Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד שאלה קטנה, האם בPIMP MY RIDE לפי ההתקנה נראה כאילו הוא תפקד כ free air .

וזה לא מומלץ בהצהרות , ממליצים 4.50 - 6.50 cu.ft. כמה זה בליטרים ?(נראה לי כמה פאגז'ים)

190-120L.

לא ניראה לי שיש בעיה.

מ-ט-ו-ר-ף!!!

חבל רק שהדבר הזה בעיקר ליופי ולרושם, הרי אף אחד בחיים לא יגיע למאית מהעוצמה שלו כי הוא יהפוך לחירש ישר...

יש אנשים בחו"ל עם מערכות 36KW, זה אומר שסאב כזה הם שורפים אותו בכמה שניות.

תמיר

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה הגברה המפלץ הזה צורך... פשוט טירוף, 5 מגברים ו3 מצברים! אני פשוט לא מבין איך האלטרנטור של הרכב מחזיק את כל זה. אלה אם כן המגברים צורכים חשמל ישירות מהמצברים הנוספים?

פורסם

זה הבעיה ברכב הזה, בשביל להפעיל את הסאב הזה במלוא היכולת צריך קצת יותר מאלטרנטור אחד...

גם אם אתה שומר על 14.4 צריך 700 אמפר!!!!!

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

נו מה הבעיה יש לכם 3 מצברים כל אחד בטח משהו כמו 70-80 אמפר או אפילו יותר

והמצבר המקורי

והאלטרנטור

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

נגיד והיה לו 4 מצברים של 100, זה "רק" 400, ומה לגבי אלטרנטור תואם? צריך יותר מאחד...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

6 קבלים זה עוד לא אומר כלום, כי עדיין אפילו עם ה3 מצברים צריך איכשהו "להספיק" להטעין את המצברים האלה!!!

זה דרך אגב הקטע המבאס בתוכנית הזאת (פימפ מיי רייד), שהם לא ממש מדגישים את הקטעים הטכניים/מכאניים שהם עושים באוטו... יענו - אף אחד שם לא יתחיל לספר לך איך הם התקינו פילטר פתוח, או אלטרנטור מחוזק, או איזה מגדש טורבו (כנראה בגלל שזה לא מעניין חלק נכבד מהצופים בתוכנית)...

ולגבי "איך הם משיגים את הכסף לכל זה???"

מי שמכיר את הסדנת שיפורים הזאת (תיכנסו לאתר שלהם), יודע שכל מה שהם עושים לטרנטות האלה של הצעירים - זה כ-ל-ו-ם/כסף קטן לעומת העבודה הרגילה שלהם!!

רק תסתכלו ברקע על המכוניות שעומדות אצלהם במוסך, וישר תבינו את הפרופורציות!!

הטרטנטות האלה, זה הפירסום הכי טוב בשבילם, כי בן אדם שיש לו איזה פרארי אנזו שהוא לא אוהב את הג'אנטים שלה (מקרה אמיתי שהיה בסדנא), מסתכל בטעות בתוכנית כזאת, ומגיע אליהם - עם המכונית 1מליון דולר שלו - ומשלם עוד איזה 100,000 דולר על חתיכת ג'אנטים!!!!!!

ככה שכל לקוח (ומדובר במליונרים ובסלבריטאים) אצלהם שבא לקנות מערכת סטריאו - מכסה להם אוטומטית את כל ההוצאות על הגרוטאה שהם שיפרו שבוע לפני כן!

והג'ק האמר - זאת פשוט מפלצת!! אפילו לא בתור חובב SPL - זה פשוט מגוחך עד כמה הרמקול הזה מפלצתי/מפחיד/מפוצץ מוחות/ומפוצץ ת'שכונה!!!!!

לפי דעתי ברשימת התוספות שלא נימנו בתוכנית היה צריך להיות:

מתלים מוקשחים, אולי אפילו מתלי אוויר,

חלונות מוגנים ירי

חיזוקי שלדה ועוד כמה פיצ'רים!!

........מעניין מה זה היה עושה לבגאז' של הסופר-לאנסר של משה?:screwy::evilbat::shock3::loco: :loco:

בברכה!

יונתן.

פורסם

בשביל המחיר שלו זה מוצר מטופש לחלוטין.

יחסית למוצרים אחרים מאותו סוג, התמחור "ההגיוני" שלו צריך להיות באיזור ה 1500$ ולא סנט יותר. זה כולה רמקול גדול, זה לא מגיע עם סליל מצופה זהב ומסגרת משובצת אבני חן.

MTX עושים רוח עם זה בשביל להעלות את המכירות של המוצרים הרגילים שלהם, שזה אגב רעיון יפה.

פורסם

מעניין עוד כמה פעמים נדבר על התוכנית המפגרת הזו, בכל אופן, שוב:

1. על כל הרכבים שמציגים בתכנית הם מקבלים מימון מלא מהספונסרים!

ככה שהם לא מוציאים סנט אחד שם.

2. תכנית רדודה ביותר לחובב אודיו/שיפורים.

ובנוגע לתכנית הספציפית, ה HAMMER הוא אמנם סאב מרשים בפיזיות, אבל לא ביכולות שלו.

ואולי אתם לא שמתם לב, אבל מד הדציבלים הראה רק 100DB כשהם הפעילו את המערכת, שזה

נראה מפגר משהו, בעיקר כי סאב מנייר של 10 וואט בתוך קופסא של פיצה פתוחה יוציא יותר מ 100DB.

בברכה,

גל

פורסם

אבא שלי שם לב שהקבלים מראים פחות מ-14.4 שזה הנורמל כל קבל הראה בסביבות

ה-11.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

חבל על הזמן אבל אני מעדיף 6 סאבים של רוקפורד 1000RMS כל אחד במקום הכסא האחורי באוטו :-)

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

נחמד לצפות בתכנית , לא נראה לי שהם שוברים שיאים שלSPL וכיוצ"ב,

צריך לקחת בקלות , ולא לנתח כל שטות שהם עושים, זה רק בשביל ההצגה/ ספונסרים.

ZZR

• תוכן חדש...