Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לאיתוראן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם יכולים (לאחר שיאמתו שאתה הוא בעל הרכב).

מפתיע שהם לא פנו אליך טלפונית ביוזמתם לאחר שהופעלה האזעקה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

החתול מפעיל את האזעקה,כאילו.

אם האזעקה מתחילה לצעוק כל שעה,צא 5 דק' לפני ותבדוק מה הבעייה :-) .

כנס למתקין מורשה איתורן אם הוא טוב ומקצועי הוא יצמא את התקלה.

שב"ש רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

במידה ולא מדובר בתקלה טכנית, ייתכן והגורם להפעלת האזעקה הוא חתול, ילד שמשחק מחבואים וכיוצ"ב. תבדוק קצת מסביב, אולי תגלה דברים מפתיעים.

dirty old man

need love too

פורסם

זה לא מה שניסיתי להעביר. (כנראה לא בהצלחה יתרה). מה שניסיתי לומר הוא פשוט - אם יש תקלה באיתוראן, כנראה שמי שיכול לעזור לך עם התקלה הוא... חברת איתוראן! אין לי מושג לאיזה סוג של עזרה אתה מצפה מהפורום, אבל לא נראה לי שמישהו מאיתנו (אלא רק אם הוא עובד איתוראן), מוסמך לפתור לך את הבעיה מעל דפי האינטרנט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איפה ילד משחק מחבואים אמצע הלילהההההההההההה

ואין חתולים פה

אז אולי זה כלב :shock: !

ועכשיו ברצינות כנראה שלא הבנת אז אני יחדד לך עוד פעם את מה שרוני התכוון ואוסיף, אין כאן לאף אחד בפורום דרך לעזור לך אלה אם הוא מתקין מורשה של איתורן-איתורן זה מערכת מחשבים שלמה, אף אחד כאן לא יכול להנחות אותך מה לעשות בנידון מה גם שהצבעת על תקלה מסויימת שיכולה לנבוע ממס' סיבות לא קטן. וגם אם יודעים מה התקלה, זה לא ייתן דבר כי השינויים/תיקונים מתבצעים דרך איתורן עצמם.

אין טעם להתחיל להתעסק עם זה ואז יעשו לך בעיות שנגעת בזה בלי מתקין מורשה.

תקשר לחברה תגיד להם שיפתרו לך את הבעיה.

ואל תשכח להגיד לנו איזה גזע הכלב !:wink:

Honda hornet 600

פורסם

היתה לי פעם בעיה דומה. יש למערכת גלאי זעזועים שהיה מכוון למצב רגיש מידי כך שכל רכב חולף היה מפעיל את האיתוראן. חוץ מללכת לבדיקה אצל מתקין מורשה, תנסה בינתיים להזיז את האוטו למקום שקט יותר (לא ליד כביש ראשי למשל).

שים לב שזו גם שיטה של גנבי רכב - להפעיל שוב ושוב את האזעקה עד שימאס לך לרוץ החוצה, ותנטרל להם אותה.

נמרוד

• תוכן חדש...