Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

החישוקים שעל הרכב שלי ממש שרוטים ומתקלף מהם הציפוי,

ולכן ברצוני לדעת האם אפשר לחדש את הציפוי\צבע של חישוקים?

אם זה אפשרי אז מה יהיה בערך תווך המחירים לחישוק 15" והיכן ניתן לעשות זאת ?

תודה

attach.walla.co.jpg

:king:

פורסם

אני יכול להמליץ בחום על מוסכי אבני בחיפה.

04-8514504

לפני מס' חודשים שרטתי את אחד הג'אנטים מהמדרכה, כמה שריטוט עמוקות. הבאתי את הגלגל אליהם ולמחרת קיבלתי את הגלגל כמו חדש, לא רואים שום הבדל! הצבע לא מתקלף או כל דבר דומה גם לאחר מס' חודשי נסיעה.

עשו ממש עבודה טובה. אני לא זוכר מדוייק את העלות אבל נדמה לי 120 או פחות.

פורסם

חבר שלי צבע בעצמו את הגלגלי סגסוגת שלו בצבע לבן לפני כשנתיים ועכשיו הוא רוצה לעשות חידוש כי הצבע טיפ טיפה דהה ואני מדגיש שנתיים של נסיעות אחרי צביעה ביתית!

ככה שבטח צביעה בתנור אפשרית ותתן מידת הצלחה מירבית.

פורסם

בבקשה!

צבע בתנור מחזיק ממש טוב וגם נרא יפה! לא מתקלף ולא כלום! רק כאשר יש מכה ממש חזקה אז הצבע מתקלף.

בקשר למחיר אני לא יודע אבל שווה לברר במוסך לפחחות וצבע.

DSCF1535.JPG

DSCF1536.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...