Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפורום הזה אינו פוליטי,ולהשקפות הפוליטיות אין פה מקום לדעתי.זו גם (שוב לדעתי)לא הבמה הנכונה להביע דעה בעד או נגד.לכל אחד יש את דעתו האישית,ואין שום דבר שישנה אותה.

THAT BEING SAID ,יש להבדיל בין מחאה לגיטימית למטומטמת.בלגיטימית אני מתכוון למחאה שלא עשוייה לפגוע ברכוש או בחיי אדם.תעמדו בצד הכביש,יזדהו אתכם הרבה יותר אנשים מאשר אם תפגעו לאנשים ברכב.פוצצתם למישהוא צמיג?אתם באמת חושבים שעכשיו,בזה הרגע שהאוטו מתחיל לקרטע ואתם מנסים לעצור בצד בשלום,ואתם קולטים שתצטרכו לבזבז שעה על החלפת גלגל ועוד שעה על פקק באמצע הקיץ,מישהוא יזדהה אתכם? יהיה סימפטי?מקסימום יזדהה עם חתיכת צינור עד זוב דם כתום.זו לא הדרך,אתם לא ערבים למען השם!

בלי לפגוע פה באף אחד,ואני באמת משתדל לא לפגוע פה באף אחד(ואני מצטער עם פגעתי בטעות),אם חולירע אחד כזה היה מפוצץ לי צמיג הייתי תופס אותו בבי3ים תוך שהוא מחליף לי את הגלגל.וכדי לשפר את האחיזה הייתי משתמש בפלאייר.

בעצם,עקב היותי יהודי,הייתי משתמש בקאטר.

יום נעים!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה דברים .

הפורום הזה הוא פורום רכב , נושא חסימת הכבישים וההתפרעות הבלתי מרוסנת של מתנגדי ההתנתקות קשורה ועוד איך לכאן .

ההודעה שלי היתה בבדיחות הדעת, דרך קצת מבדרת להציג את הנושא העצוב הזה.

נראה לי קצת מוזר שכל לובשי הכתום למינהם באים ויוצאים נגד מחאה ציבורית עדינה ולגיטמית לחלוטין שלי נגד נושא חסימת הכבישים . בעוד שאותם אלה תומכים במחאה של אלימות ועבירה על החוק.

כלומר, לכתוב הודעה בפורום רכב כנגד חסימת כבישים זה אסור וזה פוגע וזה נורא.

אבל לחסום כבישים, לסכן חיי אדם , לעבור על החוק ולפגוע במדינה שלמה זה בסדר .

ועוד אתם מעיזים לנופף מולי את הדגל של דוגמא אישית ...

יאללה מספיק.

פורסם

אני מסכים איתך שלא לגיטימי לחסום כבישים , עד כדי כך מסכים איתך שהוצאתי ידי מכל פעילות נגד ההתנתקות בגלל השיטה הזו .(ופעם הייתי מאוד פעיל מבחינה פולטית).

בלי שום קשר אני מאותת ,נוהג במהירות המותרת +- (כמו כולם),לא חונה על מדרכות (אפילו לא לרגע)

ובסך הכל די זהיר בנהיגה שלי.

יש לי סרט כתום ובכלל כל האוטו שלי כתום ,אולי תסביר לי למה אני צריך להתבייש שאני נגד מהלך שלדעתי טיפשי .

אולי תסביר לי למה הבן שלך צריך להזהר ממני ולא מאיזה נהג משאית עייף וזייפן טכוגרף?

למה אני מסוכן ולא איזה ילד צפונבון שקיבל ת'רכב החדש של אבא ויצא לעשות רונדלים?

בקיצור יש מקום למחאה על חסימות כבישים,יש אפילו הרבה מקום ,אבל להכליל על ציבור שלם זו הסתה .

ולנופף בזה שאתה ההנהלה ולכן אין למי לפנות נגד ההודעה הפוגעת שלך זו לא בדיוק דרך בוגרת שמתאימה לפורום רציני .

בקיצור אני מצפה שתחזור בך ותתנצל כי כנראה שאני לא היחיד שממש נפגע עכשיו.

(איפה משיגים "יהודי לא תוקע יהודי בפקק ")

ד"א עיריית י-ם הוציאה סטיקר "יהודי לא תוקע יהודי בי-ם"......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כאלו הפונים מבלי לאותת,חונים על מעבר חציה, זורקים פסולת מהחלון, מחליפים נתיבים ועוד ועוד. בקיצור, (בשפת הכביש) "חארות".

.

שלומי ,מה בין זה לחסימת כבישים!!?

וגם אני מתנגד מתנגד מתנגד לסוג כזה של מחאה.

ואני מבטיח שאם הודעה זו לא הייתה כתובה ע"י מנהל היא הייתה ננעלת תוך שתי דקות ובצדק.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
כמה דברים .

הפורום הזה הוא פורום רכב , נושא חסימת הכבישים וההתפרעות הבלתי מרוסנת של מתנגדי ההתנתקות קשורה ועוד איך לכאן .

ההודעה שלי היתה בבדיחות הדעת, דרך קצת מבדרת להציג את הנושא העצוב הזה.

נראה לי קצת מוזר שכל לובשי הכתום למינהם באים ויוצאים נגד מחאה ציבורית עדינה ולגיטמית לחלוטין שלי נגד נושא חסימת הכבישים . בעוד שאותם אלה תומכים במחאה של אלימות ועבירה על החוק.

כלומר, לכתוב הודעה בפורום רכב כנגד חסימת כבישים זה אסור וזה פוגע וזה נורא.

אבל לחסום כבישים, לסכן חיי אדם , לעבור על החוק ולפגוע במדינה שלמה זה בסדר .

ועוד אתם מעיזים לנופף מולי את הדגל של דוגמא אישית ...

יאללה מספיק.

שלומי

לא נראה לי שההודעה המקורית התיחסה לגבי חסימת כבישים...

על חסימת כבישים כולנו מסכימים שזה פוגע אבל מפה ועד לזה שכל מי שנוסע עם סרט כתום הוא עבריין חוליגן מתפרע הדרך לא קצרה...

יש הרבה אנשים שמתנגדים לחסימת כבישים אבל עדיין יש להם דעה פוליטית כזאת או אחרת...

להזכירך נהגי המשאיות חסמו כבישים וכולם היו בעדם...

היתי מציע לך לא להסתובב על הכבישים אם כל מי שנוסע לידך עם כתום מתפרע...

זה בדיוק כמו להגיד שמי שנוסע עם סרט כחול הוא נהג מצוין וכמו מדבקת מלשינון,מי שנוסע ברכב פרטי לא עושה עבירות תנועה..

לגבי זה שאם משתמש רגיל היה מעלה את הנושא היה ננעל,זה נכון...לא להתמם...

הפעם פישלת...

פורסם

סוף סוף הם עושים משהו נכון ואפילו מתוחכם, לא... גאוני!!!

על מה אני מדבר? ובכן אני מדבר על התופעה המצערת הקיימת בכבישים. על הנהגים הם עברייני תנועה ברמות שונות. מדובר בנהגים המקללים, נוסעים באור אדום, לא עוצרים בעצור, חונים על מעברי חציה (ואני בטוח שיש כאלו ששואלים את עצמם: "מה... אסור לחנות על מעבר חציה.." כאלו הפונים מבלי לאותת, זורקים פסולת מהחלון, מחליפים נתיבים ועוד ועוד. בקיצור, (בשפת הכביש) "חארות".

אני לא יודע מי חשב על-זה שם למעלה, אבל הרעיון לקחת את כל הנהגים האלו ולשים אותם בב.מ.וו פשוט גאוני !

עכשיו הודות לפרויקט מיוחד זה (של משרד התחבורה) אני יכול לנסוע בשקט על הכביש ואם אני רואה נהג "גרמני" אני יודע לשמור מרחק ממנו או להחנות בצד הדרך ואם אני הולך רגל הרואה נהג בווארי אני יודע שזה הזמן להתרחק מדופן המדרכה. עכשיו גם אני יכול להסביר לילד שלי ממה צריך להיזהר במיוחד.

בקיצור – אני מתפעם! כל הכבוד. זוהי יוזמה שתציל חיים רבים.

יישר כוח.

דניאל

CAYZ4FT6.jpg

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

רגע .

כל העניין הזה , זה לא השקת הדור השלישי של אורנג' ???? :shock:

אולי זה לא שייך לפורום רכב ציבורי ( למרות שעם כל הכבוד לציבור הרחב , שלומי יכול להרשות לעצמו לכתוב שכל מי שנוהג במכונית יפנית הוא מתחנגל , או כל דבר אחר בסגנון) - אבל אני לא רואה שום סיבה מדוע צריך לשתוק אל מול קבוצה שלמה שמנסה לשתק את המדינה ולהרוס אותה , לא פחות.

נציגים של אותה קבוצה רצחו ראש ממשלה שניסה להוביל את המדינה לכיוון אותו הרוב רוצה (ואל תמכרו לי שוב את הבולשיט של עשבים שוטים. שנה שעברה היה לי עשב שוטה אחד בדשא. לא הספקתי לטפל . השנה הדשא כבר מלא עשבים שוטים , ושנה הבאה כנראה לא יהיה לי דשא :? ) . נציגי אותה קבוצה מציגים את ראש הממשלה הנוכחי ( אותו אחד שהתקבל בקריאות הללויה ו"שבת אחים גם יחד" כל עוד מעשיו התאימו לאותה קבוצה) כמרצח וטרוריסט , רק מפני שדעותיו לא תואמות בדיוק את השקפתם , אותה קבוצה גם מוכנה לשבש את החיים לכל המדינה , להקריב חיי אדם על ימין ועל שמאל , לדכא עם שלם בשם תורת גזע מחורבנת שלא טובה בכלום מזו הנאצית , ובינה לבין היהדות אין שום דבר , אבל שום דבר (על כל פסוק שיביאו לי שתומך במניפסט הגזעני שלהם ,אני יכול להביא שניים שיגידו בדיוק את ההיפך) , לבזבז כספים ומשאבים על תקיעת קראוונים כמו עצם בגרון של אנשים , לבזוז ולגזול רכוש של אחרים רק בגלל שהם ערבים , לקלל ולסקול באבנים חיילים שבאים , FOR GOD SAKE , לשמור עליהם , לפגוע ברכוש הצבא ועוד ועוד.

מי שתומך בהם , בעיניי ,זו לא מחאה לגיטימית. אף אחד לא יתמוך במישהו שבא ומשחית את ביתו , או אונס את הבת שלו , או רוצח את קרוב משפחתו , וכן הלאה.

החבורה הזו בעיניי היא חבורה של פושעים - שמנצלת את העובדה העצובה שאף אחד עד היום לא העז לעמוד מולם ולהעמיד אותם במקום.

כל מי שהלך לשם בגלל איכות החיים והמחיר הזול הוא לא זה שעומד ומפריע למדינה הזו המשיך להתקיים. רובם המוחלט - אם ייתנו לו תחליף כלכלי הולם לווילה היפה בה הוא חי , יארוז את עצמו בשקט ויקח את האלטרנטיבה שנתנו לו.

אותם אלה שיעמדו ויצרחו לשמיים , יעדיפו את פיסת האדמה על קדושת החיים (ואל תבואו ללמד אותי על חשיבות האדמה ,במקרה רוב חיי עברו עליי במושב , כולל לעבוד עם טוריה ומעדר - מה שרובכם לא עשיתם מעולם)) , ינסו לכפות עליי להחזיק אותם ולממן אותם , והכל למען שמו של איזה אלוהים שהם המציאו (אין שום סיכוי בעולם שזה אותו אלוהים ארך אפיים ,רחום וחנון המופיע בתנ"ך) - כל אותם אלה הם לא אחים שלי , לא קרובי משפחה שלי , ולא נעליים.

מבחינתי הם יכולים להקים לעצמם את מדינת יהודה שלהם , אין לי שום בעייה לעזור לממן להם את התכניות הגרנדיוזיות שלהם , כולל אבן על שמי בבית המקדש שייבנו , אני מוכן לוותר על מנוע MI16 בשביל לקנות להם M16 , לשלוח אותם על חשבוני לתוכנית אימונים בלוט"ר , ועוד כהנה וכהנה.

רק שיעזבו אותי לחיות בשקט , אני מאמין שהפעם מדינת ישראל תשרוד קצת יותר מהגלגול התנכ"י הקודם.

לפיכך , כל במה שתנוצל כדי להראות את ההתנגדות לפורעים הללו , היא בעיניי לגיטימית.

לא ראיתי מישהו ממגלגלי העיניים מגיב כאשר דברי שטנה נאמרים בבתי כנסת (מקום קדוש לעם היהודי , זוכרים?) , בככרות (ועוד בכיכר רבין , שיחזרו רגע לספר מלכים א' , פרק כ"א) , בהפגנות הימין ובכל במה אפשרית שניתנת להם (לא מבין למה) באמצעי התקשורת.

הכוחנות שלהם נמאסה עליי לחלוטין , ואין לי בעייה להגיב לה בכל צורה אפשרית . אם צריך כח מול כח , שיהיה.

זכרו - "הבא לאחותך , השכם אחותו ! "

פורסם

מלים כדורבנות.

מי כבר שם סרט כחול על הרכב?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

שמתי בוידאו :-P

ושמר - אמרת את מה שרבים מאיתנו כל כך רוצים להגיד ולא מוצאים את המילים המדוייקות, שכוייח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

נכון שיש קבוצה קטנה ואלימה ונכון שהרוצח של רבין בא מהימין אבל לא כולם כאלה בעצם רובם לא כאלה, רובם הם אנשים חיים ועובדים בדיוק כמו כל אחד פה כל הילדים שלהם מתגייסים והולכים ליחידות קרביות, רוב האנשים פה מושפעים מדעות חד צדדיות ("ארץ המתנחלים" לדוגמא),ני ממליץ למי שחבר פה בפורום לקום ולנסוע לגוש קטיף (שנסגר היום) ולראות את אותם אנשים שאתם מדברים אליהם.

חוץ מזה מה אתם אומרים שאתם ממנים אותם מה אם כל הקיבוצים שכמעט ניסגרו וכל אחד פה שמשלם מיסים הציל אותם.

נכון שאין שום הצדקה לסגירת הכבישים אבל אין שום הצדקה גם לעלות את הנושא פה בפורום ולפגוע באנשים.

בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם
נכון שיש קבוצה קטנה ואלימה ונכון שהרוצח של רבין בא מהימין אבל לא כולם כאלה בעצם רובם לא כאלה, רובם הם אנשים חיים ועובדים בדיוק כמו כל אחד פה כל הילדים שלהם מתגייסים והולכים ליחידות קרביות, רוב האנשים פה מושפעים מדעות חד צדדיות ("ארץ המתנחלים" לדוגמא),ני ממליץ למי שחבר פה בפורום לקום ולנסוע לגוש קטיף (שנסגר היום) ולראות את אותם אנשים שאתם מדברים אליהם.

חוץ מזה מה אתם אומרים שאתם ממנים אותם מה אם כל הקיבוצים שכמעט ניסגרו וכל אחד פה שמשלם מיסים הציל אותם.

נכון שאין שום הצדקה לסגירת הכבישים אבל אין שום הצדקה גם לעלות את הנושא פה בפורום ולפגוע באנשים.

בן.

כתבתי כבר , כמה עשבים שוטים. לא יותר.

ראיתי פעם קופסה של ירקות שיש בה ירק רקוב אחד , ולא מוציאים אותו בזמן ?

שים לב כמה מודעות תמיכה יש היום ברוצחים כמו ברוך גולדשטיין , בחלאה מהסוג של יגאל עמיר.

בקרובה יוענק פרס ישראל לשניהם , על מפעל חיים (או בעצם מפעל מוות).

לגבי תושבי גוש קטיף , כ"א מהם מוזמן לבוא , לתת לי חלופה כספית , ולקחת את הבית שלי , כולל הגינה והאדמה.

אם ישימו מספיק כסף - אני מוכן לעשות את זה עוד היום , כולל התכולה , ואפילו מה שיש במקרר.

האשה ,ילדים , כלב , ודגים. לא יותר.

אם הם רוצים , אפילו את ה-ZX אפשר לקחת.

כסף ורכוש ניתן להחליף. חיים לא. עד שלא יבינו את זה - אין עתיד.

אגב , מעניין שכאשר מישהו עושה תאונה והרכב נפגע - מייד כולם מזדרזים לאחל לו :

"לא נורא , כפרה האוטו , העיקר שאתה בסדר" , ופתאום , כשמדובר על בית , כולם מצקצקים בלשונם.

מה ? חתיכת מתכת שווה פחות מחתיכת בטון ? או מחופן אדמה ? אז מה אם זה עולה 100 אלף שקל וזה מליון ?

צביעות לשמה :?

פורסם
ראיתי פעם קופסה של ירקות שיש בה ירק רקוב אחד , ולא מוציאים אותו בזמן ?

שים לב כמה מודעות תמיכה יש היום ברוצחים כמו ברוך גולדשטיין , בחלאה מהסוג של יגאל עמיר.

בקרובה יוענק פרס ישראל לשניהם , על מפעל חיים (או בעצם מפעל מוות).

אני אישית לא ראיתי עדיין מודעות תמיכה באנשים מסוג כזה

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם
(איפה משיגים "יהודי לא תוקע יהודי בפקק ")

קונים דף A4 שכולו/חלקו מדבקה, ומדפיסים...(על כל פנים זה מה שעו אנשים במקום העבודה שלי...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ויש כאלה שסתאם שמים סרט כתום כי זה מתאים לצבע של הרכב...

ואני הספקתי לראות אנשים שמפיצים סטיקר חדש(בנוסח נחמן מאומן):

ה-הת-התנ-התנת-התנתק-התנתקו-התנתקות

פורסם

שמר!

גם שם אנשים עוברים דירות!לא מדובר על בית,מדובר על מקום מדובר על אדמה מדובר על חבל ארץ שנוי במחלוקת!

נציגים של אותה קבוצה הביאו לרצח ראש ממשלה?מעניין...

לכיוון שהרוב רוצה?איזה רוב 40 מדנטים?

לבזבז ולגזול רכוש של אחרים רק בגלל שהם ערבים?בעט באותו אחד שעושה את זה!חסם אותך בדרך?בעט בו גם...

אבל,אני לא אגיד להכפיש ציבור שלם כי זה נדוש...ללכלך על כל מי ששם שרט כתום שהוא מתפרע בכבישים?זה נראה לך במקום?

זאת דעתו הפוליטית וזה כל היופי בדמוקרטיה!

אם היו אומרים את זה על קבוצה אחרת כמו רוסים(סליחה מהרוסים פה יש לי הרבה חברים כאלה,דוגמא)

או ערבים(גם מערבים סליחה)כולם היו קופצים...

"לא ראיתי מישהו ממגלגלי העיניים מגיב כאשר דברי שטנה נאמרים בבתי כנסת"

תראה לי בית כנסת שאומרים בו דבר כזה ויש שם אנשים נורמלים שלא מגיבים!

הפעם פשלתם לא יעזור

• תוכן חדש...