Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה תאונה אך לא רשום סכום הנזק לפעמים זה קורה.

אין למוכר דוח שמאי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שמטריד אותי הוא הסעיף הראשון - אין פרטים על כיסוי ביטוחי. מבחינתי זה אומר שהרכב ״בוטח״ על ידי הבעלים - מן הסתם חברת ליסינג או השכרה או גוף אחר שאינו רוכש ביטוח רכוש, ולכן גם אם היו תאונות שתיקונן שולם על ידי הבעלים הן לא יופיעו בדו״ח, יהיה עליך להסתמך על דברי המוכר, ואם מדובר בסוחר רכב (כולל מגרשי ליסינג וכו׳) - על הגילוי הנאות. ואם תגיע לכך - ממצאי בדיקה לפני קניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, sperial כתב:

מה שמטריד אותי הוא הסעיף הראשון - אין פרטים על כיסוי ביטוחי. מבחינתי זה אומר שהרכב ״בוטח״ על ידי הבעלים - מן הסתם חברת ליסינג או השכרה או גוף אחר שאינו רוכש ביטוח רכוש, ולכן גם אם היו תאונות שתיקונן שולם על ידי הבעלים הן לא יופיעו בדו״ח, יהיה עליך להסתמך על דברי המוכר, ואם מדובר בסוחר רכב (כולל מגרשי ליסינג וכו׳) - על הגילוי הנאות. ואם תגיע לכך - ממצאי בדיקה לפני קניה.

תודה ר-ב-ה!

האמת? זאת התשובה שחיכיתי לה!!!

הייתה לי הרגשה שמשהו בסגנון הזה (תמיד בארץ יש להניח לשלילה, לצערי) 

הרכב כעת יד שנייה, אך אכן נרכש מסוחר. 

image.thumb.png.90d432cfc2e03f5266d5e9b7361554c5.png

פורסם

צריך להעיר שבדו״חות מרכז בסליקה שעולים כאן לא מעט יש לא מעט חסרים. אבל זו פעם ראשונה שבה אני רואה שאין כל מידע על כיסוי ביטוחי. אוחלי הבעלים הראשון ויתר על ביטוחממשיקוליו הוא, ואולי זו תקלה במערכת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מי שמוכר כרגע את הרכב, החזיק בו פחות זמן מהסוחר...

לקנות רכב ולמכור אותו אחרי חודש לא בדיוק מצביע על שביעות רצון...

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...