Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה מוטי... אני אבדוק את האפשרות של החלפת הממיר בחדש.

אני גם יבצע בקרוב בדיקת CO כדי לראות באיזו רמה של זיהום אני עומד כרגע.

אמיר.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמיר -

בזרם הפליטה מספר גזים שונים, לא רק co אלא גם co2 ו-Nox, כמו שרשם המשתמש "נהג רגוע" בשרשור מקביל שרץ כרגע באותו הנושא... יהיה מעניין אם ייצא לך לבדוק מה ההפרש בין כל הגזים הנפלטים עם ממיר או בלי, ואפילו עוד יותר אם בסופו של דבר תקנה ממיר HF.

מוטי.

פורסם

מוטי תודה רבה!

אני נשאר עם הממיר, עד שילך לעולמו אם בכלל...ואז אוריד אותו....(אם הרכב ישאר אצלי עד אז).

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אצלי ברכב (לנטיס F שנת 96) ממיר קטליטי לא תקין. אני עברתי עם זה טסט רק שצריך קצת קומבינה.

רציתי להחליף, רק שמחיר אמרו לי 900 ש"ח או 1400 ש"ח מקורי אז ויתרתי על הרעיון (עם כל הכבוד לירוקים במחיר כזה אני לא מוכן).

פורסם

מצטער על השאלות, אבל יש לי שאלה אחת נוספת....

האם יש פה מישהו בפורום שעבר טסט בלי ממיר קטליתי??

בתודה מראש,

דימה.

פורסם

דימה, היום הסרתי ממיר קטליתי מהאסטרה שלי. שמתי במקומו סתם צינור.

בנסיעה רגועה אין הבדל ברעש, אבל כשלוחצים טיפה ומתיחילם להתקרב ל 3 אלף סלד אז האגזוז נהיה ממש רועש. אני עדיין לא יודע אם אני אוהב את תוספת הרעש... אולי אני פשוט לא רגיל.

לא הרגשתי שיפור בסחיבה.

דימה

פורסם

תודה דימה על התגובה:)..שני דימות בפורום אחד!!

אצלי גם ככה יש רעש באזור ה3.5 סל"ד ואני לא יודע מה זה? ואני גם לא רוצה את זה...אבל ככה זה אצלי ברכב...האמת היא שרציתי להוריד את הממיר כי חשבתי אולי הוא תורם לרעש...

השאלה שלי פשוטה...אני יודע שזה לא חוקי...השאלה היא רק האם אני עובר אם זה טסט? כלומר האם יש מצב בלי שום שוחד וקומבינות שאני עובר עם זה טסט?

בכל אופן דימה, תתחדש על הסרת הממיר, אשמח לשמוע את תגובתך האם זה תרם לסחיבה....או לכל דבר אחד...חוץ מהרעש....

פורסם

לכל אלו השוקלים להוריד/לרוקן ממיר קטליטי ראו את הנושא הזה.

שינוי תקנה זו תפתור לכם את ההתלבטויות(או שאולי לא).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
מצטער על השאלות, אבל יש לי שאלה אחת נוספת....

האם יש פה מישהו בפורום שעבר טסט בלי ממיר קטליתי??

בתודה מראש,

דימה.

אני. בזמנו הלך לי הממיר בקאפה - הוא היה סתום לגמרי. האוטו לא נסע. הורדתי אותו. הייתי צריך לעבור טסטס עד שהממיר החדש יגיע. האוטו עבר בלי בעייה. שבוע לאחר מכן הורכב הממיר החדש. אכן, הורגש הבדל בנסיעה עם הממיר ובלעדיו.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

אצלי ברנו מגאן מנוע 1600

הסעפת שונתה, הממיר הוסר , דוד זרימה אחורי של ITC

ויש קיט יניקה ופילטר נשם וציפ(לא מועיל)

ולא הכשילו אותי בטסט ושום קומבינות וכלום - פשוט הגעתי לטסט יש לי CO גבוה אז הבודק נותן לי לשים איזה שהוא תוסף ומשחרר אותי (את התוסף אני רוכש מהם....:? )

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

כל-כך הרבה תגובות אז נראה לי מיותר כי את התשובה קיבלת

לפי דעתי הממיר כבר לא עושה את עבודתו כלל במניעת הזיהום כי גם אני שמעתי כך שיש לו "פג תוקף"

אבל אם תוריד אותו אצל האגזוזן שהציע להוריד ולשים דוד צינור ריק אין ספק שתיכשל בטסט ואז תחוייב לקנות ממיר חדש

אני אישית הכרתי רובר 214 ללא ממיר שנסעה ממש דבש (מהסידרה של מנועי הונדה 103 כ"ס מ-1400 סמ"ק)לא יודע איזה מנועים יש בחדשה יותר כי אני יודע שבתקופה של ה-200 רובר בבעלות ב.מ.וו.

טוב לסיכום גש לאגזוזן מיקצועי שיפתח את הממיר ירוקן את הקרביים שלו ויסגור אותו כשהו ריק מתוכן חלול וכלפי חוץ נראה תקני לחלוטין ותהנה

אופנוען

פורסם

טוב חברים,

תודה לכולכם!!!

זה מה שאעשה....אגש לאגזוזן וארוקן את כל תכולת הממיר..

אני דיי שלם עם הזיהום שאולי יעלה...כי בסופו של דבר אני רואה המון רכבים שמאוד מזהמים...

בעיקר דיזלים...ואני דיי חושב שמשאית בכל מקרה תזהם יותר ממני..

אבל כל אחד ומה שהוא מעוניין לעשות..

אני הולך לרוקן את הממיר!:) מעניין כמה זה יעלה לי??

כי האגזוזן שהיתי אצלו הציע לי לשים צינור דמוי ממיר ריק ב200 ש"ח כולל עבודה..

אני מקווה שריקון הממיר שלי לא יעלה יותר...

פורסם

אתה אמור לקבל תוספת קטנה של כוח ללא ממיר.

אחרי שתרוקן אותו ,תספר אם חשת בשינוי מסויים בסחיבה של הרכב .

• תוכן חדש...