Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אישית מכיר כמה סטודנטים שהמילה "תפרן" לא בדיוק הולמת אותם.

מה זה השטויות האלה שכל הסטודנטים תפרנים וממתי יש חיה כזו "אוטו לסטודנט"?

גם אני מכיר כמה כאלו, כולל אחד שמרוויח סכום של 6 אפסים בשנה ולא נולד להורים יותר מידי מבוססים אבל אנחנו מדברים כאן על הרוב...

לפי מה שהיתרשמתי ממך אתה לא בן אדם טיפש בכלל, אז למה להיטפל על שטויות?

אופק.

פורסם

איזה שטויות?

זה קטע רציני, אני סטודנט אני מסכן... בלה בלה בלה.

נכון לא כולם נולדו להורים שיכולים לתמוך אבל ראבאק, שאנשים ילמדו לכתוב כותרת, לפי איך שמציירים סטודנטים אני מצפה לראות אותם עובדים משמרת כפולה במלצרות, מסגירים חדר בשוק הכמל ורוכבים על אופניים.

שאנשים יכתבו - אני מחפש רכב די חסכוני, אמינות הוא נושא חשוב וכך גם ההנאה מהנהיגה, חשבתי על הונדה סיוויק האם היא מתאימה לדרישותי בהתחשב בעובדה שכרגע אני יכול להוציא על רכב כX ש"ח בחודש על דלק+ תחזוקה שוטפת. ??

בעיני הכותרת שיש להודעה הזאת מפגרת ומקבילה לכותרות מפגרות נוספות שאף אחד לא כותב כמו:

1.מה דעתכם על פיאט פונטו 97 כרכב לתימני?

2.מה דעתכם על סובארו אימפרזה שנת 95 כרכב לבחורה ג'ינג'ית?

היגיון בבקשה.

לא ביקשתי הרבה .

סיוויק זה אחלה רכב, אבל אם תפרט מה התקציב שלך לרכישה, כמה אתה יכול להוציא כיום על רכב בכל חודש והעזרה שתקבל תהיה הרבה יותר מפורטת. כי מבחינתי שאלת - איך הונדה סיוויק 96? אחלה.

haters will hate

פורסם

מה שאתה כותב זה נכון.... אבל בתור סטודנט אני יודע מה אני ושכמותי בד"כ מחפשים

אמינות גבוהה - לא מתאים להתחיל לפספס שיעורים ומשמרות ולשרוף ימים שלמים במוסכים, שלא לדבר על עלות התיקונים.

צריכת דלק נמוכה - באופן כללי סטודנטים הם תפרנים, אל תתן לי דוגמה על "אחד" שאתה מכיר, יש גם חיילים מליונרים. מדברים בכלליות.

לבסוף, חייבית להודות על האמת, לוק ופוזה הם חלק לא קטן מהדרישות. הרי, סטודנטים הם חבר'ה צעירים, ולבחור (או בחורה) צעיר\ה אין דבר יותר מבאס מלהתנייד בשרייד או בסוויפט (לא שעל סיוויק יש הרבה פוזה, אבל היא לא פחנוע מפדח)

לפותח השרשור- אני לא יודע כמה הסיוויק עונה על הצרכים שהגדרתי כאן למעלה, אבל הכל יחסי. לא אוכל דלק יכול להתפרש אצל אחד כ 1:16 ואצל אחר כ 1:11.... זה מאוד תלוי. אם אתה אוהב את האוטו ומצאת אחת שמורה- לך על זה. נכון שביטוח לשרייד יהיה יותר זול אבל.. ההבדל בין הוא שמיים וארץ מבחינת חווית נהיגה

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

לך על פג'ו 106 משנתונים 98 99 - לדעתי לא תהיה מאוכזב

מנסיון!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

שקלתי 106, אך הרכב קטן מידי בשבילי.

לגבי ההונדה, האם יש הבדל בין שנת 96 לבין שנת 97 או 98 למשל?

פורסם
תודה לכולם על התגובות.

שקלתי 106, אך הרכב קטן מידי בשבילי.

לגבי ההונדה, האם יש הבדל בין שנת 96 לבין שנת 97 או 98 למשל?

לא זה הולך לפי דגמים

96-98 99-00 וכו'

Audi A3 2.0TFSI 2006

• תוכן חדש...