Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני נשוי + ילד.

אני נוסע בערך 30-000 ק"מ בשנה .

בבעלותי כרגע ניסן אלמרה שנת 97- אחלה אוטו אבל גומר אותי בדלק.

חשבתי לעבור לדיזל -- חשבתי על מה אופציות ואולי תוכלו לעזור לי פה .

האופציה הכי רצינית שחשבתי היא רנו קנגו- קיבלתי הצעה לרכב שנת 99

יד שניה -הבעלים אומר שהיא במצב מצוין עם 170-000 ק"מ.

מה דעתכם?

אני צריך אוטו חסכוני עם בגז'

אשמח לשמוע עצות

תודה מראש

פורסם

קנגו אוטו נחמד, ברלינגו יותר סחירה ופופולארית.

אתה יכול למצוא ברלינגו בלי בעיה ב- 10000 ש"ח מתחת למחירון-השוק מוצף.

הברלינגו גם עדיפה מבחינת נוחות.

קח בחשבון הסולר היום לא ממש זול,ותיקונים במנוע דיזל יקרים מאוד,כך שאתה אולי תחסוך בשוטף אבל ההפתעות יהיו יקרות.

עדיף שתמצא פרטית חסכונית.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אם כבר ציינת מסחרית קטנה, אז הסיטראון ברלינגו עדיפה בהרבה לשימוש פרטי מאשר הקנגו, הברלינגו הרבה יותר אוטו משפחתי מאשר מסחרית, הנוחות עדיפה, וכך גם המנוע.

ההצעה שהציעו לך לא כזו אטרקטיבית בהתחשב בקילומטרז' שהרכב עבר.

אני הייתי הולך במקומך על רכב בנזין חסכוני!!

מה המתקציב שלך?

פורסם
ההצעה שהציעו לך לא כזו אטרקטיבית בהתחשב בקילומטרז' שהרכב עבר.

ידידי אתה טועה. 170K לרכב בעל מנוע דיזל משנת 99' לא רק שזה לא הרבה זה אפילו מצויין (ואף מעלה את השאלה האם שיחקו לרכב עם השעון. עם זאת באמת יתכן שמדובר בקילומטראג' מקורי).
פורסם

התקציב שלי הוא בערך 35-000

בהעלותי כרגע ניסן אלמרה שנת 97.

אני היד השניה . החא במצב טוב מאוד (כבר הציעו לי עליה מעל המחירון)

הבעיה היא שהגיר האוטומטי סרבן ועקשן

וצריכת הדלק הורגת אותי-- אני ,כאמור, נוסע הרבה.

פורסם

קודם כל, בקשר לק"מ, אני רוצה להבהיר לכם משהו ידידי (או לפחות אלה שלא יודעים) , מנועי בנזין ודיזל שונים בתכלית, להשוואה - מנוע בנזין רגיל שטופל היטב, ומנוע דיזל (דיזל רגיל) שטופל היטב, המנועי דיזל מתוכננים לאורך חים ארוך במיוחד (לרכב פרטי, אפילו לדעתי לעשר שנים +) בהנחה ששתי הרכבים מטופלים באופן זהה , ואפילו אם הדיזל יהיה קצת מוזנח, הוא יחזיק הרבה יותר

להשוואה- מנוע בנזין יעשה150-200 אלף, וזהו - הוא עייף.

בדיזל רגיל (לא טורבו!) אפשר להכפיל, ואף לשלש את הק"מ - ועדין הרכב נוסע.עם נסיוני בדיזל אפשר להגיד, (זה מאוד קשור לטיפול) ראש פותחים בערך ב 400-550 , ואז אפשר לנסוע עוד הרבה, עד מותו של המנוע, בפחות מטופלות ראש פותחים ב 300-350 בערך.

לסיכום:

שאתם רואים רכב דיזל עם הרבה ק"מ, זה טבעי - הרי לא תקנו דיזל בשביל לנסוע עם הילדים לבית ספר וחזרה, אני צודק? רכבי דיזל הם סוסי עבודה, אלו במקור מנועי משא (משאית טרקטור מסחריות כבדות) ועוצמה לא חסרה בהם , אם הרכב שמור ומטופל כראוי - הרכב יחיה הרבה מאוד שנים , ואל תבהלו מק"מ גבוהה.

פורסם
חשבת על פיאט מולטיפלה?
אם כבר אז גם המנוע מהסוג הטוב יותר

(JTL או משהו)

ושוב

מה עם הסבה לגז ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...