Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי ווקס טרטל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי ווקס טרטל (לא הספרי) ואני לא יודע איך להשתמש בו כי אף פעם לא עשיתי ווקס אז אני מבקש עזרה אני צריך מדריך איך להשתמש בווקס לא הספרי אם תמונות איך להשתמש בו

מיקי

למכירה פורד סיירה שנת 86 מנוע 1800 אוט' במצב מצויין+טסט

0547679559 3600 ש"ח

פורסם

בעיקרון יש מכשיר מיוחד שאתה שם על מין דיסקית שמסתובבת וככה עושים את זה כמו שצריך...

אם אתה רוצה לעשות באופן ידני על כל הרכב יקח לך איזה חצי יום... אתה לוקח קצת חומר על מטלית ומתחיל לשפשף על האיזור המבוקש בצורה עיגולית... נותן לחומר לעבוד איזה דקה... ואז מנקה מהחומר... חשוב לציין שאסור שישאר בטעות חומר על הפח ויש לעשות את זה אחרי שטיפה שהאוטו נקי ויבש!!!

בהצלחה

פורסם

לנקות את האוטו טוב טוב ולייבש.

לקחת מטלית כותנה( גופיה , תחתונים) להכניס לקופסה ולעבור במעגלים על הפח תוך הפעלת לחץ מתון.

ככה חצי אוטו ואז לפני החצי השני לעבור עם מטלית כותנה נקייה ולדאוג שכל הפירורים יורדים מהאוטו!!

בהצלחה!!1

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...