Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רנו קליאו 1400 מודל 94. האוטו מתחיל להרעיש במהירות של 80-90 קמ"ש ( הכוונה בלהרעיש היא שהאוטו מתחיל לצעוק ואתה מרגיש שהמנוע מתאמץ מעלהנדרש) ושאני מעביר להילוך חמישי האוטו נרגע טיפה אבל אוטוטו הוא מתחיל לצעוק מחדשבמהירות 100-110 ( כאילו שאתה מרגיש שצריך עוד הילוך שישי כדי שהאוטו ירגע). ועודנתון מאוד חשוב הוא שההילוכים מאוד קצרים כלומר שאתה יכול למשוך על ההילוך תאוצהיחסית גבוה ולהגיע לטורים מאוד גבןהים זפרק זמן מאוד קצר.

אחרי הרבה התייעציות, היו הרבה חילוקי דיעות שהובילו להחלפתהרבה חלקים והשקעת הרבה כסף. הרעיון האחרון שעמד על הפרק היה החלפת גיר, וכן זה מהשהיה, אבל זה לא פתר את הבעיה( הגיר שהורכב הוא גיר של רנו אקספרס). לפני יומייםהלכתי למוסך רנו מורשה אשר עשו נסיעת מבחן ואמרו לי שהגיר של האוטו לא מתאים, כלומרשהגיר של האקספרס לא מתאים לקליאו כי יחסי ההתאמה הם שונים.

השאלה שלי היא: האם הגיר של רנו אקספרס יכול להתאיםלרנו קליאו? ואם לא מה יכול לקרות?

הערה:הקוד שמופיע על הגיר של האקספרס דומה לזה שעל הגיר של הקליאו

פורסם

הערה:הקוד שמופיע על הגיר של האקספרס דומה לזה שעל הגיר של הקליאו

דומה זה לא אותו דבר. אם יש הבדל כלשהו בקוד אז הגירים שונים בצורה כלשהי.

Veni Vidi Vici

פורסם

האם הסל"ד בו האוטו עבד ב-100 קמ"ש הילוך 5 הוא הגיוני?

כלומר אותו סל"ד בדיוק כמו רכב אחר מאותו דגם?

אם כן - רמז לבעיית מנוע.

אם לא - קלאץ' מחליק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

באוטו אין מד טורים, אבל אפשר להרגיש שהאוטו נמצא בעוצמת טורים ענקית שלא תואמת מצב נורמאלי.

החשד של הקלאץ' הועלה מקודם, אבל אחרי שהוחלף בעלות של 400 ש"ח התברר שהבעיה לא ממנו.

פורסם

נראה לי לא סביר שיחסי ההעברה בתיבת הילוכים של האקספרס זהים לאלה של הקליאו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
החשד של הקלאץ' הועלה מקודם, אבל אחרי שהוחלף בעלות של 400 ש"ח התברר שהבעיה לא ממנו.

המוסכניק שלך היה צריך להחליף את המצמד כדי לדעת שזה לא ממנו? ! :shock: תחליף את המוסכניק, ויפה שעה אחת קודם.

שמע, למעט אם בא גמד באיזה לילה והחליף לך או לבעלים הקודמים של הרכב, את הגיר ללא ידיעתך לגיר עם הילוכים קצרים יותר, או את הגלגלים לגלגלים של קורקינט, הבעייה שלך היא בראש, לא באוטו. הסל"ד של המנוע ברכב עם גיר ידני, למעט מצב של מצמד מחליק (ואת זה קל מאוד לגלות, ולהריח) , לא יכול להשתנות כתוצאה מתקלה כלשהי, עבור הילוך נתון ומהירות נתונה. שכח מזה. אין חיה כזו.

המצב הוא פשוט. אתה כנראה טירון במכניקה, מפנטז כל מיני דברים, והמוסכניק שלך זורם איתך עם השטויות האלה. מה איכפת לו? גם ככה אשתו כבר לוחצת עליו הרבה זמן לשפץ את הקומה השנייה, והוא זקוק לכסף.

פורסם

הייתי אומר שהמחיר קצת מוזר, 400 ש"ח לקלאץ זה חינם.

ראיתה את החלק שהמוסכניק זרק ? היות ורק החומרים עוברים את המחיר ללא שעות עבודה וכו..

אני חושב שכדאי לך להחליף מוסך ולא מצמד.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

כל השרשור הזה הזוי לחלוטין. המוסכניק באמת צריך לשים ג'קוזי בקומה השניה אחרי השיפוץ עם גשם טרופי סביב פלוס כסא לסאונה רטובה - אז הוא מוכר לך שטויות ב 400 שח (כי קלאץ הוא לא מכר לך בסכום הזה) וגם גיר של רכב אחר. תנסה להעביר מרביעי לחמישי ולא לשלישי - זה יכול לפתור את הבעיה.

העצה היחידה שכבר נתנו לך אותה היא - תחליף מוסכניק.

פורסם

שלום.

הגיר בקלאו ואקספרס הוא בדיוק אותו הגיר ואתו יחס העברה.

יש שני סוגים של גירים ההבדל הוא בתושבת האחורית של הגיר אם התושבת זהות הגיר מתאים 100%

לדעתי הבעיה במצמד גם לפי ההסבר משהוא פו מסריח לעלה.

יש לבדוק אם המצמד לא מחליק.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...