Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מאזדה 323 1.8 99'

לא מזמן עשיתי בדיקה קלה עם הדלק.. מילאתי פול איפסתי תקילומטראז' **תקילומטראז' = את הקילומטראז' ** ואחרי 88.5 ק"מ מילאתי שוב פול..

יצאה תוצאה מוזרה.. יש מצב שהאוטו אוכל 1 ל7? :\

כמה אמור האוטו לאכול לפי הנתונים?

שאלה נוספת היא על מוצר בשם xado

האם מישו **מישו = מישהו** מכיר את המוצר הזה? ויכול לתת חוות דעת?

ובאיזה סוג הוא נכלל? שמן / תוסף שמן וכו'..

פורסם

אם רוב הנסיעות היו בתוך העיר זה סביר בהחלט.

אגב אם היית נוסע בקו תל-אביב חיפה, היית מגלה שהרכב שלך יודע לנסוע גם 1 ל-13...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם רוב הנסיעות היו בתוך העיר זה סביר בהחלט.

אגב אם היית נוסע בקו תל-אביב חיפה, היית מגלה שהרכב שלך יודע לנסוע גם 1 ל-13...

גם לי יש את סוג הבעיה הזאת..(רכב בחתימה)

רק עירוני- הרבה פקקים רמזורים.. הוא שותה 7-8 יותר לכיוון ה7

משולב, עירוני ובין עירוני 8-9

וכמו שלפני אמר, אם זה הרבה בין ערוני, האוטו יודע לחסוך ;) 10-11 ויותר..

אפשר להגיד שהרכב הזה יודע לשתות שצריך..

פורסם

כאמור... הרכב אוהב דלק שהוא בתוך העיר... במיוחד בימי הקיץ החמים שהמזגן עובד... המקסימום שהאוטו היה שותה לי היה 1 ל 8 כולל מזגן וזה כולל שהייתי עובד בלילות בעיתונים (המון התנעות, גז ברקס וכיוצא מזה) אבל מחוץ לעיר האוטו הזה זה עולם אחר... עושה לי 1 ל 13 בכיף... נסעתי לפני חודש לאילת עם האוטו ובהלוך הוא עשה לי 1 ל 14 וחצי... ואני לא צוחק... זה כולל מזגן כל הדרך ו5 באוטו... בחזור שתה לי 1 ל 13

פורסם

מחזק את הדברים לעיל, גם אצלנו מנוע ה-1.8 של הלאנטיס צורך כשבעה ק"מ לליטר בנסיעות עירוניות - כל זה ללא מזגן, שכנראה ויגרעה בק"מ פחות לליטר.

אוסיף ואחזק הדברים בכך שבנסיעה בין עירונית, צריכת הדלק פוחתת במידה עצומה - והשבוע בנסיעה לטיול בצפון מדדנו תצרוכת דלק של 13 ק"מ לליטר.

שבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

וואלה תודה אנשים.. חשבתי כבר שיש בעיה באוטו או משהו..

אני ממש מופתע האמת.. הייתי בטוח שהוא צורך פחות.

ובקשר לחומר הנ"ל, מישהו מכיר?

פורסם

משתמש ותיק בשם מאיר המליץ לי על החומר הזה לפני כחודשיים בערך. אמר שהחומר הזה מעולה ומנקה

את המנוע בצורה מושלמת.

חיפוש קטן בגוגל העלה שיש נציגות לקונצרן הכימיקלים XADO בארץ, תעבורה אחזקות רמלהhttp://www.taavura.com/main.asp?id=90

באמת נשמע מעניין, אולי התחליף ל44K....

• תוכן חדש...