Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לחבר את צ'ופר הרכב לאזעקה. כיצד ניתן לעשות זאת? יש צורך במעגל חשמלי כלשהו?

תודה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

הוא התכוון לצופר (הרכיב המשמיע קול בזמן הצפירה).

אני יודע שצריך מעגל חשמלי כלשהו, האזעקה מוציאה פולס מכל סוג שהוא לסירנה שלה.

צריך לתאם את זה לצופר הרכב (שעובד על 12v )

תיגש לחנות ותברר כמה עולה הכל כולל עבודה ,אם סכום לא עובר 100 ש"ח , אל תשבור ת'ראש.

ZZR

פורסם

עד כמה שנראה לי קח את ה

(+|-)

של הסירנה תבדוק כמה המטח שלהם, אם מוציאים 12 וואט אז תחבר במקביל את הצופר ואל תנתק שום דבר פשוט קח שני חוטים תוסיף אותם לצמה של שניהם וזה יעבוד אפילו לפני הסגנון של הסירנה

© =============== > HU © Pionner DEH-5750MP

© === > Amp © Platinum V12 + Blaupunkt Bsx240

© =============== > Sub © Lanzar MAX-12Dual

© ========== > Componet Rear © Lanzar 6.5" VX6C

© ======= > Componet Front © Magnat 5.25" Bp-2130

פורסם

בדרך כלל העגל שמשמש כ"פולר" לסירנה...נמצא בתוך הסירנה...יענו לסירנה אתה רק נותן + קבוע...במקרה כזה הצופר יתחיל לשאוג עד לאובדן טוטאלוס של הרכב ע"י השכנים העצבניים - מצד שני גנב במצב כזה נראה לי יאכל כפות של להתחפף משם

פורסם

טוב עתיד אתה היחיד שמצחיק אותי ככה בפורום, פלוס ומינוס לצופר במקביל לסירנה, אבל יש כלשהי קומבינה שהצופר יצפור אחת לכמה שניות ולא קבוע כמו מטורף...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אני מקווה שזה היה ברוח חיובית ולא על התשובה שלי תבחר את המתאים : :-P \:evil:

בכל מקרה כניסה לחנות אלקטרוניקה תוביל אותך לקניה בכמה שקלים\עשרות שקלים \ ריליי שיודע לקבל מתח קבוע ולתת ממנו פולסים לפי קיטועים בקצבים שונים כתלות בסוג הריליי המבוקש וצורת החיבור שלו...

בהצלחה (אגב אל תקח שני חוטים ותתלבש על המתח שיוצא מהסירנה תיקח רק פיקוד משם....כדי לא להעמיס שלא לצורך על המעגל הפנימי בצריכת זרם כפול)

פורסם

הוא יצפור בקצב הבהובי הווינקרים בצורה הנל לא ? זאת אומרת ממסר א' יפעיל את מתח הבסיס לממסר ב' וזה יקבל את הפיקוד מהווינקרים ? (כדי שלא כל ווינקר יפעיל את הצופר - חובה שמתח הבסיס יהיה נשלט)

לא יודע נראה לי מונוטוני ומעצבן אבל מצד שני אולי מספיק מעצבן כדי שהגנב ילך...

פורסם

מתעלק על השרשור...

איך מחברים ברכב ללא אזעקה (אבל עם נעילה מרכזית) את הצופר?

האם אפשר לשים גלאי נפח או תנודות ובמקום שהאזעקה תפעל הצופר יפעל?

מדובר ברכב עם צופר מאוד מאוד חזק פשוט...

תודה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הדרך הכי פשוטה שאני יכול לחשוב עליה זה התחברות למעגל פתיחת הדלתות...זה לא יפעיל אותה בשבירת חלון, אבל 99,9 אחוז מהמיקרים אחרי שבירת חלון תיפתח הדלת....

הבעיות שצריכות פיתרון :

א.צריך למצוא מעגל עם השראה או משהו....כזה שאחרי שהצופר יקבל פקודה...והדלת תסגר חזרה הוא לא יכבה אלא ימשיך

ב.איך אתה תמנע ממנו לצפצף בכל פתיחת דלת

ג.איך תסתום לו את הפה אחרי שהוא כבר התחיל לצפצף

פורסם

אמממ...

לא יודע. לא איש טכני אנוכי. בגלל זה שאלתי.

הידע היחיד שיש לי הוא בנהיגה, אין לי שמץ בנבכי האלקטרוניקה של ברכב.

הא, ואני גם עובד (קצת) בתחום, אבל זה לא קשור.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...