Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי היום ספליטר קדמי וקיבלתי הצעה מעניינת לגבי אחד מקורי של הונדה טייפ R אני רק רוצה לראות מה מתאים יותר לרכב לפני שאני עושה את הצעד,שמתי תמונה של הונדה עם ספליטר כמו שאני רוצה לקנות ואחד של הרכב היום.

מי שיוכל לנסות זה יעזור מאוד,תודה.

631622_10_full.jpg

ABSPUTRFRONTLIP.jpg

תמונה 051.jpg

תמונה 053.jpg

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
ומאיפה לי לדעת איזה מהתמונות מציגה את האוטו שלך ??
הרכב שלו בתמונות עם הלוחית הצהובה מן הסתם...
פורסם

תחליף בלי לחשוב... הספליטר שלך סתם נראה תלוי בלי קשר....

חוץ מזה ששמת תמונה של הונדה לבנה עם ספליטר כזה.

Scooby WRX

פורסם

כן אבל אין לה גבות ורציתי לראות איך זה אצלי

ואכן הרכב עם המספר הישראלי הוא שלי,מי שיוכל לעזור לי ואפילו לתת חוות דעת זה יעזור.

פורסם

לא ידעתי אם רצית את הגריל המוחלק או את הרגיל אז שמתי את שלך המקורי עם הסמל..

לא משהו מזהיר אבל גם טוב..

מקווה שעזרתי :)

12ud1.jpg

פורסם

אבי באמת אל תעלב אבל מה שיש לך כרגע על האוטו לא קשור בכלל זה נראה כמו מדף אחי...

לפי דעתי חפש כמה דוגמאות בסדנאות שעבדו על הונדות קופה בטוח תמצא משהו שיקלע לטעם שלך...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ההונדה שלך יפה, נקיה בלי הרבה קשקושים אבל הדבר הזה שמודבק לך כרגע, נראה כמו ספויילר אחורי שמורכב הפוך.

תחליף או אפילו תוציא, זה באמת נראה לא קשור.

haters will hate

פורסם

לא ביקשתי ממכם ביקורת או בדיחות,למרות שיש לכם את זה

סך הכל להלביש את הספליטר שבתמונה (רק את הספליטר לא כל הטמבון) במקום זה שקיים כרגע.

פורסם
מצטער, לא התאפקתי

יופי עכשיו השרשור הזה באמת מסריח...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...