Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיקולים בשדרוג רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריך משהו שיחזיק אותך בלב ובביצים, M3 יכולה לעשות את זה.
להחזיק לך בביצים ? זה מה שאתה רוצה ?

כל אחד בפורום יתנדב בשביל זה . כולם כאן הומואים .

משהו שלא תופס אותך בלב, לא מחזיק הרבה זמן (איש חכם אמר לי את זה פעם).
בחיים לא אמרתי את זה !!!

הגלגלים אצל אמא שלי בוולקן.
אמא שנוסעת בוולקן ?!?!

בטח קנית לה ת'אוטו מרופא...

( חכה לסוף ההודעה . גם אמא שלי מתגרזנת )

וברצינות , תגדיש כבר . זה הכי זול . ככה על האוטו בלי להחליף לקוילים ובלי כלום . שבור ת'אוטו ותציע למכירה בו זמנית...

את המנוע של ה M3 שמור ביחד עם הקוילים ( רק במידה וזה מתאים ל E46 )

אפשרות 2 היא לשתול את ה M3 עם הכל ואז למכור ואח"כ להשתיל את הטורבו ב E46 .

אפשרות 3 היא למכור הכל ולהביא S2000

אפשרות 4 ללכת הביתה . כן , הביתה . לפתוח ת'מחשב ולבדוק מייל ולדעת אם כבר הוא שלח לי ת'חלקים.... וכן , נתתי לירון את מה שאתה חייב לו וביום א' תקבל גם כסף . או קילו עגבניות . משהו באותו שווי .

ולכל המייעצים ( כל החמישה ) אתם לא פונים כאן לאיזה שמוק ( טוב , הוא קצת שמוק ) שפעם ראשונה ראה 106 ולא הבין למה האוטו הקטן הזה עושה הרבה רעש ולא זז אבל הוא עדיין התלהב כי רשום "ראלי" בצדדים אלא לאחד שיודע מה התחושות של מנוע טורבו ( היה בעלים של 306 T16 ואפילו נהג על אוטו מוגדש חזק { שלי :lol: } ) ואיך הורסים מנוע ( הוא כמעט חבר בעמותת ה"טלטלים השחורים" ) השאלה היא מה כדאי לו לעשות ולא איך עושים את זה או אם זה אמין . לא צריך הסבר למה טורבו לא טוב בסיבובים ובמיוחד מכאלה שרק קראו את זה בפורומים .

בקיצור תעזרו לשמוק , אה... סליחה , לילד... אחרת החלקים סתם ימתינו עוד שנה .

יאשה ,

שביום א' אמא שלו ( הגננת ) הולכת לגן מחופשת לנהגת מירוצים ( הבאתי לה סרבל , נעלי נהיגה מקצועיות , כפפות נהיגה , כובע של F1 והיא אפילו תסתובב עם קסדת "פאקמן" )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

חברים, כולכם לשיעור אצלי בהבנת הנקרא (גם אתה מומו!), ואני מדגיש את הסיבה בציטוט -

אם הרכב המדובר הוא זה שבתמונה, אני אשמח לראות אותך מביא אותו ל-250 כ"ס אטמוספריים
:roll: :roll: :roll:

לגבי הבימר, בלי ספק מנוע ה-M3 (שהוא אגב לא ממש המנוע הכי טוב שיש לשיפורים.. הכוח מגיע אבל בדרך הקשה..).

מוטי

פורסם
לבגירה -

זה עניין של רגש, BMW טורבו יכולה להיות כיפית, אבל כבר היה לי טורבו.

צריך משהו שיחזיק אותך בלב ובביצים, M3 יכולה לעשות את זה.

משהו שלא תופס אותך בלב, לא מחזיק הרבה זמן (איש חכם אמר לי את זה פעם).

אם ככה, למה לא ללכת יותר לכיוון הלב (3 רכבים שונים, פחות או יותר).

לפי מה שאני מבין אתה רוצה יותר את ה M3,

אבל אני שוב שאל, למה לחכות? הרי יש משהו שאתה רוצה יותר מזה, אז למה לבזבז זמן (כי כסף אתה אומר זה לא שיקול) החיים קצרים, לך על מה שאתה באמת רוצה...

ואם בכל זאת אתה רוצה משהו חדש, לפי מה שאני רואה מהתגובה הזאת זה שבא לך לראות איך האוטו יסע עם המנוע האטמוספרי.

אז יאללה תפסיק לחשוב ותשתיל את המנוע. תהנה קצת, תכיר משהו שונה. ואחרי זה תתקדם.

פורסם

ככה.

ה-M3 לא ישאר בשביל E46 מסיבה אחת עיקרית.

אין כאלה ידניות (יש, אבל בודדות מדי), אני לא רוצה לשים את המנוע הזה על אוטומט (שימות אחרי חצי דקה).

גם הרכב שלי בעבר היה אוטומט (גועל נפש אמיתי, ואם מוטי אמר שאלה גירים של GM, אני מבין למה..).

לעומת זאת, על E46 אפשר לשים טורבו, למשוך קצת, עד שאעשה החלפה לידני (כבר התחלתי לברר חלקים).

יאשה, דיברנו על איש חכם, לא צפוף פיגמנטים.

מוטי - ה-M3 לא ישופר, בטח לא עם טורבו (חבל על המנוע הזה, עדיף כבר לשחק עם 2.8T, כמעט אותו נפח).

בניגוד לכמה אנשים פה, אין לי עיניים גדולות, 320+ כ"ס מספקים אותי בהחלט.

הלל פוסק עדכן אותי לגבי בעיית החיבורים של הסרן האחורי לשלדה, בבימרים חזקות.

זה דבר ראשון שאני הולך לבדוק (גם אתה צריך לבדוק את זה, על הסירה האדומה שלך, גאון).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...