Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פס הפלסטיק בגג של טויוטה קורולה 2008 יצא מהמקום. לפס מחובר קליפס מתכתי שניתן להוציא על ידי הסטה הצידה, ובגג יש מין תושבת פלסטיק אבל לא ברור איך שניהם היו מחוברים זה לזה במקור (אולי היו מודבקים ?). יש למישהו מושג איך מחזירים את זה למקום ? מצ"ב צילום.

IMG_20260405_161749.jpg

פורסם
בתאריך 6.4.2026 בשעה 00:07, דובצע כתב:

הייתי מדביק עם דבק סיליקון

נראה לי שהפס אמור להיות ניתן לפרוק על ידי הסתה הצידה עבור גגון, וסיליקון לא יאפשר את הפירוק וגם יגרום להצטברות של מים מתחת לפס. איכשהו הקליפס היה מחובר לחלק התחתון שעדיין במקומו. 

פורסם
בתאריך 8.4.2026 בשעה 01:38, IsraCar כתב:

https://www.youtube.com/watch?v=vHigb8bgOI8

פס חדש

להבנתי החריצים לא מיועדים לחיבור גגון. (חיפוש בגוגל, גגון לטיוטה קורולה 2008 סדאן , רוב התוצאות מראו חיבור בצורה שונה)

יותר בכיוון של מרזבי ניקוז מים.

תודה רבה על הסרטון! רואים שם והוא גם אומר שהקליפס נשאר מחובר לגוף הרכב ואליו מתחבר הפס החדש. אצלי הקליפס המתכתי נותק מהרכב ונשאר מחובר לפלסטיק. אני יכול להוריד אותו מהפלסטיק, השאלה איך הקליפס המתכתי מחובר במקור לגוף הרכב, האם זו הדבקה או שאפשר איכשהו להחליף אותו. באתר הרכישה מופיע רק הפס פלסטיק ללא הקליפס. יש אולי ברשת קטלוג חלקים מלא של טויוטה קורולה 2008 ?

פורסם

אל תעשה מזה יותר ממה שזה.

תקרא גם את התשובה של בוקי.

נראה לי שאתה יכול להשתמש בלי חשש בדבק כלשהו שיעשה את העבודה.

(אלא אם חשוב לך מאוד האסתטיקה והמקוריות של הרכב, ואתה ממש מטפח אותו למצב תצוגה)

• רעיון טוב! 1
פורסם

נראה שהקליפס המתכתי היה תושבת מודבקת, שיצאה ממקומה. רואים את המקום שבו כפי הנראה היה דבק. את החלק הזה תדביק מחדש וסע לשלום.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...