Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, האשכול ירד כבר ממש למטה ואני עדיין לא יודע מה לעשות :-(

השאלה שמעסיקה אותי כרגע היא כיצד ליישר את הפח כמה שניתן ללא עזרת פחח..

האם יש למישהו עצה כיצד אני יכול לעשות את זה בכוחות עצמי? את הטכניקה והעבודה הקשה תשאירו לי...

כסף לפחחות אין ואני גם לא מתכוון לחפש פחח זול... העיקר שהמכה תיראה כמה שיותר נורמלית ולא במצבה הנוכחי...

תודה רבה מראש לכל העוזרים, שי.

פורסם

יש פחח באזור סגולה בפתח תיקוה, לא עושק מבחינה כספית והעבודה שלו לא רעה בכלל.

10 דק' נסיעה מיהוד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שי שלום רב,קראתי את השרשור ואני מבין את התסכול שלך.

לפי מיטב הבנתי , אינך מעוניין לתקן את הנזק וגם אני בדעה שלך, תיקון כזה הוא באיזור ה600 ש"ח.

מה שאני כן יכול להמליץ לך, וזו ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת כרגע היא כזאתי.

יש לך פונטו לבנה, יש אלפים כאלו ברכבי הארץ ועוד מאות בפירוקיות, גש לפירוקיה ותקנה לך כנף אחורית כזאתי, אני מאמין שתמצא אחת במחיר סביר וכמובן את העבודה אם אתה כלכך חושק לעשות, תוכל לבצע לבד...

בפועל, אין הרבה פתרונות כסף.

יש או תיקון אצל פחח כולל צביעה.

או החלפת כנף בתשלום

או להמשיך לנסוע ככה עם הרכב במידה וזה לא מפריע לגלגל האחורי או לאיזשהו מנגנון בטיחות.

אני מבין שזה מציק, גם אצלי הרכב עבר תאונה מלפנים ואני נדרש להחליף דלת ימין +כנף ימין, וכמובן לצבוע את הרכיבים בצבע של הרכב.

אז הלכתי לפירוקיה ורכשתי דלת וכנף, ובזמן הקרוב הרכב ישלח לצביעה והרכבת המכלולים החדשים\ישנים.

אין פתרונות קסם, גם פילר, או בודי קיט או כל דבר , בסופו של דבר ידרש צביעה וזה כבר עבודה של בעל מקצוע.

אם היה לך רכב במחיר של מנה פלאפל הייתי אומר לך להניח לזה, אבל חבל ,לא מדובר פה על סיפור יקר.

מחיר של יומיים עבודה...

under construction..

פורסם

אני מסכים אם זה שכתב למעלה תמצא לך כנף מפרוקיה תרכיב אותה וזהו כל הפונטו הלבנות בעלי גוון אחד של "לבן שנהב" כך שאם תמצא כנף לבנה היא תהיה זהה לזאת שאצלך ולא תצתרך לצבועה. גם לי יש פונטו וגם אני החלפתי חלקים ושמתי בצבע של הרכב ואפילו לא צבעתי כי הצבע נראה אמיתי ומתאים לגוון של הרכב (שדהה אם השנים). (כנף קידמית עלתה לי באזור ה 300 שח לא מאמין שכנף אחורית תעלה יותר.טוב אולי קצת יותר)

פורסם

יש טכניקה אבל אתה צריך בשבילה כלי ייעודי ורתכת.הכלי הוא מעין שילוב בין מברג לפטיש.אם אתה יכול להשיג,צור איתי קשר בפרטית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...