Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה, סוף-סוף, חיברתי את היוניט לחץ שמן שקיבלתי עם השעונים שרכשתי. לפי ספר הרכב הלחץ בסרק אמור לעמוד על כ1.2 באר, ועל כ-3.5 באר ב4000 סל"ד. מכוון שאין לי מד טורים, אין לי מושג מתי זה קורה.

בכל אופן, כאשר הרכב מונע, הלחץ מזנק עד ל2.75 באר. לאחר התחממות השמן, הלחץ בסרק הוא סביב ה1.4 באר, מה שנראה מעודד.

הבעיה היא שעם עליית הטורים, העליה של המחוג לא ליניארית כלל. ובמקרים רבים, גם הפיקים לא מגיעים ללחץ ההתחלתי (כשהשמן קר) של 2.75 באר. כמו כן, לפעמים, הלחץ בסרק יורד עד ל0.5 באר ולא עולה עם עליית הטורים כלל! כאילו נתקע שם משהו.

האם הבעיה בחיבור היוניט? (היוניט חובר בעזרת צינור באורך של 10 ס"מ ע"מ להעלות את היוניט לגובה הראש, מכיוון החיבור ישיר לקדח בבלוק היה פוגע בפעולת המאוורר). במשאבת שמן? בשמן עצמו? בסתימה של המעברים?

תודה.

עוד דבר, הרדיאטור שלי דולף, לפעמים יותר, לפעמים לא. האם ניתן לתקן? האם כדאי לשפץ? (בהנחה שניתן להזמין חדש מספרד בעלות של 1100 ש"ח כולל תרמוסטט. בארץ 2300.)

שוב תודה.

ניר סבירסקי.

משכנתא זה קל

פורסם

השעון שלך דפוק.

או שחיבורים שלו דפוקים.

אין שום מצב הגיוני שמה שאתה אומר באמת קורה לכן השעון לא תקין.

פורסם
השעון שלך דפוק.

או שחיבורים שלו דפוקים.

אין שום מצב הגיוני שמה שאתה אומר באמת קורה לכן השעון לא תקין.

השעון חדש. ולעולם לא היה בשימוש לפני כן. כמו כן היוניט שלו.

מה דפוק בחיבור שלו? 10 ס"מ של צינור גומי ייעודי גורמים לכך?

רפי, יש מישהו מומלץ באיזור חיפה?

משכנתא זה קל

פורסם

אזזז...מישהו יכול בבקשה לאמר לי האם לא חיברתי נכון את מערכת המדידה או שהלחץ אצלי לא טוב?

בבקשה.

משכנתא זה קל

פורסם

אי אפשר לראות בלי תמונה.

בכל מקרה אי מצב בעול שהמדידות תקינות.

לכן אני מאמין שאו ההתקנה לא בסדר או השעון לא בסדר.

זה היה ככה תמיד?

פורסם

זה היה כך מאז שהתקנתי את היוניט. כן.

ההתקנה נראית בסדר גמור, והשעון והיוניט חדשים. זה מה שמבלבל כאן.

לנוחיותך, כמה שניתן, הוספתי את אופן החיבור בתרשים המושקע הבא:

*בתקווה למצוא מצלמה אצל מישהו ולצלם איך זה באמת נראה.

שוב תודה.

untitled.JPG

untitled1.JPG

משכנתא זה קל

פורסם

לפי מה שהבנתי מהשרטוט היוניט נכנס לבלוק ב 2 נקודות, כנראה כניסה ויציאה.

אתה חיברת אותו בצינור אחד.

לא ברור לי מה הולך פה !

העובדה שהחלקים חדשים לא אומרת שהם תקינים.

פורסם

אל ההברגה בבלוק מוברג מתאם, שאליו מוברג צינור, שאליו מוברג יוניט. כניסה אחת בלבד.

העובדה שהחלקים חדשים, אומנם לא מעידה על תקינותם, אבל מורידה את החשדות. אחרי הכל, מה הסיכוי שאוטו חדש לא ייסע?

אנסה להמציא תמונה טובה ואמיתית בעתיד. כרגע אני נוסע עם לחץ מקסימאלי של 2.75. וגם זה במקרה הטוב.

תודה שאתה סובל אותי,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

זה או חיבור נורמאלי של היוניט או נסיעה ללא מאוורר.

(יש לזכור כי מדובר בטווינגו. מקום מתחת למכסה מנוע זה לא הצד החזק שלה).

משכנתא זה קל

פורסם

שלום.

כדאי להסיר ספק או לגלות את מהות התקלה יש לחבר שעון לחץ מכני לבדיקה והשוואה.

לאחר חיבור שעון לחץ שמן מכני תוכל לדעת אם השעון תקין או המנוע תקן אחד מהשנים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אוקיי, עידכון קל:

השעון עולה ליניארית. אומנם הקריאות הקבועות (2.75 ואז 1.4 ואז 0.5) עדיין קיימות. אך העליה היא ליניארית ביחס לסל"ד. :)

מסתבר שהיוניט היה חייב להיות מוארק כדי לתת קריאה טובה. אצלי הוא לא היה מקובע, והיה מצב שבו הוא היה מתנדנד בין המצב שבו הוא מוארק לבין זה שהוא לא. שני אזיקונים, והכל פיקס.

הרדיאטור הורד, נשלח לשיפוץ אצל דרעי ברח' השיש בחיפה, הוחלפו גומיות והוא עבר ניקוי. עלות - 250 ש"ח. נקווה שלא ינזול יותר, והכל יהיה בסדר.

מה עלולות להיות הסיבה ללחץ שמן נמוך? (2.75 על מנוע קר. 1.4 על מנוע חם. 0.5 על מנוע חם יותר).

בברכה, ניר סבירסקי.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...