Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל הדברים שהיו שם,הכי הפריע לי שהתוכנית לא טכנית מספיק.

מה הם מתחילים להסביר מה זה נעילת דיפרנצייאל, מה הם חושבים לעצמם???

ומי שלא יודע מה זה בטח שלא מתעניין במכוניות וגם לא בתוכנית הזאת...אולי היו צריכים להתאים אותה לאנשים שמבינים ומתענינים בתחום.

ואני מחכה שאחד מ"חכמי" הפורום יעשה את המסלול הזה ויזכה :wink:

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומי שלא יודע מה זה בטח שלא מתעניין במכוניות וגם לא בתוכנית הזאת...אולי היו צריכים להתאים אותה לאנשים שמבינים ומתענינים בתחום.

תגיד לי אתה נורמלי?

אתה חושב שכל אחד יודע מה זה דיפרנציאל בכלל? גם אם הוא מתעניין ברכבים, למה הוא אמור לדעת מה זה ומה ההבדלים.

ואם אתה כ"כ חכם, אז אולי תסביר לנו על ההבדלים בין TORSEN , LSD?

או אולי על הייחוד של TORSEN בייצור של QUAIFE לעומת אמריקן לוק?

או אולי איזה הסבר קצרצר על ה-XTRAC?

זה שהם מסבירים על דיפרנציאלים, זה יפה מאוד מבחינתם (לא ראיתי את התוכנית, אז אני לא יודע מה היתה רמת ההסבר).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

תגיד לי אתה נורמלי?

אתה חושב שכל אחד יודע מה זה דיפרנציאל בכלל? גם אם הוא מתעניין ברכבים, למה הוא אמור לדעת מה זה ומה ההבדלים.

ואם אתה כ"כ חכם, אז אולי תסביר לנו על ההבדלים בין TORSEN , LSD?

או אולי על הייחוד של TORSEN בייצור של QUAIFE לעומת אמריקן לוק?

או אולי איזה הסבר קצרצר על ה-XTRAC?

זה שהם מסבירים על דיפרנציאלים, זה יפה מאוד מבחינתם (לא ראיתי את התוכנית, אז אני לא יודע מה היתה רמת ההסבר).

אני מאד מתעניין במכוניות, ואני לא יודע מה זה...

תגידו מה שתגידו.

בכל מקרה, הואסטףוורקס יקבל יחס חם ממני בזמן הקרוב.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

1.לא מעניין אותי תוכנית טובה או לא,אני רוצה את ה STI ולפי מה שהלך שם אתמול זה מאוד קל.

2.עם הצילום הדפוק שלהם לא רואים את המסלול,מה היה האורך של המסלול?

3.טוב לדעת שיש אנשים שמסוגלים לשפר דיפרנצייל של סופה בארץ,חשבתי שההבנה של ישראלים במכוניות היא פתוח מזה.

אייל

פורסם
1.לא מעניין אותי תוכנית טובה או לא,אני רוצה את ה STI ולפי מה שהלך שם אתמול זה מאוד קל.

2.עם הצילום הדפוק שלהם לא רואים את המסלול,מה היה האורך של המסלול?

3.טוב לדעת שיש אנשים שמסוגלים לשפר דיפרנצייל של סופה בארץ,חשבתי שההבנה של ישראלים במכוניות היא פתוח מזה.

1. גם אני

2. אני לא יודע, אבל חישוב פשוט של גודל המגרש והעובדה שהסללום הוא בקו ישר ומתחיל מעמידה מלאה, ובהנחה שאפשר להשיג תוצאות של נניח 13 שניות ומטה - אני מוכן להעריך שהמסלול הוא באורך של כ-50-70 מטר ויש בו איזה חמישה קונוסים :p

3. ת'אמת, זה לא נראה מסובך במיוחד :lol::wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

התחום מפותח בארץ , ויש המון מקומות שמסוגלים לדברים מרשימים מאוד . מי שמשפץ ג'יפים בארץ עושה כסף טוב מאוד ובגלל זה יש רמה גבוהה של רכבי שטח בארץ .

ליד אשדוד יש יוקון ששיפרו בצורה מטורפת , הרימו אותו לגובה של משאית , עם גלגלים פי 3 יותר רחבים משל כל רכב ממוצע , דיפרנציאלים שם זה הכסף הקטן ....

יש רמה בתחום .

פורסם

פשוט ח-ר-א של תוכנית.

חרא של צילום.

חרא של מנחים.

חרא של כתבות.

נו מה רציתם ? זה מה שקורה שמפקידים אנשים ממגזין הגה על תוכנית טלויזיה.

והסללום הזה פחח אוי "הסללום" .

אם ימשיכו להביא לשם עוד ערסים בשקל כמו הביזו' הזה או חננים כמו זרעיה

אני לוקח ת sti .

ממש על הפנים.

פורסם
אלי

אני רוצה סיבוב

שלא תגיד שלא אמרתי

חכה............אני עד לא עשיתי סיבוב.

התוכנית ממשיכה עד אוגוסט שבסופה (תוכנית מ"ס 13)ייערך גמר בין השניים שעשו את התוצאות הכי טובות.אל תשכחו שמדובר במתח אדיר וכל אחד נוהג פחות טוב בידיעה שיש על הכף 250,000 ש"ח בנהיגה על רכב לא מוכר (והנעה שונה),כאשר כל קונוס מז...מוסיף 15 שנ'!!!טירוף!!!גם נהג מעולה ברגע של מתח כאשר 4 מצלמות ומנחי טלוויזיה נועצים בו עיניים או בגלל חוסר הכרה של הרכב יכול לפגוע בקונוס המז...

נ.ב:היה לי כבר כזה בלאגן איתם(הגעתי בתלונות עד מנכ"ל ערוץ 10),כבר לקחתי 2!!!ימי חופש על צילומים שהתבטלו ברגע האחרון לטובת חברה שהיו לפני(מסתבר בדיעבד).כך שעד שאני לא משודר,בשבילי כלום לא קיים.ולפי התוכנית ראיתם עם איזה מפיקות הייתי צריך לריב(סיפור ארוך...)נקווה לטוב ותודה על האיחולים.אני אבוא יום שישי ושוב הקליאו תגרום לכל הפיז'ו להרגיש מכוערות (ועד הקליאו לא יפה :wink: )

פורסם

אלי אני מוכן לעשות איתך ככה

אני משיג לך אימפרזה STI לאימונים עד ליום צילומים

בתמורה

כשתזכה תמכור את האימפרזה

ונתחלק בכסף

50

שיהיה פיפטי פיפטי

יש?????

פורסם
חברה מישהו יכול לתת לי את השעות של התוכנית G10 אני מת לראות על מה כולם מזיינים את השכל...?

יום שלישי, 9 בערב.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

• תוכן חדש...