Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שברשותי הוא סובארו אימפרזה 04 1.6 אוטומט , בזמן האחרון שמתי לב שכל התחלת נסיעה לאחר שהרכב ישב יום יומיים ישנם קפיצות כאלו כמו שיש פנצ'ר או חוסר כיוון של הרכב ,הרכב איננו סוטה לשום כיוון לאחר מיכן ויש לציין שלאחר מספר דקות הרכב מסתדר וכיביכול מתישר, ראיתי באחד השרשורים לאחר חיפוש שלאחר פנצ'ר חשוב אופן הכנסת הגלגל בחזרה היה פנצ'ר לפני כחודשיים והגלגל הוחזר לא כמו שהיה מבחינת אופן הכנסת הברגים(סדר הברגים והחזרת הגלגל)(אני לא בטוח בכלל שזאת הבעיה אבל פשוט זה הדבר היחיד שנעשה בגלגל..) מקווה לעזרה ושיתוף פעולה יום טוב! דודי

!Blue Subaru Impreza

פורסם

קמתי מוקדם ובדקתי וממש אין הצמיגים שלי לא הכי חדשים עשו 40 אלף אני לא יודע האם זה זמנם? וגם עם יש איזו שהיי עקמומיות בצמיג למה לאחר מ'ס דקות(2,3) אין את אותם קפיצות רעידות כאלו מוזר..?

!Blue Subaru Impreza

• תוכן חדש...