Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גובל תאוצה - האם אפשרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי, שהוא כבר לא איש כל כך צעיר, מרגיש שהתאוצה בטויוטה שלו קצת חזקה מדי בשבילו, הוא שואל אם יש מצב ליצור השהייה או איזושהי דרך שתמתן את ה PUSH הראשון של הגז

פורסם
מה זאת אומרת תאוצה חזקה מידי , אדם ללא שליטה מלאה ברכבו יסכן את עצמו ואת סביבתו

הפיתרון הוא לפרוש מנהיגה לאלתר

אני מצטער להסכים. ברגע שהנהיגה הופכת למטלה שקשה - פיזית להתמודד עימה, אני ממליץ לעבור למוניות.

כשסבא שלי התחיל לסבול מנהיגה [פיזית], חישוב מהיר הראה שישתלם לו יותר לנסוע בספיישלים מכל מקום לכל מקום מאשר להחזיק אוטו.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תירגעו?

תודה!

גם לכם ולי שאנחנו צעירים יחסית לוקח זמן להתרגל מרכב לרכב (משתנה מאדם לאדם). אולי הגז קצת רגיש בשבילו אבל הוא יתרגל, כל כך מהר קברתם את הבנאדם וכבר הספדתם אותו

אני בטוח שהוא אדם בוגר והוא ידע לדעת אם הוא לא שולט ברכב בצורה טובה ואם הוא עשה את שלו הוא יפרוש לבד

גם שעזרתי לסבי לקנות בלנו לקח לו זמן עד שהוא התרגל לברקס ובהתחלה נתן ברקסים פתאומיים אז מה הוא לא יכול לנהוג?

שטויות, סתם הגזמה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

יתכן ומכיון שדוושת הגז קלה ללחיצה, אז אביך לוחץ עליה חזק ועמוק ואז הרכב מזנק ממקומו מהר מדי.

במקרה כזה התקנת קפיץ חיצוני על מע' דוושת הגז או מוטותיה תעשה אותה קשה יותר ללחיצה ובזה תפתר הבעיה. שנוי כזה צריך לבצע בזהירות והאם מע' הדלק בטויוטה הנ"ל הנה קרבורטור או הזרקת דלק?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי הטויוטה היחידה שאני מכיר עם קרבורטור זה הקורולות המרובעות של 92\91, ואין מצב שהיא מזנקת מהר מידי בשבילו :D:D:D:D:D

בכל אופן כמו שרפי אמר קפיץ' קטן מעט קשיח על מערכת הדווקה (אפשר בתא המנוע גם על כביש הגז-אבל עדיף תחת בשוושה כדי לא להעמיס על הכבל יותר לחץ) יעשה את העבודה

פורסם

מה לגבי החלק הזה במנוע שנראה כמו הכלאה בין אליפסה ועיגול, ומלופף סביבו הכבל-גז? זה שאפשר לפתוח מכסה מנוע ולשחק איתו כאילו מישהו לוחץ על הגז.

הצורה הייחודית שלו הופכת את הלחיצה על הדוושה (משיכה בכבל) לסיבוב של החלק. שים חלק בקוטר גדול יותר, והוא יסתובב פחות (יפתח מצערת פחות) עבור אותה לחיצה על הגז.

פורסם
מה לגבי החלק הזה במנוע שנראה כמו הכלאה בין אליפסה ועיגול, ומלופף סביבו הכבל-גז? זה שאפשר לפתוח מכסה מנוע ולשחק איתו כאילו מישהו לוחץ על הגז.

הצורה הייחודית שלו הופכת את הלחיצה על הדוושה (משיכה בכבל) לסיבוב של החלק. שים חלק בקוטר גדול יותר, והוא יסתובב פחות (יפתח מצערת פחות) עבור אותה לחיצה על הגז.

אבל אז הפול גז שלך לא יהיה באמת פול גז,

קיצר : קפיץ !

פורסם

קצת נסחפו פה אנשים, מדובר באדם בריא שבסה"כ רצה קצת למתן את המכונית ולא יותר מזה

תודה על הפתרונות היצירתיים, נבדוק במוסך מה אפשר לעשות

• תוכן חדש...