Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

גיליתי שהגומיה של הציריה נסדקה מסביב לבנד שנמצא בצד של הפעמון,ויש רטיבות קלה של גריז.

הגומיה ארוכה מאד(אוניברסלית) ושמתי לב שיש לה כמה שלבים שעליהם ניתן לחזק בנד נוסף.

השאלה היא האם אני יכול לחתוך את הקטע הנוזל ו"להקפיץ "אותה שלב אחד קדימה?

זה יתאים לחיבור של הפעמון?

פשוט חבל לי לשלם איזה 100-150 שח בשביל שטות כזו.

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

עזוב חבל לשלם 100 שקל

תשאיר ככה עד שהגריז יצא והבוץ יכנס - תשלם 450 שקל...על פעמון, אבל עזוב חבל לשלם 100 שקל בשביל איזה גומיה מחורבנת שמי יודע למה בכלל היצרן שם

פורסם

חוץ מזה עכשיו חורף כנס לשלולית מים תקבל ניקוי חינם של הפעמון מהגריז.

אחלה הכול יהייה נקי 'ומתקתק'

כנס בבקשה למוסך הקרוב מחר בבוקר.

איזה כייף לי :)

פורסם

ידעתי שזה מה שתגידו.אתם מדברים כאילו אני נוסע בלי גומיה בכלל, ושפריצים של גריז עפים על הרכב שמאחורי.

שאלתי רק אם זה אפשרי מהבחינה שזה יכנס לפעמון אחרי החיתוך.?

הרטיבות לא גדולה בינתיים, ואם זה מעניין אותכם הציריה כבר מתקתקת אבל חלש- לכן אני לא רוצה להשקיע עליה כסף כי גם ככה היא לא במצב להיט.

אני רק רוצה למשוך איתה עד שהמצב יראה לי לא סביר.כבר נסעתי על ציריה הרבה יותר מתקתקת מזו, וחבל להחליף אותה במצב שלה .

תודה בכל אופן,ואם מישהו ניסה את זה או יודע שזה יצליח אני אודה לו אם יעזור לי.

*ד"א עתיד, ב205 חייבים להחליף את כל הציריה לא רק פעמון.

פורסם

חשבתי על מה שרשמת כבר.

יש אפשרות גם להזיז את הבנד(הקטן) שיושב על המוט לכיוון הפעמון ,ובנוסף היא די רפויה כי היא אוניברסלית.

אני אבדוק את המצב שם מחר.

תודה

פורסם

אתה אומר שהציריה שלך גם ככה קרובה לסוף חייה.

אז תנסה את הטריק שלך. הצלחת- מגניב הרווחת קצת זמן.

לא הצליח - כפרות, גם ככה היה צריך להחליף בקרוב.

• תוכן חדש...