Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעה בציריה של הגלגל ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי נסעה עם האוטו שלה ..

איבדה שליטה ... ועשתה 360 מעלות עם האוטו ..

ועלתה על אי תנועה ..

לא קרה שום דבר ברוך השם ..

אבל יש נזק לרכב ..

ברגע שלוקחים סיבוב עם האוטו לצד ימין .. יש רעשים מן

הגלגל טיק טיק טיק טיק ..

וגם ההגה איבד כיוון .. פעם הוא היה ישר עם הסמל ..

עכשיו הוא נוטה קצת ימינה .. כאילו אם מחזיקים את ההגה ישר .. האוטו

לא נוסע ישר .. יש לו נטיה ...

מה הבעיה .. ומה הנזק הכספי +- ?

פורסם

אני רוצה להתעלק על השרשור, הרכב שלי עבר תאונה קטנה אצל הבעלים הקודמים,

בגדול הגלגל השמאלי קדמי קיבל מכה והבעלים כיוון אותו במכון פרונט.

כשההגה ישר הרכב מושך די חזק ימינה, הייתי במכון פרונט התחיה והם אמרו לי שהפרונט תקין.

בנוסף, יש בפניות שמאלה תקתוקים רציניים מאוד מהציריה. יתכן שמשיכה שכזאת נובעת מציריה?

No worries 8)

פורסם
כשההגה ישר הרכב מושך די חזק ימינה, הייתי במכון פרונט התחיה והם אמרו לי שהפרונט תקין.

בנוסף, יש בפניות שמאלה תקתוקים רציניים מאוד מהציריה. יתכן שמשיכה שכזאת נובעת מציריה?

אם יש תקתוקים בפניות שמאלה, הציריה הימנית (זו שיש עליה עומס בפניות שמאלה) נדפקה. אם הציריה הימנית נדפקה, העברת הכוח בצד ימין נדפקה. אם העברת הכוח בצד ימין נדפקה, האוטו מושך ימינה... וואלה, מצאנו את הבעיה :wink:

ולפותח השרשור - בוודאי שיש נזק ומסוכן לנסוע עם הרכב - מהר למוסך. הם יגידו לך אם מספיק כיוון פרונט או שמשהו נשבר מהתאונה. ד"א, איך זה קרה בדיוק? מה קרה? באיזו מהירות?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם יש תקתוקים בפניות שמאלה, הציריה הימנית (זו שיש עליה עומס בפניות שמאלה) נדפקה. אם הציריה הימנית נדפקה, העברת הכוח בצד ימין נדפקה. אם העברת הכוח בצד ימין נדפקה, האוטו מושך ימינה... וואלה, מצאנו את הבעיה :wink:

רוני צודק.

צחי, זה מה שאמרתי לך בעבר :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

באיזה רכב קרתה התאונה?

קרה לי משהו דומה עם אחי ,צרה רצינית התאונות האלה החלפתי כבר 2 ציריות ועדיין התקתוקים לא מפסיקים והרכב מושך,גם לאחר כוון פרונט.

עדכן בבקשה איך זה נגמר אצלך.

ד"א אצלי הגלגל הימני נפגע, אבל התקתוקים מתרחשים בפניות ימינה,האם יתכן שציריה ימנית דפוקה ומתקתקת בפניות ימינה?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...