Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה+אוטו = ?

AmitGo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו לי איפה אתם מוצאים את הבחורות האלה?!!

אני נורא מצטערת אבל אני לא חושבת שאתם צריכים להוציא על הבחורה שלכם הון עתק. ובחורה שלא נותנת לגבר שלה להתעסק בתחביבים שלו לא שווה את הזמן שלו.

הבחור שינסה לרמוז לי אפילו שאני משקיעה במפגשים וברכב יותר מבו - יחטוף הרצאה על "למה לא להפריע לאדם לעשות את מה שהוא אוהב".

פשוט בושה לבחורות שלכם. בחיים לא הייתי מצפה מחבר שלי לבזבז עליי הרבה כסף, לפנק אותי או להתערב בתחביבים שלי אלא אם כן הוא מתעניין בהם.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט בושה לבחורות שלכם.

מישהו מכיר חנות לאפשר למסגר את זה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
רוב הבחורים שיצאתי אתם היו ממש נגנבים מזה שאני מתעניינת במוטוריקה, הם היו ממש מבסוטים מזה...

רק אני לא כל כך נגנב מזה שחברה שלי או ידידות שלי יתחילו להסביר לי כמה סוגרת האימפרזה STI בהילוך שני עם צ'יפ...?

אני מעדיף יותר את ה"אהה מה קרה אתה לוקח את הסיבוב ככה, מרגיש איזה נהג מירוצים..." או "יאללה יאללה יא זבל תרגע מהר למה אני אראה לך מה זה..."

פורסם

חברה שלי חובבת מרוצי ראלי מושבעת , אז אנחנו מורידים תוכניות הסטוריות מ-גרופ b , ומתווכחים מה היה קורה אם הנרי טויבנן לא היה נהרג בתאונה ההיא

אז אני תמיד אומר לה שללנצ'יה לא היה סיכוי מול ה-rs200 האימתנית שעוד לא הספיקה להטביע את חותמה בעולם הראלי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
רק אני לא כל כך נגנב מזה שחברה שלי או ידידות שלי יתחילו להסביר לי כמה סוגרת האימפרזה STI בהילוך שני עם צ'יפ...?

אני מעדיף יותר את ה"אהה מה קרה אתה לוקח את הסיבוב ככה, מרגיש איזה נהג מירוצים..." או "יאללה יאללה יא זבל תרגע מהר למה אני אראה לך מה זה..."

זה שבחורה מתעניינת במוטוריקה לאו דווקא אומר שהיא תרצה להמרח על איזו אימפרזה WRX...

יש לך סטיגמה נורא טפשית על נשים בתחום שהגיע הזמן לפתוח את העיניים ולשנות אותה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

רק החברה שלי אומרת לי: "תעשה מה שאתה רוצה" ?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

נראה לי שהתחלתי מלחמה בין המינים בכל מקרה - תחביב עד גבול מסויין אני מת על המגאן שלי ודואג לה והכל ...

אבל היא לא משתווה למה שהחברה (אני מעדיף בת זוגתי שתחיה) גורמת לי להרגיש...

ולשם הדימוי לכל חולי הרכב:

להסתכל עליה זה כמו "לנהוג על אימפרזה טורבו שנכנסת לפנייה של 160 מעלות נזרקת לאורך כל העקומה מתיישרת לקראת הסוף ויוצאת כו טיל בליסטי עם שני שובלים של הצמיגים".. שיא הריגוש

רק שבמקרה שלה(בת זוגתי) כל פעם שאני רואה אותה אני מתרגש יותר...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
רק החברה שלי אומרת לי: "תעשה מה שאתה רוצה" ?
בעיברית זה אומר "אם באמת תעשה מה שאתה רוצה יהיה לך מ א ו ד קר בלילה!!!"

אוקיי , זה מוגזם

ולבחור הנחמד , חברה שלי שהכרנו ידעה 0 דברים (אה.. זה... זה פיג'ו כזה לא?)

היום היא מצלמת לי פיז'ו 106 ג'יטיאי בגלל שהיה לה גאנט של OZ, והיא טרחה להודיע לי שבמרכז החדש של פורשה בג'בוטינסקי בפ"ת החליפו את ה911 השחורה, ל 911 צהובה, בנוסף היא לא שוכחת אפעם להגיד "אוקיי , זו בדוק הייתה אימפרזה" כאשר שומעים צליל מתוק ומגרגר באופק.

זה הכל עניין של איך אתה מלמד אותה

;)

ממש כמו כלבים ;-)

העניין הוא תחומי עניין משותפים. פעם יצאתי עם מישהי שמאוד אהבה כדורגל. בניגוד גמור אלי.

כל פעם שהיה מישחק היא היתה צועקת וקופצת...

אישתי כיום לא ממש מישתגעת על התחביב ה"מוזר" שלי, למרות שהיא אוהבת לינהוג, וכשקנינו את האוטו החדש שלה היא ביקשה "רק ידני!"

אגב, לא תמיד זה טוב שכל הזמן אתם "אחד בתוך השני", לכל אחד צריכים להיות התחביבים שלו, העיסוקים שלו והזמן שלו. אם לאחד מהצדדים יש עם זה בעיה, צריך לשבת ולדבר על זה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אני יוצא עם מישהי נהדרת - חמודה ומקסימה ויש לציין חכמה:idea: . בכל מקרה לאחר כל המחמאות שנתתי לה :wink: , לפני כמה זמן היא נהגה באוטו שלי- MEGANE וציינה לטובה אפילו את נושא האגזוז שמרעיש ואפילו את הרעש של הקיט יניקה וגם שהרכב לוקח סיבובים ממש טוב (4 בולמי גז חדשים ומוט גישור)

ולהוסיף ולומר שחשבתי להוריד את האגזוז טענה שלא ושזה מגניב

ואני שואל את עצמי וכמובן אתכם - האם היא גם נדבקה בחיידק? או שסתם היא מפרגנת לי כי אני חולה רכב?

איך זה אצלכם עם בנות זוגתיכן והתחביב המטורף הזה של מוטוריקה....?

ונ.ב

דש אני אוהב אותך ( כן כן גם היא לפעמים נכנסת לפה)....

אני חושב שאתה צריך לחזור לרופא, הכדורים כבר לא משפיעים ואתה חוזר להזות...

"חברה שלי מתלהבת מהאגזוז"

"חברה שלי מרגישה את האיכויות פניה עם בולמי גז ומוט גישור"

"חברה שלי אומרת שהרעש מגניב"

ואז המשפט המפליל "חברה שלי נדבקה בחיידק"

אז ככה, לגבי המשפטים הראשונים, או שאתה יוצא עם מיקה הרווינן או איך שלא קראו לגרמניה שחצתה את הדאקאר, או ששוב, אתה חייב לחזור לרופא שלך שיעלה את המינון - אתה כנראה הוזה.

לגבי החיידק וההדבקה, שוב, אם השתמשת באמצעים, אני לא חושב שהחיידק עובר, אם אתם כבר מרגישים שזה הזמן לעבור הלאה אתה מוזמן לנסות "להדביק אותה בחיידק"

תראה את אביב פה, אם היה לי שקל על כל בחורה שהוא הדביק, הייתי יכול לרכוש כליה משומשת מפועל זר והיה נשאר לי עודף ל"מוט גישור"

רון.

נ.ב. גם אני אוהב אותך [גם חברה שלי, הדמיונית, נכנסת לפה לפעמים] וגם החבר, וגם בעלה של ___ וגם הדוקטור, ובטח תיכף אני אקבל ס.מ.ס כועס שאני בכלל מעלה את זה, ואחר כך יצלבו אותי ... נו כבר היינו בסרט הזה...-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
תראה את אביב פה, אם היה לי שקל על כל בחורה שהוא הדביק, הייתי יכול לרכוש כליה משומשת מפועל זר והיה נשאר לי עודף ל"מוט גישור"

אני מאוד מקווה שאתה לא מדבר עלי ... אני אוהב להשאר אלמוני , אני דוגל במתן בסתר ... עפ"י מצוות התורה .

למה לך משומשת ? תבוא נארגן לך אחת מושאלת ... נחזק לך אותה קצת עם ריתוכים של פלאחים .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אם חברה שלכם לא מבינה ולא רוצה להבין, אל תכפו עליה בכוח.

זה התחביב שלי, מרוצה - מעולה, לא מרוצה - בעיה שלך.

אני אישית מסתדר טוב עם חברה שלי בנושא הזה.

אני לא מדבר איתה על רכב.. רק לעיתים רחוקות וגם זה על מצב הנהיגה בארץ.

היא קוראת לי "נהג המירוצים הפרטי שלי", אני מרוצה (נהג מרוצים - כולם מרוצים).

הדבר היחיד שהיא מתלוננת עליו זה סגנון נהיגה חד והחלטי מידי, לא רך.

זה עושה לה בחילות אז אני משתדל לנהוג כמה שיותר בעדינות.

התחשבות, אתם יודעים.. :wink:

פורסם
תגידו לי איפה אתם מוצאים את הבחורות האלה?!!

אני נורא מצטערת אבל אני לא חושבת שאתם צריכים להוציא על הבחורה שלכם הון עתק. ובחורה שלא נותנת לגבר שלה להתעסק בתחביבים שלו לא שווה את הזמן שלו.

הבחור שינסה לרמוז לי אפילו שאני משקיעה במפגשים וברכב יותר מבו - יחטוף הרצאה על "למה לא להפריע לאדם לעשות את מה שהוא אוהב".

פשוט בושה לבחורות שלכם. בחיים לא הייתי מצפה מחבר שלי לבזבז עליי הרבה כסף, לפנק אותי או להתערב בתחביבים שלי אלא אם כן הוא מתעניין בהם.

החוכמה היא למצוא את האיזון. ברגע שמשהו אחד בא על חשבון השני,זה יכול לעשות רק רע.

אין מה לעשות,בזוגיות צריך להשקיע. אז מתמרנים בין תחביבים לבין משפחה לבין חברים ובעצם לבין הכל.

פורסם
חברה שלי חובבת מרוצי ראלי מושבעת , אז אנחנו מורידים תוכניות הסטוריות מ-גרופ b , ומתווכחים מה היה קורה אם הנרי טויבנן לא היה נהרג בתאונה ההיא

אז אני תמיד אומר לה שללנצ'יה לא היה סיכוי מול ה-rs200 האימתנית שעוד לא הספיקה להטביע את חותמה בעולם הראלי

In your dreams.

ה-RS200 לא הצליחה מול המטרו 6R4 , ולא נדבר בכלל על ה-205T16 , אז על ה-S4 ???

הדבר היחיד שגבר על השילוב של טויבנן/קרסטו/S4 היה השילוב עץ/דלק/אש , למרבה הצער.

• תוכן חדש...