Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, נראה לי שעליתי על הסיבה.

 

כנראה שאצל ארזארז,כמו אצלי, נשרפה הנורה שמשמשת לתאורה. עקב כך - המיקרוגל חשוך , ובחושך , כידוע , שאר החושים מלבד הראייה מתחדדים.

עקב החידוד הנ"ל - החושים רגישים יותר לריחות (ארז, לא מחממים פיתה במשך 40 דקות במיקרו , הריח הזה זה ריח של שרוף) ולרעידות (השכנה מלמטה מנקה שטיחים עם השואב). פשוט וקל.

 

ואם כבר נגענו במנורה השרופה אצל ארז ואצלי (ולמעשה זו הסיבה האמיתית שבעטייה העליי את השרשור מן האוב) - אז אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איפה לעזאזל אפשר לקנות את היצור הזה.

 

סיבוב בדר' ת"א רבתי העלה חרס , אבל כידוע נורה עשוייה מזכוכית וזה לא התאים.

במשאל עם שערכתי (כלומר בני וחיים ל.) הוצע לי לגשת לסוכנות מכונות תפירה, שם אמורות להיות נורות דומות , אך נעניתי ע"י המוכרת במבטא רוסי כבד : "אין מייייקרו כאן! זה ברניייינה !".

 

הכיתוב המטושטש על הנורה עצמה מדבר על נורה של 25 וואט , 220-240 וולט , ואם הצלחתי לקלוט , דגם XBO , או XBC. הנורה היא של פיליפס, תוצרת איטליה (אני מניח שיש ייצור מקביל אבל שיהיה).

 

לפני שאני מכתת את רגליי למעבדה של יבואן DELONGHI (ניופאן בראשל"צ) , אני אנסה את מזלי אצל חברי הפורום המסוקסים , בתקווה שהם מבינים בנורות יותר מאשר בבחורות.

 

להלן היצור המוזר השוכן בנבכי המיקרו:

X_%20002.jpg

תודה לעוברים והשוות.

  • תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוי ואבוי, בדיוק שלחתי לפני יומיים את אח שלי להוציא את המנורה השרופה אצל ההורים בבית... לא ראיתי אותה עדיין כי אני לא שם, אבל הייתי בטוח שזאת מנורה רגילה, הוצאת לי את החשק לחיות.

פורסם
תבדוק אצל דובין בחולון,הוא אמור להחזיק במלאי.

תודה , אבל ראשון וחולון זה כבר אותו דבר. אין מישהו ברמלה שיחזיק חיה כזו?

פורסם

יש נורות, לא אמורה להיות בעיה.

לך לחיליק מיקרוגל, זה במרכז מסחרי בקרית שלום בת"א (מעוז הבוכארים).

יש לו הכל למיקרוגל.

 

מסור לו ד"ש מאריאל מהצבא.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אין שום בעיה. מחיר הנורה הוא 249 שח. תוסיף עוד 1-50 שח ותקנה מיקרו חדש :p (ככה זה עובד היום).

 

:mm_tongue:

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

על אחת כמה וכמה אם מדובר במעבדות ניופאן... :roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין מישהו ברמת הגולן שמוכר? נגיד באיזור של בתוך מעלה גמלא?

 

מצד שני, מה אכפת לי שהאוכל יהיה קצת בחושך.

פורסם

כבר פתחתי יותר ממיקרוגל אחד ואף פעם לא נתקלתי בנורה כזו.

שמר, תהיה לי בריא. היית חייב לקנות מיקרוגל סיטרואן? נכון שהיית צריך ללכת לקנות במיוחד ביט טורקס 22.3333 בשביל לפתוח אותו?

 

ולענייננו - לאור התמונה המצויינת (ניקון?) מתעורר בי החשד שיצאת פארש והוצאת את המנורה יחד עם הבית שלה. אתה בטוח ב-100% שהחלק בצבע ברונזה והחלק בצבע נחושת שבבסיס המנורה אינם מתברגים זה מזה ומשאירים אותך עם בית מנורה ביד אחת, מנורת הברגה סטנדרטית ביד השניה ומבט מבוייש בעיניים?

פורסם
כבר פתחתי יותר ממיקרוגל אחד ואף פעם לא נתקלתי בנורה כזו.

שמר, תהיה לי בריא. היית חייב לקנות מיקרוגל סיטרואן? נכון שהיית צריך ללכת לקנות במיוחד ביט טורקס 22.3333 בשביל לפתוח אותו?

:)

ולענייננו - לאור התמונה המצויינת (ניקון?) Canon PowerShot A520 מתעורר בי החשד שיצאת פארש והוצאת את המנורה יחד עם הבית שלה. אתה בטוח ב-100% שהחלק בצבע ברונזה והחלק בצבע נחושת שבבסיס המנורה אינם מתברגים זה מזה ומשאירים אותך עם בית מנורה ביד אחת, מנורת הברגה סטנדרטית ביד השניה ומבט מבוייש בעיניים?

הכל המנורות שפרקתי ממקרוגלים לא ניתקלתי באחת כזו... רובן היו מנורות "רגילות" עם תבריג דק.

אולי שווה לך לימצא מנורה רגילה (למיקרו) ולהלחים לבית מנורה שלה את החוטים של זו?

 

אגב, אתה יכול לנסות את זה.. ניראה לי יעיל ומיוחד...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אישפוז, תן לי קצת קרדיט, אני מתעסק עם מכוניות צרפתיות - אני יודע מתי חלק הגיע לסוף אפשרויות הפירוק שלו...

הכל יציקה, ובכמה וכמה חנויות חשמל הסתכלו עליי כאילו נפלתי מהמאדים (הרגעתי אותם והסברתי להם שהתוספות המוזרות האלה על הפנים זה בסה"כ הקרינה מהמיקרו , ושמה שבולט במכנסיים זה טבעי , ושאצל יאשה זה גדול עוד יותר).

לגבי הברגים , LOL , צדקת במאה אחוז, מדובר בטורקס T25 עם החור באמצע , כמו בתמונה.

vtbt5.jpg

 

יש רגעים בחיים בהם אתה גאה להיות בעל מכונית צרפתיה שנאלץ להחזיק כל מיני כלים משונים במחסן.

 

גילי , איך לעזאזל ידעת שזו A520 ?

פורסם

גילי , איך לעזאזל ידעת שזו A520 ?

זה ממש קל:

הוא עשה זום על ההשתקפות של המצלמה על הנורה ואז בעזרת תוכנת הדמייה, יצר תמונה שאותה הריץ על עשרות אלפי דגמי מצלמות שיש לו במחשב, עד אשר התוכנה מצאה התאמה.

 

אתה לא רואה הרבה ג'יימס בונד, מה?..:???:

פורסם

שמר אחרי מספר פעמים שראיתי אנשים שמזהים את סוג המצלמה לפי התמונה, החלטתי שלא יכול להיות דבר כזה, שמרתי את התמונה שלך במחשב, PROPERTIES, ושם מופיע סוג המצלמה......

 

גשש בלש.

פורסם
זה ממש קל:

הוא עשה זום על ההשתקפות של המצלמה על הנורה ואז בעזרת תוכנת הדמייה, יצר תמונה שאותה הריץ על עשרות אלפי דגמי מצלמות שיש לו במחשב, עד אשר התוכנה מצאה התאמה.

 

אתה לא רואה הרבה ג'יימס בונד, מה?..:???:

דומה.. דומה...

זיהוי נעשה לפי רמת הפיקסליזציה ורמת הצבעים היחודית למצלמה...

 

יש תוכנה שניקראת IRFANVIEW, במאפינים של כל תמונה יש את הדגם, השעה, כיזה נתונים הישתמשת בצילום (פתיחת צמצם, וכו') שימושי ביותר אם אתה רוצה לדעת איך הגעת לתוצאה מסויימת וקשה לך ליזכור...;)

 

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...


×
×
  • תוכן חדש...