Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון ה5 21.4.06 | תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה אל-קמינו ממש יפה ולא מוכר!

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

תמונות יפות מאד, אם כי לא ברור לי למה הן מתחילות עם 3 תמונות של BMW, TT וסובארו חדשות יחסית, שאפילו לא היו בתוך המגרש... זה בכל זאת פורום אספנות ולא הפורום הכללי.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
תמונות יפות מאד, אם כי לא ברור לי למה הן מתחילות עם 3 תמונות של BMW, TT וסובארו חדשות יחסית, שאפילו לא היו בתוך המגרש... זה בכל זאת פורום אספנות ולא הפורום הכללי.
ואני חשבתי שטעיתי בפורום עם התמונות האלו...

תודה על התמונות. כל אחת יותר יפה מקודמתה.

ותודה על הפורשה שמעכשיו אצלי בשומר מסך...

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
הייתה מיני אדומה מישהו צילם יודיע משהו על הבעלים

תודה

טל גלאפו

c27.jpg

פשוט הבאתי את התמונות גם בפורום כללי אחר ולא שמתי לב...

סליחה.

תמונות מעולות ממש.

מצלמה כוחנית או עיבוד רב?

יש טיפה עריכה בצבעים וחידוד התמונות.

עוד תמונות -

c29.jpg

c30.jpg

c31.jpg

c35.jpg

c36.jpg

c34.jpg

c40.jpg

c28.jpg

c33.jpg

c32.jpg

c37.jpg

c38.jpg

c39.jpg

פורסם
גם בצפון היה מפגש יפה רק ששם לא צילמו . מקוה לראות בשבוע הבא הרבה רכבים מהמרכז והדרום

יש למה לצפות אצלנו בצפון

אפרופו - למה אף אחד לא מביא אף פעם תמונות ממפגשים מהצפון?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
התמונות באמת באיכות מעולה מאוד !

אבל אם אני לא טועה זה מועדון של רכבי אספנות לאאא????

(לא שיש לי בעיה עם כל האנשים שבאים ברכבים חדשים .כל מי שמגיע מבורך אבל... החניון מיועד לרכבי אספנות בימי שישי.ורכבי אספנות בסוף חונים בחוץ (לדומא MG) כי אין לה מקום????).

כיף לראות כל כך הרבה אנשים מגיעים למפגשים. בואו נחפש מקום גדול יותר.(אני כבר דברתי עם זמי על מקום אבל....?)

תודה

ירון

• תוכן חדש...