Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2006,

gozal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הבטיחו בעבר תערוכה מדהימה, גבו הון בכניסה ולא סיפקו את הסחורה.

כל ההתחיבויות צריך לקחת בערבון מוגבל.

פורסם

דווקא לא כל שנה הייתה אותה פרסומות בלי הבטחות אולי הפעם זה שונה

בכל מקרה אף פעם אני לא הולך ביום הראשון. שומע חוויות ואז מחליט אם שווה ללכת או לא...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

ביחס לחו"ל זה יהיה עלוב, ביחס למה שהיה שנה שעברה (אני יודע שזה לא בדיוק אותו הדבר) זה יהיה נחמד..

צריך לקחת הכל בפרופורציה..

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אין ספק שאין מה להשוות לחו"ל...

אבל שנה פעם קודמת (ואני מדבר על אוטומוטור, לא על "רכב ויותר") היה תערוכה די טובה

היה הרבה מכוניות טובות, ונראה אם יוכלו להתעלות על כך, אני מקווה שכן!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

האיכות התצוגות כי אני הצחלתי ללכת לתערוכת אוטומור בתחלית שנות ה90' בהן היו מציגים בממוצע 5 מכוניות קונספט וכמה מכוניות על וכעת ב7 שנים אחרונות אני כמעט ולא רוצה ללכת כי מתאכזב כל פעם מחדש וכבר 5 שנים שהם מבטיחים אז ככה שאני לא מאמאין אבל אני כולי תקווה קטנה אחת שבשנתיים האחרונות ולאחר אישור חוק המירוצים תיהיה שם פריחה נחמדה בתחום אבל אני לא מצפה ליותר מי זה לאיזה מכונית על קטנה .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מוטו בחיים: חוץ ממה שלא טוב ,הכל טוב!

בכביש אל תנהג לאט ובעייפות, סע! מהר ובריכוז!!!!!!!!!!!! :evil:

פורסם

יאלה אולי ניישם הפעם את חולצת "קארס-פורום".

אם תרצו, אני אהיה מוכן ללבוש אותה, רק שאני לא אהיה השמוקר היחידי!

וברור שאני הולך, לא מצפה לכלום, כגודל הצפיה כך גודל האכזבה.

פורסם

בטח יגנבו כמו פעם שעברה אם אני לא טועה - בין 80 ל-120 אם אני לא טועה.

אני זוכר באוטומוטור 2004 זכיתי בכרטיס VIP מהתחרות של YNET, היה נחמד.

כמעט שכחתי שהשתתפתי בתחרות הזאת, ובידיוק ביום שהגיע הכרטיס בדואר רציתי להתקשר להזמין כרטיסים... מזל.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני זוכר באוטומוטור 2004 זכיתי בכרטיס VIP מהתחרות של YNET, היה נחמד.

כמעט שכחתי שהשתתפתי בתחרות הזאת, ובידיוק ביום שהגיע הכרטיס בדואר רציתי להתקשר להזמין כרטיסים... מזל.

גם אני זכיתי בכרטיס רק שזה היה מAXN יחד עם כניסה מיוחדת לאוהל של סובארו ונהיגה בפלייסטיישן במשחק WRC שבדיוק יצא בזמנו, שהאטרקצייה הייתה שאתה משחק עם הגה ופדלים ויושב כמו במירוץ אמיתי. היה נחמד.

וכל פעם יש את המבצע של ישראכארט עם הכוכבים מביאים איזה 250 כוכבים וכרטיס עולה משו בסביבות 35 שקל! מבצע טוב

Polo 2012

פורסם

לא הקדמתם קצת????

וגם,

לא נראה לכם קצת מוגזם לשלם 120 שקל בשביל לראות C5? C4?

היום ראיתי, תודה.

אני רואה אוטומוטור כל יום, אני רואה תצוגה של כל גווני הקשת המוטורית, מענתיקות, לרכבים קלאסיים כמו פיאט אונו, רכבים נפוצים, כמו לאנטיס, רכבים מוזרים כמו לאדה, רכבים אקזוטיים כמו פורשה, אני מדבר עם שומאכרים כל יום בפורום CF, וכמובן מקבל הכרות מעמיקה כולל ראיונות עם קסנטיה אחת.

ואני לא משלם על זה שקל!

• תוכן חדש...