Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי יונדאי אקסנט בבוקר אין לי שום בעיה להתמיע

אם אני מכבה ל 10 דקות יש לי סטרטר אבל לא מניע . אחרי שאני מחכה 40 דקות שוב הכל בסדר .

יש למישהו רעיון מה יכול להיות ?

תודה

פורסם

ראשית יש לבדוק, כשהרכב לא מניע, האם יש ניצוץ למצתים ואז להתקדם ולבדוק הלאה.

לא הייתי פוסח על קריאת נתוני חיישן טמפ' מיים כדי לוודא שנתוניו נכונים וכל זאת ע"י מחשב/סורק אבחון.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יש אפשרות שהאוטו עדיין במצב קר ולכן הצ'וק עובד, ברגע שאתה מכבה את האוטו במצב כזה תהייה בעיית התנעה בגלל תערובת דלק עשירה ( האוטו מוצף )ולכן אחרי 40 דקות כמו שאתה אומר ניתן להדליק בקלות

אם הבעייה מתבצעת כאשר מד החום בטמפ' עבודה אז.......?????

פורסם

יש ברכב הזרקת דלק, אין קרבורטור. על איזה צ'וק אתה מדבר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מזכיר לי את האגדה הידועה על התלונה שהגיעה לחברת פונטיאק:

http://finance.walla.co.il/?w=/127/740873

זה נכון מאוד, וזה קורה גם לי (גם אצלי חשבתי בהתחלה שזה לא האוטו, אלא הדלק שאני ממלא בתחנה, מכיוון שהייתי מניע, נוסע לתחנה, מכבה, מתדלק, ולא מצליח להניע מחדש). הפתרון שלי הוא פשוט - אם הנעתי, נסעתי וכיביתי - אני פשוט לא מניע מיד. לתדלק, אני עושה כבר אחרי נסיעה ארוכה, ולא אחרי התנעת בוקר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נכון, אבל עדיין יש לו צ'וק אוטומטי...
צ'וק זה רכיב של קרבורטורים. אוטומטי או לא. בהזרקת דלק המחשב משנה את יחס הדלק/אויר, אבל לא מעורב שום צ'וק בעסק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...