Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תאמין לי שיש לי ערך לכסף .....אני לא יודע אם לך יש ערך כזה....

אם היה לך ערך לכסף או לאמוציונאליות היית מבין את ההרגשה שלו ולא אומר דברים טיפשיים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכוונה הייתה שיקח אחריות , אבל בלי שום קשר להציג את זה כאילו סוף העולם הגיע?

תאמין לי שיש לי ערך לכסף , ואני יודע מה זה 500 דולר ( חודש שלם בהודו!!!! :-P )

אני לא יודע אם לך יש ערך כזה....

וואי לירן, אז אתה אומר לקחת אחריות כמו גבר?... אתה באמת מאמין שזה לא סוף העולם שהגיע??

וואי תודה, לא ידעתי מה לחשוב עד עכשיו... חשבתי להתאבד בכלל... רציתי לברוח מהארץ..

-חברים, לאחר עצותיו של לירן אני מכריז בחיוך:

איבדתי להורים שלי יהלום ששוה 500 דולר.. חפיף... על הזין שלי.. לא קרה כלום... ומה זה 500 דולר? כולה חודש אחת בפחות בהודו...היהלום בכלל של אבא שלי, מה אכפת לי...

סליחה שלקחתי מזמנכם החופשי ותיארתי (ע"פ דבריו של לירן) בשרשור כאילו איבדתי כליה ואונה שמאלית במוח...

אתה יודע מה?!, תמשיך לנבור בדברים שלך, אולי תקנה עוד איזה ראלי להתעסק איתה (מה זה לקנות ראלי היום? חצי שנה בתאילנד!!)

אף אחד לא הכריח אותך להגיב.

אגב, אני מבין שכבר החלטת שאין ליהלום הזה שום ערך סנטימנטלי...

פשוט, אפילו אני לא יודע עדיין אם זה ירושה מהסבא שנפטר ז"ל או היה שייך לו או כל קשר לאיזה משהו רגשי אחר..

אמיר.

פורסם

בהצלחה.....מניסיון אישי שלי:

קח בחשבון את הדברים שהכי לא חשבת עליהם לפני זה...בהעדר פתרונות למציאת היהלום.

להלן כמה אפשרויות בשבילך לחשוב עליהן.

1.לעולם לא היה יהלום,אולי היה ומישהו אחר לקח אותו,אולי אחד מהם קפץ פעמיים.

כל עוד לא ידעת על קיומו (פיזית לא תאורטית) או ראית אותו במו עינך...לעולם לא תהיה בטוח.

2.למעשה לא היה שם יהלום....אלא משהו אחר שאביך\אמך חשבו שזה יהלום ולא טרחו לבדוק

אולי זה לא שלהם בכלל...והם נניח שומרים את זה לדודה.

3.אולי זה החרוז שמצאת?...(משמע יש לך עין מצויינת בבדיקת יהלומים ועלית על זיוף).

4.דבר קטן בגודל כזה שעכביש ממוצע יכול לבלוע (לפי התאור שלך) אינו שווה יותר מכמה נקודות.

אם היה שווה קראט ...כמובן שתלוי ברמת האיכות שלו היה שווה ערך ל $1000 (בערך,אם לא היה "מלוכלך"),מכיוון שכאן מדובר ב 400-500$,מדובר בחצי קראט ..שצר לי לאכזב אותך,אבל כל חולדה\מקק\עכביש ממוצע יכולים בכיף לאמץ אותו אל חיקם(זה היה בהלצה,אבל פרופורציות עוזרות).

5.אני יודע שהדגש האחרון לא אמור לשפר את מצב הרוח שלך....אבל כמו כל דבר בחיים..

לא בוכים על חלב שנשפך....וזה לא שלא ניסית,אפילו ניכר שכבר התייאשת.

לסיכום....אני רואה כאן רק 2 פתרונות.

החדשות הטובות הן,שלא משנה במה תבחר,כל עוד אתה חושב שאתה בנאדם טוב,עדיין תוכל להכנס לגן עדן...לא משנה במה תבחר...אנא ראה זאת כבונוס.

1.תחזיר הכול במרתף לקדמותו,סגור את הקופסה,תקפל יפה את הפתק,תשכח מהכול כאילו כלום לא קרה...שחק אותה ראש קטן....ותקנה לך כמה חודשים\שנים של שקט.

2.ההורים יגיעו,תברך אותם יפה לשלום,תעזור עם המזוודות,אל תשאל מה קנו לך,וספר להם את הסיפור

עם הדרכון (לא רע).

מניסיון אישי שלי....אם תבחר באופציה הראשונה...בגלל שאתה מסתמן כילד טוב,לא תוכל לחיות עם עצמך,תסבול מזה כל החיים,תריב עם האישה,ולא תוכל להשאיר את ילדיך בבית לבד לעולם.

והכי גרוע, לקינוח,בהולדת הנכד השלישי בעוד 20 שנה הוריך יעניקו לאשתך טבעת יהלום בברית

מזהב ,עם יהלום חצי קראט בתוכה לאות הוקרה,בטענה שהם חיכו לרגע הזה 20 שנה אבל לא מצאו את חצי הקראט ששמרו בכספת,לכן קנו חדש.....מסקנה..הגלגל תמיד מסתובב..ואם תשקר זה יהיה תמיד לרעתך.

2.אופציה שתיים תגרום לך לעוגמת נפש,קצת דיכאון,הרגשה לא נעימה,ובמקרים מסויימים גם עונש.

הוריך לא ישכחו לך את זה....אבל זה יעבור להם בהרבה פחות מ 20 שנה.

אתה לעומת זאת כבר תוכל לישון טוב בלילה ולהשאיר הכול מאחורייך ותוך חודש וקצת תשכח מהכול.

ושאשתך (שתחיה) תקבל את הטבעת,לא תצטרך להחוויר כמו סיד.....PRICELESS.

אופציה שתיים...הבחירה שלי....:mm_cool:

פורסם
וואי לירן, אז אתה אומר לקחת אחריות כמו גבר?... אתה באמת מאמין שזה לא סוף העולם שהגיע??

וואי תודה, לא ידעתי מה לחשוב עד עכשיו... חשבתי להתאבד בכלל... רציתי לברוח מהארץ..

-חברים, לאחר עצותיו של לירן אני מכריז בחיוך:

איבדתי להורים שלי יהלום ששוה 500 דולר.. חפיף... על הזין שלי.. לא קרה כלום... ומה זה 500 דולר? כולה חודש אחת בפחות בהודו...היהלום בכלל של אבא שלי, מה אכפת לי...

סליחה שלקחתי מזמנכם החופשי ותיארתי (ע"פ דבריו של לירן) בשרשור כאילו איבדתי כליה ואונה שמאלית במוח...

אתה יודע מה?!, תמשיך לנבור בדברים שלך, אולי תקנה עוד איזה ראלי להתעסק איתה (מה זה לקנות ראלי היום? חצי שנה בתאילנד!!)

אף אחד לא הכריח אותך להגיב.

אגב, אני מבין שכבר החלטת שאין ליהלום הזה שום ערך סנטימנטלי...

פשוט, אפילו אני לא יודע עדיין אם זה ירושה מהסבא שנפטר ז"ל או היה שייך לו או כל קשר לאיזה משהו רגשי אחר..

אמיר.

כן אני אמרתי לקחת אחריות כמו גבר כי נמאס מכל אחד שבוכה פה על דבר כזה או אחר בצורה ילדותית , בלי שום קשר אליך , אני לא מכיר אותך .

500 דולר זה הרבה כסף , אני קצת* יודע מה זה ערך לכסף בתור אחד שבחיים לא קיבל שום דבר

מההורים שלו ועבר בשביל הכסף שלו לבד קנה אוטו לבד ועוד כל דבר שהוא היה חפץ בו , מעניין אם "עתיד" - גורל יודע מה זה ערך לכסף ולהזיע עבור משהו ששייך לך - אולי כן אולי לא , אבל להגיד שמישהו אחר לא יודע ערך כסף בשביל לחרחר איזשהו דיון התנגחות מיותרת בפורום - מוזר לטעמי.

אף אחד לא אמר שזה לא נורא וידוע שיש דברים עם ערך סנטימנטלי , לירן לא ייעץ פה שום דבר שאתה לא ידעת , הדבר היחיד שכתבתי פה זה שנמאס מבכיינות וכמובן שתיקח אחריות על האבדה - מה שכתבת , לכן אולי הטון שלי של ה"נמאס מXYZ" הוא זה שהזיז לך בצורה זו או אחרת - או שיש איזו שהיא עצה אחרת שכתבתי שאני לא יודע ?

אתה יודע מה , אין בעיה תמשיך להתבכיין פה בפורום על מר גורלך , כנראה לא כולם יודעים לפתור

בעיות לבד - מעניין מה היה קורה אילו כל בעיה הייתי כותב בפורום ( רמז הוא היה מוצף.. ועם כל הכבוד לערך סנטימנטלי יש דברים הרבה יותר חשובים מערך כזה ... ואני לא אכנס לדברים האישיים שלי )

מה קשור עכשיו לראלי ? קרעתי את התחת על חשבון בית ספר בי"ב , קניתי אותו לפני יותר מ 3 שנים

הייתי איתה 3 שנים שבמהלכן מספיק פעמים שמתי את כל הכסף שלי! אני חוזר שלי וכעת היא נמכרה.

ובלי שום קשר אני רואה שקל להתפס להלצה ( חודש בהודו...פשוט תאילנד לא מעניינת מפסיק..)

אבל זו החלטה שלך למה להתפס ומה לא.

פורסם

מישהו מקודם נתן עצה עניינית להתקשר לבורסת היהלומים או לדבר עם יהלומן איך לחפש יהלום שנפל, תתאר להם הכל, אולי גם תיכנס לחנויות תכשיטים בחדרה והסביבה ותשאל שם, אני בטוח שזה קורה להם פעם ב...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לירן, התחלת בכמה משפטים שחיממו כאן את השרשור בתגובות האחרונות ועכשיו אתה ממשיך במגילה עם הסברים מפורטים והצטדקויות.

אתה יודע מה , אין בעיה תמשיך להתבכיין פה בפורום על מר גורלך , כנראה לא כולם יודעים לפתור

בעיות לבד - מעניין מה היה קורה אילו כל בעיה הייתי כותב בפורום ( רמז הוא היה מוצף.. ועם כל הכבוד לערך סנטימנטלי יש דברים הרבה יותר חשובים מערך כזה ... ואני לא אכנס לדברים האישיים שלי )

תראה את זה איך שאתה רוצה.

אני לא חושב שאני בכיין, להיפך, אני מוצא לנכון לשמוע גם דעת אחרים או עצות שלהם.... להבדיל ממך אולי , שאתה מסוג האנשים שעושים הכל לבד מבלי להתייעץ כי אתם הרי יודעים הכל , גאונים..(זה מה שנובע מהמשפט הדיבלי המודגש באדום שכתבת - מה הוא קשור בכלל?)

אגב, לפתור בעיות לבד... אני לא חושב שמישהו כאן יכול לשרטט לי מפת אוצר שתיקח אותי אל היהילום אז בטח שלא התחלתי לרשום כאן כדי שאנשים יבואו לעזור לי...

עצות זה דבר שתמיד כדאי לבקש.

הצפה בפורום בגלל "התבכיינות"?

לדעתי, דווקא נושא כמו זה יכול לעזור לכותב השרשור (שבמקרה הוא גם ותיק בפורום, ומכיר כבר כמה שנים טובות אותך ואחרים רק מאחורי המסך) בצורה משמעותית, הרבה יותר מכאלה שרושמים על לבטים במכירת המכוניות ספורט שלהם, או הפרידה מהחברה או הטיול להודו/תאילנד וכו'.... אתה לא חושב?

מה היית אומר אם אחד מהרעיונות שהציעו פה היה עוזר לי למצוא את היהלום?

אתה מדגיש את עניין האחריות למרות שכבר ציינתי שאני נושא אותה.

יודע מה? אני גם יגיד לך בלב שלם שגם אם הייתי מוצא את היהלום והכל היה מסתדר, עדיין לא היתה לי בעיה לספר להורים את הסיפור...

ובקשר לראלי, זה באמת היה בגדר הלצה... ממש כנגד לתגובה הלא נעימה שרשמת לפני.

אני רוכש הרבה כבוד לאנשים שמשיגים דברי מותרות בכספם הפרטי..:mm_yeah:

אמיר.

פורסם

שוב , בפעם המליון לא היו שום נימה אישית, אני פשוט יושב ורואה כל הזמן בפורום

אנשים שמתעסקים יותר מידי בלשאול אנשים בנוגע לדברים בחיים האישיים שלהם מאשר לפתור

את הבעיות שלהם לבד , אני לא אביא דוגמאות אין לי כוח לעוד ויכוח.

סה"כ זו דעתי ואני חושב שדרך הצגת הבעיה שלך היה נראה בכייני משהו , לדעתי אם היית שואל

שאלה כגון , איבדתי דבר כזה או אחר , מחפש דרכים למצוא אני מניח שלא הייתי מגיב ככה , אבל מי יודע.

בנוגע להלצה של הראלי , אני לא יודע אם באמת זו הייתה הלצה - אבל שיהיה , הדברים שלי

בכל מקרה לא נאמרו מחוסר ערך לכסף , שכן כל מי שמכיר אותי יודע שאני אחד האנשים שהכי מעריכים

את מה שיש להם והכי שומרים על הדברים שלהם ( כי אחרי הכל השגתי הכל לבדי)

שורה תחתונה אני אגיד דבר כזה , אני לא חוזר בדבריי כי אני לא חושב שכל אחד צריך לשפוך פה

בפורום את סיפור חיו ואו מקרה חמור מאד שקרה לו שמסתכם ברכוש סנטימנטלי ככל שיהיה .

על כל פנים , אם נפגעת אני מתנצל אולי הטון של ההודעה היה לא במקום.

פורסם

לירן, מצטער שזה התדרדר לכזאת תרבות דיבור.

בכל אופן דעתי שונה משלך (בקשר לאופן כתיבת השרשור)...

חילוקי דעות זה לגיטמי לחלוטין.

אמיר.

פורסם

לא סמירו, למעשה הרמתי ידיים כבר מלפני כמה ימים.

המרתף כמובן הפוך לגמרי... הכל מבולגן... הדבר היחיד שנשאר לי לעשות זה לסדר את המרתף ולהחזירו למצבו הקודם.:mm_shocke

מחר בצהריים ההורים כבר יהיה כאן ואני ישים סוף לסיפור הזה.:oops:

אמיר.

פורסם

כן, איך אומרים, It was nice knowing you...

סתם, את האמת אני בטוח שיהיה בסדר, ושזה ילך טוב עם ההורים.. מקסימום תמיד אפשר גם להמשיך לחפש את היהלום, מן הסתם. שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

• תוכן חדש...