Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי יש קצת עדכונים ...

אופל מנטה B שנת 83 MKII מנוע 1800 סמ"ק אוטומט, יבוא אישי עם כל התוספות. יד ראשונה עם 107K ק"מ, כל הטיפולים מתועדים מהרגע שהרכב יצא מגרמניה. הרכב אף פעם לא היה מעורב בתאונה ואין עליו שריטה (חוץ מהדפיקה שהגרריסט הבן %$^ עשה לי), הצבע טיפה שרוף ומתקלף שזה סביר ברכב בן 20 שנה.

הרכב עמד שנה וחצי לפני שקבלתי אותו, למזלי גיליתי לאחרונה שהרישיונות הופקדו אז זה אומר שלא צריך בדיקת מעבדה.

אני בסך הכל שלחתי את הרדיאטור לחידוש, החלפתי משאבת דלק שהחזירה את נשמתה לבורא, שפצתי קרבורטור (משאבת תאוצה הלכה), החלפתי את כל הרצועות כולל טימינג כמובן שנעשה טיפול 10K מקיף (פלאגים, פלטינות, חוטי הצתה, פילטרים וכו'). ברקסים וכל הצינורות היו תקינים וזה מראה שהרכב היה מטופל כמו שצריך. סה"כ עלה לי כ-2.5K ש"ח ויש לי רכב ענק ומרווח עם טסט, מזגן וכל השטויות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זהו, כבר יש טסט והכל - מזל טוב, אני לא מעודכן! באת איתה כבר למפגש פעם?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש לזכור שיש יבוא מכוניות עתיקות והמחירים בהתאם (הובלה יבשתית בחו"ל הובלה ימית עלויות שחרור ורישוי ההערכה הקטנה ביותר למס היא כ 500 $

העלות הנמוכה ביותר ליבוא רכב אספנות להערכתי (מידיעה) היא כ20000 ש"ח

אני מבקש לנצל הזדמנות זאת לציין שאספנות זה לא עניין למכונאים או חובבי מכונאות בלבד! או לכאלה שיש שלהם הרבה זמן (זמן זה כסף!) יש להם מיומנויות לתיקון ושיפוץ ולא "מחשיבים" את ההוצאה הנ"ל .(ימי עבודה וכ'??)

אין "יש מאין" להתפאר בקבלת רכב במצב גרוע בחינם ו... פתאום ללא עלויות הרכב צבוע מסודר ונוסע.

לי זה נישמע יותר ממצחיק!

ישנם,כמוני , שאוהבים את הנושא ולא מהצד המכני אלה מההבט האסטטי, (יופי, סגנון, וכ')

כ"חדש" בנושא הרושם שלי שהתחביב הנ"ל הוא "לא זול" ולנסות בכוח לצייר מצב של תחביב זול

זה פשוט לא נכון!!

על כן נא לא להתפלא שהרבה מאוד בעלי מקצוע לא רוצים להתעסק איתנו ועם הרכבים שלנו!!

לא פעם שמעתי "אתם לא אוהבים לשלם" בעצמי שמעתי דו-שיח בין מוכר לקונה ב"שוק" באחרון וממש התבישתי! לסיכום דעתי , לא נכון להציג את הנושא מזוית של תביב זול שמי שמבקש מחיר גבוה על הרכב שלו (וזאת זכותו) הוא, כמו שאמר מישהוא "גנב" אני בכלל לא פוסל מגרשי מכוניות לרכבי אספנות

פורסם
יש לזכור שיש יבוא מכוניות עתיקות והמחירים בהתאם (הובלה יבשתית בחו"ל הובלה ימית עלויות שחרור ורישוי ההערכה הקטנה ביותר למס היא כ 500 $

אני מבקש לנצל הזדמנות זאת לציין שאספנות זה לא עניין למכונאים או חובבי מכונאות בלבד! או לכאלה שיש שלהם הרבה זמן (זמן זה כסף!) יש להם מיומנויות לתיקון ושיפוץ ולא "מחשיבים" את ההוצאה הנ"ל .(ימי עבודה וכ'??)

אין "יש מאין" להתפאר בקבלת רכב במצב גרוע בחינם ו... פתאום ללא עלויות הרכב צבוע מסודר ונוסע.

לי זה נישמע יותר ממצחיק!

ישנם,כמוני , שאוהבים את הנושא ולא מהצד המכני אלה מההבט האסטטי, (יופי, סגנון, וכ')

כ"חדש" בנושא הרושם שלי שהתחביב הנ"ל הוא "לא זול" ולנסות בכוח לצייר מצב של תחביב זול

זה פשוט לא נכון!!

על כן נא לא להתפלא שהרבה מאוד בעלי מקצוע לא רוצים להתעסק איתנו ועם הרכבים שלנו!!

לא פעם שמעתי "אתם לא אוהבים לשלם" בעצמי שמעתי דו-שיח בין מוכר לקונה ב"שוק" באחרון וממש התבישתי! לסיכום דעתי , לא נכון להציג את הנושא מזוית של תביב זול שמי שמבקש מחיר גבוה על הרכב שלו (וזאת זכותו) הוא, כמו שאמר מישהוא "גנב" אני בכלל לא פוסל מגרשי מכוניות לרכבי אספנות

מוקי

אספנות רכב היא שם כולל, המאגדת בתוכה כימעט את כל מי שיש ברשותו רכב ישן...

בגלל שאין הגדרה לכל סוג של "אספן" ניתן לפעמים להיתבלבל בין החברים השונים בפורום, מבחינת רמת אחזקת הרכב, הסכומים השהוצאו עליהם ורמת הכוללת, אין גם שוויון בין היכולות של כל החברים יש כאלה שמשופעים בממון וכאלה שתפרנים מרודים, בעלי מקצוע מדופלמים..... וחובבים גמורים אין גם שוויון באמצעים, במקומות האיחסון ובכלים שברשות החברים.... ומכאן לדעתי נובע הפער....וכמובן יש פער ברצנו של כל חבר או בחלמות שלו ומכאן נובע גם הפרדוקס שאתה מדבר עליו...והוא אינו באשמתו של איש... קח את מספר חברי הפורום וזה יהיה מס' ההגדרות האסכולות והדעות לנושא שלנו....ויותר.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

קניתי... גיטרה jackson ps1 חדשה ב 2000 ש"ח. בשנת 95

030706_173311-1722_jackson%20PS1.JPG

הרכבתי עליה שני פאקפים מיסדרת פרו של דימארזיו

29748400_7.jpg

חרשתי לה את הצורה בהופעות דיסטורשנים ומה לא...

ומכרתי אותה... במחיר שקנתי...

אחרי כמה פיצוצים בלאקה ובצבע...

לחבר טוב. בשנת 2000

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
זהו, כבר יש טסט והכל - מזל טוב, אני לא מעודכן! באת איתה כבר למפגש פעם?

טסט זה שבוע הבא. משבת הבאה אני כנראה אגיע אתה כי איזבל נכנסת לשינת חורף ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
קניתי... גיטרה jackson ps1 חדשה ב 2000 ש"ח. בשנת 95

030706_173311-1722_jackson%20PS1.JPG

הרכבתי עליה שני פאקפים מיסדרת פרו של דימארזיו

29748400_7.jpg

חרשתי לה את הצורה בהופעות דיסטורשנים ומה לא...

ומכרתי אותה... במחיר שקנתי...

אחרי כמה פיצוצים בלאקה ובצבע...

לחבר טוב. בשנת 2000

ענק!:-) "כיוון אחר", על זה עוד לא חשבו!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

טוב, אם כבר בקטע - לפני חודש קניתי גיטרה חשמלית משומשת ב-300 ש"ח (לא זוכר אפילו יצרן, אבל משהו אנגלי, ולא סיני), ולא נראה לי, שאמכור אותה! :wink: -לנגן "דגול" כמוני, שרק לומד לנגן, בינתיים זה מספיק!

פורסם

לי זה נישמע יותר ממצחיק!

זה פשוט לא נכון!!

ידידי, לא הבנת את כל הפואנטה של העניין: אף אחד לא מצפה, שאוטו במצב "תצוגה" יעלה גרושים, וכמובן ככזה, אף אחד גם לא מצפה מסטודנט-תפרן ליקנות בל-אייר ב-150000 ש"ח במצב "חדש"!

אני מניח, שרוב האנשים כאן, למעט אולי אלו, שיש להם המון זמן פנוי/רצון ממש, אבל ממש להשקיע אותו בשיפוץ מ-"0" של משהו, היו מעדיפים ליקנות אוטו במצב טוב, אם לא "מושלם", ורק לתחזק אותו, כפי שאתה אומר "מבחינה האסטטית", לו רק הייתה להם אפשרות כזאת! גם אני, לו הייתי מליונר, הייתי מעדיף ליקנות כמה רכבים, שאני אוהב "חדשים" ביוקר, ולא גרוטאות חלודות בגרושים! אבל מה לעשות, יש "רוצה", ויש "יכול"! ויהי ההבדל הקטן!

אבל, אם אותו הסטודנט (ויש כאן לא מעט כאלה, תאמין לי, מהיכרות אישית), רוצה ליקנות אוטו במצב "רק נוסע", ולשפץ אותו לבד עם הזמן (שיכול לקחת כמה שנים), אז למה שהוא ישלם למישהו המון כסף עבור "גרוטאה" - רק בגלל שיש לה לוחית "אספנות"?! הרי, האוטו דורש השקעה רצינית, למה שיעלה הרבה לפני, שעשו אותה? אותו המוכר הרי לא השקיע גרוש, ע"מ להביא את הרכב אפילו למצב, שאפשר ליקרוא לו "רכב אספנות"! אז, מה הקטע?! ושוב, זכותו לידרוש מה שהוא רוצה, אבל אין שום סיבה לתת לו את זה עבור משהו, שלא שווה את זה, רק בגלל, שנורא בא לך ויש לך יותר מדי כסף לפזר!

נכון, בסופו של דבר התחביב הוא לא ממש זול, וברור,שאם לבן האדם הבחירה:ליקנות אוכל ל-5 ילדים, או ליקנות אוטו לשיפוץ, התשובה ברורה, אבל אין סיבה להפחיד אנשים- אתה לא חייב להיות מיליונר, כדי להחזיק רכב אספנות כלשהו, ואפילו כדי לשפץ אותו! הכל תלוי!

וסליחה, מז"א- "ממש התביישתי" מזה שמישהו ניסה להוריד מחיר?! -אתה רוטשילד?! אתה אוהב לשלם? -בבקשה, תיקנה כל מה שאתה רוצה מבלי להיתמקח (ומשום-מה לא נראה לי, שאתה עושה את זה)! אבל, המיקוח על המחיר של משהו- הדבר הלגיטימי ביותר! כמו שזכותו של ה"מוכר" להעריך את האוטו שלו בסכום "X" ולבקש אותו, זכות הקונה להעריך את אותו האוטו בסכום "Y", שיכול להיות 1/10 מה-"X", וזכותו של המוכר או להגיד לו ללכת לעשות דברים יפים, או להסכים למחיר נמוך יותר! מה בושה בזה?!

ומי בכלל פוסל מיגרשי מכוניות, ואומר שהם "גנבים" כולם? - שוב, בדיוק אותו הסיפור- זכותך לבחור ליקנות או לא, וזכותו לבחור, למכור לך במחיר שנח לך, או לא! הם גנבים רק במיקרה אחד - אם מנסים למכור משהו במירמה, משהו, שמראש ידוע להם, שלא שווה את המחיר, שרוצים!

• תוכן חדש...