Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי סרגיי, עניתי לך בפרטי אתה מוזמן... :-D אני תמיד עומד מאחורי המילים שלי 8)

ולא צריך להתעצבן לא הייתי הרבה זמן בפורום יש לי מיליון דברים על הראש עם הגיר עכשיו אז מצטער שלקח לי זמן לענות...

תתחדש ותהנה מהמערכת אני אישית מת עליה... במיוחד על המד אמפר שיש בה בויזואלי...

כבר אין קליאו - אין 206 GTI - ואין R750 - יש איביזה ורוצה חזרה את הסוזוקי!!!! :twisted:

פורסם
בו חחמולוג תראה לי פולס ב400 אני ממתין

ואת ה7750 ב1100

אני רוצה לראות אותך גבר עומד צאחורי המילים שלך נראה אותך

בלי להכנס לויכוח , סתאם ככה , את ה 7750 באמת אפשר למצוא ב 1100 ש"ח + - כבר כמה חודשים.

אתה יכול לשאול לשאול כמה חברי פורום שאני אישית הפנתי אותם למקום שבו הם רכשו במחיר הנ"ל.

פורסם

לגבי הפולס הכל חירטוטים 530 הכי זול שיש

ולבחור פולס זה לא דגם ישן ודוטק זה לא דגם חדש אלה דגמים מקבילים

לגבי הרדיו דיסק שעולה 1100 אני שוב אומר אני רוצה ליראות אלה שקונים אותו בלי קבלות במחיר הזה יופי לכם אין לכם אחריו ממש שווה לוותר על 100 שקלים כדי לא לקבל אחריות

ועם ידעתם עשיתם טעות גדולה יותר משלי שלא סיפרתם כי לזה הפורום נועד שנוכל לצמצם עלויות אחד לשני אתם לא עושים זאת חבל

מה אתם רוצים שאני יכרוש את הארץ בישביל הנחה?

מה שזול בסוף עולה יקר

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

• תוכן חדש...