Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

משתעשע ברעיון להחליף את ה5008 שלי בפורד אדג׳ משנת 2019-2021 ברמת אבזור טיטניום/טיטניום פלוס.

אנחנו לא באמת צריכים 7 מקומות אבל צריכים רכב מרווח כי אנחנו אנשים גדולים ונראה שהאדג׳ עונה על הצורך הזה.

מה מבחינת אמינות לגבי הדגם הזה?

צריכת דלק?

כל מידע יתרום:)

אני מדבר ספציפית על רכבים משנת 2019 אחרי המתיחת פנים עם מנוע 2 ליטר אקובוסט.

תודה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

אם היית גר בארצות הברית, אולי היה ניתן להמליץ על פורד אדג'. (כנראה שגם אז לא).

אבל בארץ?

ועוד במקום 5008 ?

לא ולא.

(כל זאת במידה ואתה מרוצה בכללי מהפז'ו.)

בשקלול האמינות / עלויות תיקון / צריכת דלק 

פשוט לא עושה שכל.

"אנחנו לא באמת צריכים 7 מקומות"

וטוב שכך, למייטב ידעתי, לא הגיעה לארץ גרסאת 7 מקומות לדגם הזה.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

היו לי לא מעט כאלה בצי רכב שאני מנהל.

לחיוב -

אנשים מאוד אהבו אותם. גדול, יחסית חזק, מרגיש פרימיום, מחיר קניה יחסית הגיוני.

לשלילה-

אוהבי דלק, מתוך 12 ל 4 הוחלף מנוע עקב איבוד קומפרסיה בצילינדר 4 ( לא הייתה התחממות או משהו נלווה לפניי), לי הרגיש קצת משאית בלי הרבה פרופורציה ( ואני אוהב מכוניות גדולות), היגוי קצת לא מתקשר.

לגבי עלויות אחזקה קשה לי לומר כי הרכבים היו בליסינג.

מקווה שעזרתי.

• מבאס 1
פורסם
לפני שעתיים, IsraCar כתב:

"אנחנו לא באמת צריכים 7 מקומות"

וטוב שכך, למייטב ידעתי, לא הגיעה לארץ גרסאת 7 מקומות לדגם הזה.

זה נאמר ביחס ל5008, אני יודע שבאדג׳ יש 5 מקומות בדגמים שהגיעו לארץ.

לפני כשעה, asix כתב:

היו לי לא מעט כאלה בצי רכב שאני מנהל.

לחיוב -

אנשים מאוד אהבו אותם. גדול, יחסית חזק, מרגיש פרימיום, מחיר קניה יחסית הגיוני.

לשלילה-

אוהבי דלק, מתוך 12 ל 4 הוחלף מנוע עקב איבוד קומפרסיה בצילינדר 4 ( לא הייתה התחממות או משהו נלווה לפניי), לי הרגיש קצת משאית בלי הרבה פרופורציה ( ואני אוהב מכוניות גדולות), היגוי קצת לא מתקשר.

לגבי עלויות אחזקה קשה לי לומר כי הרכבים היו בליסינג.

מקווה שעזרתי.

כלומר עדיין יש שם את הבעיה שעוד הייתה בשנת 2012 בפורד מונדאו עם. המנוע אקובוסט?? לא פתרו את זה?!?!?

ברור לי שצריכת הדלק במנוע הזה לא תהיה כמו בקיה פיקנטו אבל היום עם ה5008 עם מנוע 1.6 בנזין הצריכה היא ליטר לעשר ק״מ בממוצע בנסיעה מעורבת, עד כמה זה יותר גרוע באדג׳??
מניח שבגלל שזה היה כרכב ליסינג מהמעסיק אז עניין הדלק לא עניין את העובדים והם לחצו איפה שרק אפשר, גם עם ה5008 עם הרבה לחיצות אני בקלות יכול להגיע לליטר כל 8 ק״מ..

פורסם

האדג'ים אצלי בחברה ננהגו ע"י נשים אז לא היה את עניין הלחיצות. הממוצע היה 7.5 - 8 ק"מ לליטר.

המכוניות גם לא עשו נסועה מטורפת. מלבד רכב אחד שעשה 135,000 ק"מ כל השאר היו בטווחים של 45,000-75,000 ק"מ בשלוש שנים.

לגבי המנועים - לדעתי אלו מנועים מועדים לתקלות. המנוע הוא אותו מנוע כמו במונדאו/SMAX/GALAXI.

אמנם לא קרה אצל כולם אבל קרה ב 25 אחוז אז לדעתי זה לקחת הימור.

אני די מבין למה הוא אהוב ( גדול, אמריקאי, יחסית מפנק) אבל בעולם של דלק לא זול וסיכון לגבי המנוע, לא יודע אם זה הרכב שהייתי בוחר בו.

אם תרצה אבדוק לך באיזה מודלים הוחלפו מנועים. היה לי גם את המודל של 2015, גם המודל של 2019 וגם המודל של 2022.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

אין ולא היה מנוע אקובוסט חסכוני. אתה בכלל לא בכיוון אם זה מה שאתה מחפש. יש הרבה מומנט מסל"ד כלום והרבה כיף, והם לא מחזיקים מעמד (גם בחו"ל אותה סטטיסטיקה).

מעבר למקרה הפרטי של אקובוסט - צריכת דלק ומכוניות גדולות זה משהו שלא מתכנס, אתה צריך להחליט לאיזה כיוון אתה מתחבר. 

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 15 שעות, Jeka88 כתב:

משתעשע ברעיון להחליף את ה5008 שלי בפורד אדג׳

רק לי זה מזכיר לי את הבחור ששמע שעומדים להפציץ את הירושימה וברח לנגסאקי?

• מצחיק 6
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 50 דקות, דאבל קלאצ כתב:

אם אתה צריך מרחב אז אולי סלטוס

רק לקחת בחשבון שבסלטוס אי אפשר להתקין וו גרירה.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, דאבל קלאצ כתב:

אם אתה צריך מרחב אז אולי סלטוס

זה שותה מלא דלק ולגבי אמינות לא יודע.

סלטוס רכב מאוד קטן יחסית ל5008 או אדג׳

לפני שעה, BassDriver כתב:

CX5 2.5 ליטר

גם קטן יחסית אלא אם אתה מתכוון לדגם החדש שאמור להיות גדול יותר משמעותית אבל זה מעל התקציב.

עוד אופצייה שחשבתי עלייה היא XC60, לפי הנתונים היבשים הרכב די ארוך עם בסיס גלגלים ארוך.
מבחינת אמינות היה לבן דוד שלי V40 עם מנוע T4 שיש גם בxc60 שהיה סבבה לגמריי מבחינת אמינות וכוח.

עוד אופציה שעלתה ואין לי מושג לגביה זה קאדילאק xt5, יודעים מה קורה שם מבחינת האמינות של מנוע ה2 ליטר טורבו או האטמוספרי 3.6 ליטר?

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

פורסם
לפני 4 שעות, Jeka88 כתב:

אופציה שעלתה ואין לי מושג לגביה זה קאדילאק xt5, יודעים מה קורה שם מבחינת האמינות של מנוע ה2 ליטר טורבו או האטמוספרי 3.6 ליטר?

לחמי יש רצף היסטורי של מכוניות אמריקאיות מבית GM. 

כיום עם XT5 בת 3. המנוע הגדול הוא המוצלח יותר בכל הקשור לאמינות, אך צריכת הדלק היא לא מנקודות החוזקה שלו, בעיקר בתוואי עירוני. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...