Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי הרכב שלי לאחר טיפול 10K שהתבצעה בחודש האחרון בכל אופן חוץ מפילטר דלק שנימצא מתחת למכסה מנוע לא איתרתי עוד פילטר דלק [באיזור של המיכל דלק]

ברצוני לדעת האם קיים עוד פילטר דלק בנוסף לפילטר פלסטיק הפשוט שיש מתחת למכסה מנוע ואם כן אז היכן מיקומו [ספציפית].

תודה מראש,

אסף.

נ.ב: שאלה שלא ממש קשורה -מה ההשלכות על תפקוד המנוע והמשיכה בהקשר להתקנת פלגים מאותו סחברה[בוס] כמו הפלגים הקודמים אלא רק שהדגם שונה ?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מבחינת פלטר אורגינלי לא חושב שיש אחר אבל יש כאלה שאוהבים לשים לפני/אחרי המשאבה או ביציאה מהטנק,

בקשר לפגלים אל תשחק עם זה תלך לפי הוראות יצרן יש שונה משמעותי בין סוגי פלגים למרות שהם מאותה חברה , התנגדות הפלג, קונוס רגיל , 13/16 , 5/8 , פינוי חום , מספר אלקטרודות ועוד ....

הפלג המתאים זה F7DCOR ואם תביא דגם מנוע אני איתן לך דגם פלג מדוייק :-)

פורסם

מדובר על מנוע TU 1.1CC ב205 שלי..

לגבי טיפול ה10K

עשיתי אצל מוסכניק וותיק חבר טוב של אבי והוא זה שקונה לי את המצרכים לטיפול אבל הפלגים עכשיו היו שונים בדגם שלהם אבל לא ניראה לי שזה טעות אלה מן הסתם המלצת היצרן. יש מצב שאחד הפלגים פגום בצורה כלשהי אשר משפיעה בעקיפין על תפקוד המנוע [אולי 3 פלגים תקינים מתוך 4] וזה הגורם או שצריך לבצע כיוון הצתה? או דברים בסיגנון?

פורסם

אולי מן הסתם תואיל לציין את שם היצרן הרשום על המצתים ואת המספר הקלוגי של הפלג!

באם פלג אחד לא תקין יש להחליפו, ולא לכוון הצתה, כוון הצתה לא יעזור במקרה של פלג תקול!

ערוך חיפוש בנושא מצתים המותאמים לרכבך, בוש לא מומלץ לרכבך!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה , אני יבדוק היום כשיתאפשר לי את סוג הפלגים דווקא פגו ממליצים על בוס לא?

ומה הפלגים המומלצים ל205 שלי בגרסת המנוע הנ"ל?

והאם פלגים לא מתאימים לפי המלצן היצרן נטו יכולים לגרום לכך בצורה חד משמעית?

פורסם

לפי ספר היינס שברשותי, פיג'ו ממליצים על פלאגים של צ'אמפיון מדגם C9YCX.

מרווח אלקטרודה צריך להיות 0.7.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה צבי בדקתי את הפלגים הכל תקין חבר של אבי טוען שיש לנסות להחליף תחנת דלק הוא בדק את הפלגים הכל תקין וההצתה גם עשה סיבוב על האוטו האוטו טיפלה צילצל בלחיצות והוא אמר לי שאני יחליף תחנת דלק .

פורסם

אני מתדלק בתחנה קבועה "דלק" בסמוך לביתי מאז שרכשתי את הרכב . אני יתדלק פעם הבאה בתחנה אחרת לראות אם חל שיפור מורגש.

פורסם

בדרך כלל בפיזו 205 המסנן דלק נימצא בצד ימין של המנוע מתחת לבוסטר

בהקשר לפלגים לפי דעתי ולפי ניסיון פלג צמפיון RC9YC

ינקו

פורסם

המסנן דלק בצד ימין זיהיתי והחלפתי בטיפול השאלה הייתה האם קיים בדרך עוד מסנן שאני צריך לדעת על קיומו?

איציק הרכב שנת 92 קרבורטור . עבר ניקוי קרבורטור לפני שנה וחצי ככה.

עכשיו מצד אחד היצרן ממליץ על פלגים של

DENSO K20TXR

ומצד שני

פלגים של צ'אמפיון מדגם C9YCX.

מה הולך פה?

• תוכן חדש...