Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר נהג משאית טרח להיכנס בי מאחור ולברוח. לא ראיתי את המספר שלו.. :-(

אין לי ביטוח מקיף ואני גם די חסר במזומנים, כך שאני כנראה אקח את הפחחות כפרוייקט אישי, בתקווה שזה יראה נורמלי בסוף.

צירפתי תמונות..

מספר שאלות:

1. איך אני יכול להגיע לחלק הפנימי של הפח ו"להוציא אותו החוצא"?

2. כמו שרואים יש מעין חור. איך אפשר לסתום אותו? יש חומר מסויים, או שצריך לרתך?

3. האם למישהו יש מושג בערך מה עלות תיקון הנזק אצל פחח ממוצע?

בתודה רבה מראש, שי.

aIMG_0015.jpg

aIMG_0016.jpg

aIMG_0017.jpg

aIMG_0018.jpg

פורסם

תן תמונות,אולי נוכל לעזור.אני כרגע עוזר לחבר בפחחות על אסקורט,קצת ניסיון יש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לדעתי, אם אין בעיה מכנית ליסוע ככה (הכנף נוגעת בגלגל, פגוש לא יושב טוב וכו') אל תתקן לבד, זה לא ייצא יפה, מדובר בעבודה קשה ועדינה ועדיף שתחכה קצת, תשים טיפה כסף בצד כל חודש עד שיהיה לך מספיק לתקן כמו שצריך.

מה שכן איפה שהפח חשוף תמרח חומר נגד חלודה.

להערכתי תיקון כזה יעלה בין 1,500-2,500 ש"ח (תלוי באיכות העבודה).

פורסם

תברר אצל פחחים ערביים לרוב הם עושים עבודה מצויינת במעט כסף. תשאיל מההורים שלך ותחזיר בהזדמנות הראשונה. יהייה לך קשה מאוד לתקן את זה לבד. כי זה לא רק דפיקות מבפנים זה גם בעזרת אקדח ווקום מבחוץ מתבצע היישור.

תקח בחשבון שבלחות שיש עכשיו ובגשמים השריטה העמוקה הזאת מהר מאוד תהיפך לחלודה.

משתטף בצערך... :?

L.A

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים עד כה..

הייתי שמח אם יהיו תגובות כמו כן לשאלות שהעלתי בנושא.

תודה, שי.

פורסם

קשה לראות את כל הנזק במדויק בתמונה אך בהתיחסות לכנף האח' שמא בלבד אז הפחחות עם הצבע

(תקון הכנף ויישורה וצביעתה) כ 800-950 ש"ח.

מהיכן אתה בארץ?, אולי נמצא איזה פחח עם מחיר זול.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני מיהוד. תודה רבה רפי!

במידה ואני אחליט לעשות את העבודה בעצמי (אבא שלי עבד הרבה על מרכב של מטוסים כך שהוא יכול מאוד לעזור). האם יש דרך להגיע לאזור הפגוע מהחלק הפנימי של הרכב? דרך הבאגאג' או משהו כזה? ובאיזה חומר כדאי לאטום את הפגיעה?

פורסם

בודי פילר = קאר קיט.

אל תקנה באוטו דיפו, תישחט שם במחיר. אם אתה במרכז גש ל"טופ קולור" ברח' יצחק שדה ת"א וקנה שם, או בחנויות/טמבוריות מתמחות אחרות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זו דפיקה רצינית ידידי,אני לא חושב שניתן לטפל בה בלי כלים ייעודיים או להגיע לכל החלקים שלה מבסיס הגלגל.לדעתי צריך לפרק את כל הכנף.

חוץ מזה,עוד אין לך מושג כמה קשה לעבוד עם בונדו בלי מבחר רחב של כלי שיוף.על דפיקה קטנה אצל אותו חבר שלי אנחנו עובדים כמעט כל יום שישי כבר כמה חודשים...הרוב בגלל כמות השיוף העצומה שצריך לעשות.

המלצה אישית,ובייחוד אם זו פעם ראשונה שאתה מתקרב לשיפוץ בידיים-עזוב.לך עם זה לפחח.אני אישית לא מכיר פחחים מהאזור שלך,אולי רפי יוכל לעזור.

אגב-תמוה בעיניי- משאית "בירווזה" אותך,אבל הפנס האחורי(למזלך יש לציין...)נשאר שלם?:shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אגב-תמוה בעיניי- משאית "בירווזה" אותך,אבל הפנס האחורי(למזלך יש לציין...)נשאר שלם?:shock:

כן.. למזלי הפנס נשאר שלם עם שריטה ממש קטנה והדלת האחרונית נשרטה גם היא, אבל ממש במקצת...

טוב נו, לפחות זה...

dj-niv - אני גר ביהוד.

תודה לכל המגיבים עד כה, הנושא באמת מטריד אותי ואני מעוניין לפתור את זה כמה שיותר מהר, בייחוד בגלל הגשם..

• תוכן חדש...