Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתפסו לך כמה מקשים במקלדת...

ררר... ץץץ...

אם אתה אומר שיצא מושלם, אז מזל טוב ענק, ואל תפסיק לעשות לזוגתך הפתעות נעימות!!! :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז ככה... קודם כל היה ערב מושלםםםםםםםםםםם.

זה אומר הכול. כל הכבוד! :king:

סתם מתוך סקרנות, איזה יין זה היה בדיוק?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איזה צירוף מקרים............גם אני עשיתי את אותו דבר עם חברה שלי כשחגגנו שנה (היום אנחנו יחד כבר 3 שנים...).

זה התחיל מפסטה ברוטב אלפרדו,לחם אפוי עם כל מני מתבלים,כל מיני סלטים,שמפניה,לקינוח הלכתי על פשוט (סופלה שוקולד-היא פשוט מתה על זה,אז היה קל לרצות).

ב"תפאורה" היו מלא נרות מפוזרים בכל הבית,כולל שביל שהוביל לחדר שינה (צריך קינוח,לא ?...), על השולחן שמתי גם עלים יבשים ריחניים כאלה,ונרות,וכמובן ורד ומכתב (כי אי אפשר בלי....).

היה פשוט מעולה........עד היום היא זוכרת את זה עם חיוך.

שמח שנהנתם,תמשיכו לאהוב,לפנק ולהתפנק........:-D

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נראה לי שאני שולחת את הבחורצ'יק שלי להשתלמות אצלכם...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

איפה הימים שהיו הולכים לפיקניק על קצה צוק , פורסים מפה , מוציאים בקבוק שוקו ולחמניות חמות מהתיק , בולסים כמו מטורפים ואז מזדיינים ( סליחה , עושים אהבה ) עד אור הבוקר ???

בוא'נה כשאני חושב על זה , מאז כיתה ג' בצוק בגבעת אולגה לא הייתי עם בחורה... :shock:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...