Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי E-BUY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תלוי בגילך, בחשבון שלך ובהכנסות שלך.

כ"א בין לאומי עולה כסף......

אם יתנו לך או לא....זה שיקול של חברת האשראי, אתה מבקש באמצעות הבנק, והם מאשרים/דוחים את הבקשה...

הם מסתכלים על הכנסותייך, אם אין לך הכנסה קבועה או סכום נכבד בחשבון הם לא חייבים לאשר לך.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
ועם הכנסה של 1000 שקל בחודש אין למה לנסות...טוב תודה בכל מקרה

ממש לא...

אני עם 7500 עקמו לי פרצוף... אבל בסוף קיבלתי... (חסר להם שלא!)

פורסם

אתה יכול לנסות...אם לא היו לך מינוסים אף פעם תנסה...אבל הקטע הוא שזה עולה לך כסף...

השימוש בכרטיס עולה כסף...כל חודש תשלם עליו....וביטוח ומה לא? ולמה אתה צריך את זה?

לדעתי תחפש חבר או קרוב משפחה עם כ"א, תן לו מזומן וזהו.

פורסם

שוב אני אומר כרגע יש ל PAY PAL בעיה לאשר כתובות של כרטיסים מחוץ לארה"ב,

חלק מקנדה ואנגליה.אפשר לשלם גם בדרכים אחרות.

וזה אחרי שהיה לי חשבון ב-PAYPAL ואי מיילים עם החברה ושיחות טלפון איתם בארה"ב

בלתי אפשרי כרגע לאשר כרטיסי אשראי מחוץ לארה"ב,יש להם איזה שהיא בעיה עם טכנולוגיה חדשה

שנמצאת בכרטיסי אשראי רק בארה"ב,הסוכן לא אמר לי מתי היא תיפתר רק שכרגע זה בלתי אפשרי,

ככה שמי שפתח אצלם חשבון לפני חצי שנה יכול להיות שזה היה שונה.

אבל עוד פעם אני אומר יש דרכים נוספות לשלם ב-EBAY .

וכן צריך כרטיס אשראי בין לאומי.

פורסם

אני לא מבין על מה אתם מדברים בכלל

אני בלאומי , היה לי כרטיס של צעיר (מתחת לגיל 18 ) והכרטיס עבד נהדר ב PAYPAL ... זה היה ויזה אגב ...

אז מה אתם מבלבלים את המוח על בינלאומי וכד ?

דבר שני .

אם זה לא מאשר לך את הכרטיס אשראי מסיבה זאת או אחרת , תארגן מישהו קרוב אליך עם כרטיס אחר , תשלם לו במזומן ותזמין דרכו , הקנייה היא בטוחה לגמרי מבחינתו

פורסם

זה תלוי במי שאתה קונה ממנו מאי ביי

שים לב למטה רשום להם ממי הם מקבלים תשלום, יש VERIVIED ADDRESS אן INTERNATIONAL SHIPPING זה מה שקובע בסופו של דבר אם תוכל לבצע קנייה מהבן אדם או לא

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אף אחד לא מבלבל במוח, אתה לא יודע על מה אתה מדבר!

אם הזמנת אז היה לך כרטיס עם 16 ספרות, והוא היה פתוח ואיפשר קניה מחו"ל.

בישרכרט כרטיס צעיר הוא לא כזה, ויש הגבלה שהוא עובר רק בארץ!

אם לך בלאומי לך או לכולם בלאומי יש תנאים אחרים, עם 16 ספרות וכ"א שמאפשר

קניה בין לאומית אז אחלה...

אף אחד לא בילבל פה במוח!

אני לא מבין על מה אתם מדברים בכלל

אני בלאומי , היה לי כרטיס של צעיר (מתחת לגיל 18 ) והכרטיס עבד נהדר ב PAYPAL ... זה היה ויזה אגב ...

אז מה אתם מבלבלים את המוח על בינלאומי וכד ?

דבר שני .

אם זה לא מאשר לך את הכרטיס אשראי מסיבה זאת או אחרת , תארגן מישהו קרוב אליך עם כרטיס אחר , תשלם לו במזומן ותזמין דרכו , הקנייה היא בטוחה לגמרי מבחינתו

פורסם
תגידו אם יש לי כרטיס אשראי שכתוב עליו valid only in Israel אני יכול לחלום על לקנות מחו"ל נכון?

אני יכול ללכת פשוט לבנק ולהגיד להם שאני רוצה כרטיס שתקף בחו"ל והם יתנו לי או שאני יכול לשכוח מזה?

יש איזה אתר שאפשר להזמין דרכו מוצרים מחו"ל עם כרטיס אשראי כזה?

תודה מראש

אז לא הבנתי...אחד רושם לי שאפשר ואחד רושם שאי אפשר

הכוונה היא להזמין מחו"ל דרך האינטרנט...אם זה משנה זה ישראכרט חייל מזרחי ויותר

אצל אמא שלי לדוגמא יש 12 מספרים ולי 8...בקיצר מה שרציתי לדעת האם אני יכול להזמין לדוגמא מ EBAY...

אנסה קצת להאיר את הנושא מבחינת "החוק היבש":

א-הסיבה לכך שיש כרטיסי אשראי בינלאומיים וכאלה שתקפים רק בארץ מקורה בכך שבעבר (הלא כל רחוק) אסור היה לאזרח ישראלי להחזיק בביתו מטבע זר מלבד מספר יוצאים מן הכלל כמו כאלה שיצאו לטיול בחול ואז הוקצבו להם 3000$ לאדם ולאחר מכן ההקצבה עלתה עד שהגזרה שבוטלה .

לשם ביצוע הרכישות בחול-הרי לכל כרטיס אשראי היתה "מסגרת" שבה יכול בעליו לרכוש שרותים ומוצרים בהיותו בחול.

ב-באופן תיאורטי -אני מכיר אנשים שטיילו בחול והשתמשו ללא בעיה בכרטיס שרשום עליו valid only in israel ללא שום בעיות אולם בחזרתם קיבלו מכתב אזהרה בנושא מבנק ישראל שתפקידו לפקח על הבנקים ואשר קיבל את המידע מחברות האשראי.

ג-במשרד האוצר קיים גוף בשם "המפקח על מטבע חוץ" שתפקידו לאכוף את החוקים בתחום ואת מתן הרישיונות ל-CHANGE .

אני מקווה שלא שיעממתי אותכם....

לסיכומו של דבר לטעמי ZVIT צודק - ולא יהיה ניתן להשתמש בכרטיס ישראלי ברכישות מ-EBAY וזאת גם מכיוון שכנראה שיש להם תוכנה שיודעת לזהות אם מספר כרטיס האשראי שלך אמיתי או לא (ניסיתי פעם אחת להחליף בין שתי הספרות האחרונות של כרטיס האשראי הבינלאומי והם זיהו את זה..)

הדבר הכי טוב שתעשה זה שתפנה לבנק תסביר להם את הבעיה -ולדעתי לא תהיה לך בעיה לקבל כרטיס אשראי בינלאומי עם מסגרת של כ-1000-2000 דולר

בהצלחה

• תוכן חדש...