Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עזוב, הם גם לא מנצלים - הם חושבים, שיכולים לנצל, אבל מה לעשות - אנשים עדיין לא פראיירים עד כדי כך, בטח אלו, שיש להם כסף- אז, מי ישלם על דבר כזה 50K?! -האוטו במצב הזה לא שווה אפילו 3K, עם כל הקלאסיות שלו - מדובר כרגע בגרוטאה, ולא יותר מזה, בכל כ"מ! -חבל מאד על האוטו, לו היה מוכר בסכום, שהוא באמת שווה- אני בטוח, שהיו הרבה, שעדיין היו "קופצים" על הפרוייקט. ככה- עוד שנתיים (כאשר, לפי ה"הפחתה" שלו- ירצה 40K)- האוטו פשוט ייתפורר לחתיכות....

כמו שאמרתי - צער בעלי חיים - רכבים חיים !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברק, שים פעמיך לקליפורניה וחזור עם BUS מהודר במצב טוב ומחיר שפוי.

אין מה למהר - אפשר לשבת ולגייס קצת כסף, ואז שבאמת תרגיש מוכן - תתחיל לחפש אופציות מעבר לים.

לא צריך להבהל מהעובדה שפתאום ביום אחד ינחת לך רכב בחצר ותצטרך להזדרז בתהליכים. לדעתי, זה הרבה יותר עדיף מאשר לקנות גרוטאה (...) במחיר מופקע ולהתחיל להפוך עולמות רק בכדי לנסות להחזיר אותה למצב סביר.

לא חייבים להביא גם רכב תצוגה, אפשר להביא איזה רכב טרום שיפוץ בכמה מאות דולרים במקרה שחדוות השיפוץ קורצת לך.

אם אתה נבהל מכאב הראש שבתהליכי היבוא - אפשר לתת למקצוען לבצע את זה.

לעניות דעתי, ב60K אתה מביא BUS במצב טוב לארץ ומסיים את כל עניין הניירת והבירוקרטיה.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

עידן, שכח מרכב לפני שיפוץ בכמה מאות דולרים.

עידן התמימות בנושא ה-VW תם ונשלם.

בשנים האחרונות המחירים זינקו בעשרות אחוזים.

אתה צודק במשהו אירוני אחד, והוא ייבוא מארה"ב, כי ייבוא ממדינת-המוצא גרמניה מסתבר להיות יקר באופן רצחני.

אין לי מושג למה זה, אבל ככה זה!

פורסם

ההפך הוא הנכון !

דווקא ייבוא רכב מארץ היצור שלו מפחית בכמה אחוזים את עלות המיסוי.

עידן, שכח מרכב לפני שיפוץ בכמה מאות דולרים.

עידן התמימות בנושא ה-VW תם ונשלם.

בשנים האחרונות המחירים זינקו בעשרות אחוזים.

אתה צודק במשהו אירוני אחד, והוא ייבוא מארה"ב, כי ייבוא ממדינת-המוצא גרמניה מסתבר להיות יקר באופן רצחני.

אין לי מושג למה זה, אבל ככה זה!

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

במסגרת החיפושים, נפלתי על האקזמפלר הבא. כידוע, אני לא מחפש דבל קבינה, אבל בשל מיעוט ההיצע של מה שאני מחפש, הלכתי לראות דבל קבינה, לרחרח אם יש סיכוי שהרכב הזה יתאים לי.

לאחר חשיבה ממושכת, הגעתי למסקנה כי אמשיך לחפש באס ולא אתפשר.

אם הייתי מחפש דבל, ללא ספק הייתי רוכש את הרכב הבא:

מדובר על דבל, שנת 1978 (עוד לא אספנות, לטוב ולרע), מנוע 2000 סמ"ק.

לרכב מכה בחזית, אבל המכה שיטחית והחלודות הנראות בתמונה שיטחיות אף הן.

בסך הכל, מבין כל הטרנספורטרים שראיתי בזמן האחרון מצבו של זה מעולה.

על הרכב כמעט ואין רקבונות, למעט מסגרת החלון הקדמי הידועה לשימצה, אבל גם שם השד אינו נורא כל כך, במיוחד בהשוואה לרכבים אחרים שראיתי.

מלבד המעיכה בחזית, לרכב קווים יפים. אין רקבונות במרזבים. רצפת הרכב במצב טוב, יש רק נקודה אחת עם רקבון וגם היא קטנה ומקומית בלבד.

הרכב עובד על בסיס יום יומי (נחשו במה :wink: ). פקק מילוי השמן חסר.

המנוע עובד עגול ויפה, ללא עישונים או רעשים (מהמעט שבדקתי).

יש מספר נזילות שמן מאזור המנוע.

כמו שכבר אמרתי, בסך הכל, ממה שראיתי עד היום הרכב במצב מצויין. לו הייתי מחפש כזה, ללא ספק הייתי רוכש אותו.

את הרכב מוכר בחור צעיר, הרכב שייך לסבו ולדבריו הרכב נמצא במשפחה מעל 8 שנים.

המחיר המבוקש הוא 10K.

מכאן והלאה אתן לתמונות לדבר.

הרכב הועלה כשרות לאלו המחפשים דבל קבינה. מיותר לציין שאין לי כל קשר לרכב או למוכר.

p7070001resize2yw.jpg

p7070002resize6ce.jpg

p7070003resize6ow.jpg

p7070004resize1aq.jpg

p7070005resize0kr.jpg

p7070006resize7fc.jpg

p7070007resize5jz.jpg

p7070008resize5yf.jpg

p7070010resize1le.jpg

p7070011resize5zn.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • אחראי פורום
פורסם

נגר מוכשר יש לך שם...:-)

זהו...התאפקתי יותר מדי.

אז לזכר עשרות (טוב, 5) הטרנספורטרים שעברו במשפחתי -

אני רוצה אחד כזה! (דווקא דאבל, צריך להוביל את הטרקטורון איפשהו...)

אני מתחיל רשמית במסע לחצים על אבא שלי, מה...זה בדיוק

מה שהוא צריך לגיל 50 פלוס, לא? "אבא, נשפץ ביחד, נתקרב , יהיה כיף"

אה ,כן , בהצלחה ברק...:-D

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

היי,

ישנם שניים בכפר יסיף בצפון. אני לא יודע אם מדובר בדגם שאתה מחפש, אבל אם אני זוכר נכון שתיהן סגורות.

אחת לחודש אני באיזור כך שאם תרצה אני יכול לגשת ולצלם. אם אתה מעונין אני אכוון אותך יותר במדוייק (אין לי שמות רחובות, אבל יש ליד משהו שכול תושב שם יכיר ויוכל לכוונך) שבוע טוב

פורסם
היי,

ישנם שניים בכפר יסיף בצפון. אני לא יודע אם מדובר בדגם שאתה מחפש, אבל אם אני זוכר נכון שתיהן סגורות.

אחת לחודש אני באיזור כך שאם תרצה אני יכול לגשת ולצלם. אם אתה מעונין אני אכוון אותך יותר במדוייק (אין לי שמות רחובות, אבל יש ליד משהו שכול תושב שם יכיר ויוכל לכוונך) שבוע טוב

זה ממש קל"ב בשבילי - תן ציוני דרך ואני אביא תמונות !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לגרצמן על ההפניה לטרנספורטר הזה בתל אביב.

לצערי, על אף ניסיונותי הרבים, לא נחלתי הצלחה באיתור הבעלים.

אם מישהו יודע פרטים על הבעלים, אשמח אם יוכל לקשר אותי עימו.

(ואם אתם כבר מכירים את הבעלים, תשאלו אותו מה לעזאזל הוא עשה לדלת האחורית?!)

2kf0.jpg

1mp9.jpg

3ih3.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • אחראי פורום
פורסם

היא יפה. והדלת האחורית לא כ"כ נדירה, נתקלתי

בזה לא מעט (כשהאוטו היה יותר נפוץ כמובן).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

דיברתי איתו לפני כמה שנים, ולא היה למכירה.

יש שלושה טרנספורטרים "ידועים" במרכז ת"א- זה מרח' גזר, הירוק (קובי אוז ?? ), ירוק מחיסין ועוד אחד שהיה בכיכר מסריק (והחליף ידיים לפני פחות משנה, פספסת)

אסף.

• תוכן חדש...