Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואורן עוד משהו תוריד את החתימה הזאת יש לי זכויות יוצרים עליה.

(מה קרה ראו סמל של המנורה החליטו לעשות את זה פורום כדורגל?? מי זה זה ששם את הסמל של מכבי חיפה??? אולטרס מונקיס איך שלא קוראים לך)

פורסם

כל מה שיש לי להגיד זה LOL!

אורן, הרגת אותי, פשוט ענק!

ובואו נעזוב את הילדון הצהוב עם ההונדה בשקט לדקה, ונחזור לנושא המקורי - הקשיחות של המשטרה.

אני גם נהג חדש, ביום שלישי הזה יהיה לי שבועיים על הכביש ללא מלווה, ואני מאוד מאוד מאוד מפחד על הרישיון שלי, וההפחדות של ההורים והשיחות איתם גם עוזרות מאוד להיגיון ולא לעשות שטויות.

כל פעם שאני רואה כביש ישר ופתוח, אני מתפתה מאוד ללחוץ ולבדוק את הבורה (2001 סטיישן אוטומטית TDI עם 110 פוניים) ולראות את ההאצה שלה , אבל אני לא. כל פעם אני נזכר כמה זמן לקח לי להוציא את הרישיון, תמיד נזכר כמה כסף זה, ותמיד חושב איך אני אסביר להורים ומאיפה אני עכשיו אסתדר בכל המשפטים, עם עורכי דין, ואז זמן מטורף של שלילה, ואז לעשות רישיון מחדש + תיאוריה... וזה כמובן הכול במקרה הטוב (אם נכנסת במישהו או דרסת מישהו, המצב כמובן יהיה הממ.. יותר גרוע).

בכל מקרה, תקשיב לאימא ואבא, תקשיב לכל מי שאומר לך שתיסע בקצב שלך, הם צודקים. אל תשתולל, אני יודע שזה מאוד מפתה, אני יודע טוב מאוד. אבל הכמה שניות רגש ואנדרנלין האלו לא שוות את כל הסיכונים שבאים אחריהן.

לא יודע מה איתך, אני אחכה לי עוד כמה חודשים, עד שהספורט המוטורי יתמסד בארץ, ולפי מה שהבנתי הולך להפתח מסלול מירוצים בכרמיאל, שזה 20 דקות ממני, ואני אבלה את זמני שם. שם אני אבדוק את הבורה, שם אני אבדוק את עצמי. בסביבה בטוחה שבה הסיכונים הם מינימליים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
תקשיב מותק (אורן 16v),

אתה והצרפתייה שלך או איזה אוטו שלא יהיה לך לא מגיעים להונדות ומה אתה עושה פה רעש מגיעה ל170 190 משפחתית לא משפחתית מה אכפת לך בכלל??? מה זה מעניין אותך איפה השוטר עצר מה הוא בדק ומה נהיה! לא הבנת בעיה שלך! הנושא של השרשור לא קשור להודעות שלכם אז תחזרו לנושא.

קודם כל , איטלקיה, דבר שני , בוא נבדוק...

אתה - הונדה סיויק 1.6 , אוטומטית , 125 כ"ס , מהירות סופית - 179

אני - לאנצ'יה תמא , 2.0 טורבו , ידנית, 215 כ"ס בסטנדרט , מעל 300 כ"ס במצב A באפקסי, מהירות סופית - 235 קמ"ש

בהחלט.. אני וה"צרפתיה" שלי , לא נגיע להונדות , אנחנו נעבור אותם ;)

אני לא משחק בניד פור ספיד והמשחק הזה מעניין לי תזין תפסיק לבלבל את השכל שאני ילד קטן אין לי כח לחזור שוב על מה שכתבתי (ציטוט:" אני יודע שעשיתי טעות")

לא יודע איזה טעות עשית, אבל גם לשקר ללא הרף ועוד לדבוק בזה..זה גם לא חוכמה גדולה.

יופי עכשיו תודה לכולם על השטויות שהם כותבים פה, מעניין אותכם תקראו לא מעניין לכו תקאווד.

ד"א

מה אתה שם את זה בחתימה שלך???? משעמם לך אורן

מאוד.. העבודה שלי דיי משעממת, וחוצמזה... אותי אישית זה מצחיק לשמוע שהונדה עושה "דראג" עם בלאנו. אני בטוח שיש עוד כמה כמוני שזה מעלה להם חיוך.

פשוט כיף ;)

פורסם

ל THEHUNTER88 , תעשה לכולנו טובה, תנהג כמו שצריך , תעשה טיפולים בזמן, תשמור על הצמיגים שלך ועל הכמות אוויר שבהם, תשתדל לבדוק שמן ומים , תשתדל לאותת , תשתדל לנסוע בימין כמו בנאדם ולא בשמאל כמו בהמה, והכי חשוב, תנסע כמו שאתה רוצה. אם בא לך 190 , תסע. רק שתדע , שאתה מסכן אחרים ואת עצמך וכמובן את הרישיון.

המלצתי האישית אליך, כביש מהיר - 100 זה מספיק , 110 זה גבולי, 111 = תחילת אכיפה, משם והלאה הרישיון שלך בסכנה.

בכביש בתוך העיר.. אל תעבור 60, כי נהג חדש אוהבים מאוד לזמבר על מהירות בעיר :) (ראה הונדות מסויימות שנוסעות 190)

פורסם

ל THEHUNTER88 , תעשה לכולנו טובה, תנהג כמו שצריך , תעשה טיפולים בזמן, תשמור על הצמיגים שלך ועל הכמות אוויר שבהם, תשתדל לבדוק שמן ומים , תשתדל לאותת , תשתדל לנסוע בימין כמו בנאדם ולא בשמאל כמו בהמה, והכי חשוב, תנסע כמו שאתה רוצה. אם בא לך 190 , תסע. רק שתדע , שאתה מסכן אחרים ואת עצמך וכמובן את הרישיון.

המלצתי האישית אליך, כביש מהיר - 100 זה מספיק , 110 זה גבולי, 111 = תחילת אכיפה, משם והלאה הרישיון שלך בסכנה.

בכביש בתוך העיר.. אל תעבור 60, כי נהג חדש אוהבים מאוד לזמבר על מהירות בעיר :) (ראה הונדות מסויימות שנוסעות 190)

היי אורן,

אין בעיות, אשתדל להמשיך לעשות את כל אלו!

טיפולים אבא עושה, צמיגים שמן מים וכו' גם כן נופל עליו, אבל בקטע של הנהיגה... אני מאוד אחראי ומשתדל כמה שאפשר לשמור על כל הדברים הללו.

את האמת לא מתאים לי 190.. זה כזה.. לא ד'ע, מהירות צהובה משו :D

אני אתפנק לי על 20 בעיר, עם הפוזה של כל החלונות הפתוחים והמערכת בווליום איכותי.. נכון גם זה מטומטם ומגעיל, אבל זה עדיף על לסכן אנשים אחרים בנהיגה פרועה של 190 מול בלנו....

פורסם

לא מעניין אותי האוטו שלך בכלל מה אתה מפרט לי עליו

ומה אכפת לי מה מעלה לך חיוך על הפנים לי מעלה חיוך שבית"ר מנצחת (את בני סכנין בעזרת ה' היום)

זה מעניין פה מישהו?

ואם הייתי יודע איך שולחים פה הודעות פרטיות הייתי שולח לך אבל אני לא יודע ואני צריך לכתוב פה .

ושוב אני מבקש תוריד את החתימה

פורסם
זה מעניין פה מישהו?

כן, אותי

ואם הייתי יודע איך שולחים פה הודעות פרטיות הייתי שולח לך אבל אני לא יודע ואני צריך לכתוב פה.

לוחצים על השם של מי שאתה רוצה לשלוח לו הודעה פרטית, נפתח לך תפריט קטן, ושם תלחץ "שלח הודעה פרטית"

עריכה - הנה עוד משהו שזה מעניין אותו - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=818648#post818648

פורסם

ומה אכפת לי מה מעלה לך חיוך על הפנים לי מעלה חיוך שבית"ר מנצחת (את בני סכנין בעזרת ה' היום)

זה מעניין פה מישהו?

ואם הייתי יודע איך שולחים פה הודעות פרטיות הייתי שולח לך אבל אני לא יודע ואני צריך לכתוב פה .

הוא מפרט על האוטו שלו מאותה סיבה שאתה מפרט על הערסמוביל דראג שלך.. LOL

פורסם

זה מעניין פה מישהו?

פירטתי כדי להסביר לך שה"צרפתיה\איטלקיה" שלי, לא ברמה של ההונדה שלך בכלל .. אלא כמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה וכמה רמות מעל.

:)

בקיצור, חדל קשקשת. החתימה מצחיקה בטירוף - היא נשארת.

פורסם
כמה זמן אתם נותנים לו לפני שהוא יגמור כמו המטוס X שעשה סלטות עם האוטו?

הממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ אני נותן לו עד ה-20/06/2006 ככה

פורסם

מה אתה סתום????? מי בכלל רוצה לדעת כמה הצרפתייה שלך "טובה"

תפסיק להגיב בשרשור הזה!!

חחחחח הצחקת אותי עם המטוס x איזה אוטו היה לו יונדאי אקסנט??

הוא סתם טבע מי נוהג כמוהו בכלל חשבת אני עושה סלאלומים בין מכוניות אני נוסע רגוע מאוד

השרשור הזה נופל מהפח אל הפחת

פורסם
מה אתה סתום????? מי בכלל רוצה לדעת כמה הצרפתייה שלך "טובה"

תפסיק להגיב בשרשור הזה!!

חחחחח הצחקת אותי עם המטוס x איזה אוטו היה לו יונדאי אקסנט??

הוא סתם טבע מי נוהג כמוהו בכלל חשבת אני עושה סלאלומים בין מכוניות אני נוסע רגוע מאוד

השרשור הזה נופל מהפח אל הפחת

איזה ילד טמבל אתה.... מה יקרה אם יתקע לך המשחק?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...