Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום צביקה.

יש לבצע בדיקת קומפרסיה ואים היא נמוכה בכול ה4 צילנדרים משמע שהראש בעל חלל שריפה גדול

כלומר יחס דחיסה נמוך ולא מתאים.

אגב אני חייב לומר שבבאר-שבע איין מכונאי אחד נורמלי כולם רמאים ואפסים וזה מתוך נסיון עשיר.

אגב מגיע לבחור מיכיון שהוא ניסה לחסוך כסך וחיפש בזול איין מתנות מי כמוך יודע.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני שלום רב!

לבחור קוראים יאיר, והוא כתב הודעה, שנמצאת ממש מעלייך, כך שאתה יכול לפנות אליו בה.פ, ואו מעל גבי הפורום!

ובקשר לשני ראשי המנוע,אשר לטענתך קיימים ראשים בעלי חלל שריפה גדול ויחס דחיסה קטן, ( דבר שאני חייב לאמר חדש לי, משום שלא ידעתי שקיימים שני ראש מנוע , לאותו רכב, בעלי תאי שריפה שונים??!!)האם יש קשר לכך שיש ירידה בסחיבה, בהילוך ראשון בלבד,ושאר ההילוכים,הסחיבה תקינה,

או שהדבר קשור לקפיצת שן בטיימינג, או לחיישן גל ארכובה, או למחשב דיזיפלקס, שאמור לקדם הצתה?!

בקשר למקצועיות המוסכים בבאר שבע ובדרום, השמועה הגיעה גם לאזניי, בעיקר מחברי הפורום הזה!

ובקשתי מיאיר שיעדכן את חברי הפורום , וינסה להוסיף פרטים נוספים, בקשר לעבודה שבוצעה ברכבו!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ליאיר שלום רב!

כפי שראית טרחתי למענך ופתחתי שרשור בקשר לבעייתך, ואתה שוב חוזר על אותה שאלה סתמית,

האם כוון ההצתה הוא דרך המחשב דיזיפלקס?!

אין כוון הצתה סטטי ברכבך, ובעייתך לא קשורה כלל לכוון הצתה!

שתי אפשרויות יכולות לגרום לבעייתך: ראשית ראש מנוע שלא מתאים לרכבך!

או שרשרת טיימינג שלא יושבת במקומה!

ממידע טלפוני שקעיבלתי מנתי ק. חבר פורום זה ( שם משתמש נקו), התברלי שכמעט בלתי אפשרי לטעות בשן בהרכבת חגורת טיימינג במכוניתך, לכן קבל זאת בערבון מוגב!

אך אנא המצא פרטים נוספים לגבי העבודה שבוצעה במכוניתך,ועדכן כל דבר שהתחדש ברכבך!

אחרת אין טעם בשרשור, ואין סיבה לעזור לך!

בברכה

צביקה

פורסם

כפי שיש חאפרים ורמאים באיזור המרכז (ויש המון ) ישנה סבירות נמוכה אומנם משום שאין הרבה מוסכים שתתקלו גם בכאלה באיזור הדרום ..

ולעינינו ממבט ראשון בבעיתו של יאיר לי נראה שהשסתומים לא הורכבו בצורה נאותה כלומר עירבוייה כולל תושבות ..ומכאן גם חוסר הסחיבה בראשון (שסתום נשאר סגור) בטורים גבוהים זה בטל ב 60 ...

ב ב ר כ ה ...

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

פורסם

הם אמרו שצריך להחליף חוטי הצתה..רוטור..ומכסה דיסטרביוטור...האם זו יכולה להיות הבעיה?? ועוד אחרי שחזרתי מב"ש היום נסעתי בהילוך 4 רציתי להוריד לשלישי ופתאום כבה לי המנוע ....זה יכול להיות קשור לכל העסק של ההצתה כיוון וכ"ד...

פורסם
הם אמרו שצריך להחליף חוטי הצתה..רוטור..ומכסה דיסטרביוטור...האם זו יכולה להיות הבעיה?? ועוד אחרי שחזרתי מב"ש היום נסעתי בהילוך 4 רציתי להוריד לשלישי ופתאום כבה לי המנוע ....זה יכול להיות קשור לכל העסק של ההצתה כיוון וכ"ד...
אין קשר לכוון הצתה וכדומה..!

יש קשר לחוסר מקצועיות של מוסך, שמשחר רכב , ללא נסיעת מבחן, וגילוי הבעיות לוואי, לפני שהלוקח משלם ולוקח את רכבו!!

חוטי הצתה רוטור ומכסה מפלג, לא תקינים , בוודאי שחובה להחליף, השאלה מה קרה פתאום לחלקים הנל שהתבלו, ומדוע מוסך שחרר רכב , עם חלפים חשובים, בעלי עלות נמוכה יחסית?!

ומה יקרה לאחר החלפתם והבעייה תשאר?!

האם החלפים הישנים יוחזרו למנוע , ואתה לא תחוייב בתשלום תמורתם? והאם המוסך ערב שזאת הסיבה היחידה?!

שאלות רבות.. ותשובה כנראה אין, היא לא תגיע!

בברכה

צביקה

פורסם
יאיר די מספיק .. :? זה מוגזם !

יום ראשון תגיע למוסך אלירן דימונה בקש את מאיר אנו נפתור לך את הבעיה ( פנה אלי בפרטי )

יום ראשון אתה כמו חדש ואל תשכח לדרוש את כספך בחזרה מ"המוסך המומחה" שלך ...:-)

פורסם

דוד מזר אולי תסביר ותפרט יותר, אינני מצליח לפתוח את המסמך ששלחת, ואני מעדיף לשמוע ממך חוות דעת מקצועית וברורה ופשוטה יותר!

ולפנטום אנא עזור ליאיר כי נדמה לי שהבחור מתברבר והולך לאבוד, ולאכול הרבה מרורים!

בברכה

צביקה

פורסם

1. איני מסכים על הכללכתכם שכול מכונאי הדרום הם חאפרים, תמיד ניתן למצוא צדיק אחד בסדום. עם דעות קדומות הכללות וגזענות לא נגיע לאף מקום.

2. נראה כי יאיר סתם שואל ושואל ומסתובב סביב עצמו במקום לנסות ולפתור את הבעיה. חברי הפורום נתנו כיוונים שאותם יש לבדוק, והוא בשלו, ממשיך להקשיב למוסך "המומחה שלו". אנחנו לא קוסמים וצריך לבדוק כל מה שאמרו כאן במוסך מקצועי.

3. יאיר, קבל את הצעתו של פנטום ואולי נמצא עוד בעל מקצוע הגון ומקצועי, (שלא תגידו שכולם בדרום חאפרים) רק ככה בעייתו של יאיר תיפתר.

אחרי בדיקות ומסקנות יהיה ניתן שוב לדבר לדון ולדסקס בנושא זה, אחרת לדעתי סתם אנחנו פה טוחנים מים.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

תודה

צביקה אני לרשותכם :wink:

yonatanl כבר מצאתם :-D

יאיר צריך להראות יותר רצינות

אפשר לנעול ידידיי

פורסם

אני תומך בכל מה שכתב YONATANL,בתוספת קטנה,לא מגיע עונש לבחור שמנסה

לחסוך כסף.

ימדרוב :roll: :roll:

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...