Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעת פעם על מסטיקים?...

הפסקתי לעשן לתקופה שבה התחלתי להתאמן, אי שם לפני 20 שנה. 

אז במקום לעשן לעסתי מסטיקים. 

זו הייתה טעות. 

הסיבה פשוטה, הייתי חוזר אחרי האימון (הדי מפרך) ואוכל עד שאני כבר לא יכול ללעוס- והמסטיקים אמנו לי את שרירי הלסת היטב...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 שעות, Derish כתב:

בדיוק כפי ששימוש בסוכן נסיעות או יועץ מס (כפי שראינו לאחרונה בשרשור אחר) אינו מנבא כיום הצלחה בהסתברות גבוהה יותר מהאלטרנטיבות ברשת.

מסכים איתך לחלוטין.

יש תחומים שונים, שגם אם אינני בעל מקצוע, אני יודע לבקש או לנסות משהו שבסוף יעבוד לטובתי. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 4 שעות, `Infinity כתב:

אבל הוא מתאמן איתי בחדר כושר

אז גם אתה מתאמן במינוס 4?

לפני 4 שעות, Derish כתב:

ואני מעדיף לעבוד מול AI 

אתה הרבה יותר מידי נחרץ. ה-AI עושה לא. מעט דברים מסוכנים. רק אתמול היתה כתבה על אנשים שדחו את הפניה למיון בעצת ה-AI והסתבכו עם זיהומים מסכני חיים.

הרפואה מבוססת על הרבה ניואנסים של התנהגות אנושית, שרק אדם מסוגל לחוש. בהשוואה מותאמת פורום -נאותם רמזים עדינים של נהג שרוצה לעבור נתיב בלי לאותת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, `Infinity כתב:

יש לכם טיפים או דברים שהייתם עושים בצורה שונה אם הייתם חוזרים לגילאי ה 30 כדי להמנע מההשמנה?

בגיל 30 עשיתי את הדיאטה שכתבתי עליה בשרשור, אז כנראה שאותו דבר! 

😇

פורסם
לפני 25 דקות, sperial כתב:

רק אתמול היתה כתבה על אנשים שדחו את הפניה למיון בעצת ה-AI והסתבכו עם זיהומים מסכני חיים

אוקיי, ומה החשש פה? יאכל יותר מדי סלט? 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 שעות, `Infinity כתב:

לכל המשתתפים פה בדיון שעברו תהליך עליה במשקל והרזיה - יש לכם טיפים או דברים שהייתם עושים בצורה שונה אם הייתם חוזרים לגילאי ה 30 כדי להמנע מההשמנה?

1. להזכיר לעצמי שגם אם יש לי סמסטר קשה, זה לא סיבה מספיק טובה לאכול 300-400 גלידה ביום. הרי ידעתי שעל כל ק"ג שעולים בשבועיים לצורך העניין, יש מצב שיקח חודשיים לרדת. ההפרש עצום בין הקלות לעלות ללרדת.

2. במקום הגלידה, לקנות יותר חלבון ויותר ירקות. ולשתות יותר מים.

3. למצוא דברים אחרים שיכולים להשאיר דופמין בתעלות המוח - תחביבים, להשקיע יותר בלימודים, וכו'.

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

אוקיי, ומה החשש פה? יאכל יותר מדי סלט? 

למשל - יאכלו תזונה לא מאוזנת וייכנסו לחוסרים

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, Derish כתב:

תזונאים אידיוטים

לקח לי המון זמן להבין שאם מעסיקים את הבנאדם הנכון עם הכלים הנכונים שיש לו אזי אפשר להגיע לתוצאות טובות.

בוא נגיד שאתה לא תיקח עו"ד פלילי בשביל למכור דירה אלא עדיף לקחת עו"ד שעוסק בתחום הנדלן מהשכונה שבה אתה מוכר את הדירה.

הוא יכיר את כל הפרוצדורות ואת כל האנשים שעוסקים בנושא. אולי יהיה יקר אבל הסיכוי שיהיו בעיות יהיה נמוך משמעותי מהעו"ד הפלילי..

אם כבר מדברים על בריאות וכו'.

ממליץ לשמוע את הפרק בפודקאסט של מרטין 

מהפרק הזה למדתי משהו שלא ידעתי שאפשרי - אפשר לבקוע תור בשביל "חתך רפואי". 

מה עושים בתור "חתך רפואי" זה פשוט עוברים על הכל ואז מקבלים המלצות לשינוי תזונה/אורח חיים ואולי גם ללכת לכמה בדיקות שהן לא בדיקות דם/שתן הרגילות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 30 דקות, גולדן191 כתב:

כל ק"ג שעולים בשבועיים לצורך העניין, יש מצב שיקח חודשיים לרדת.

יש סלוגן כזה של דוגמניות "דקה בפה שנה בתחת"...

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אין לי כוח לראות אותו שעה, אבל דגמתי כמה קטעים - היו כאלה בהם הוא צודק והיו כאלה שנראים לי שגויים או לא מעודכנים.

אגב, מבחינת תזונה שמועילה למניעת מחלות לב וכלי דם, יש רק שתי תוכניות מוכחות מחקרית: תוכנית שנקראת DASH ומיועדת להיות חלקבמטיפול ביתר לחץ דם, האחרת היא ״דיאטה ים תיכונית״ שבעצם מבוססת על התזונה בספרד ומוכחת כמפחיתה מחלות לב וכלי דם.

פורסם
לפני 49 דקות, sperial כתב:

למשל - יאכלו תזונה לא מאוזנת וייכנסו לחוסרים

די נו. תשחרר, הצ'אטים יבנו לך תפריט נורמלי, בטוח יותר טוב ממה שכרגע אנשים אוכלים. אפשר לחשוב תזונאי ממציא איזה משהו לא ידוע, לוקח בדיוק את אותה ההמלצה ופשוט עושה סקיילינג לכמות הקלוריות שנראת לו נחוצה. אם בכלל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ולדרישות אישיות של המטופל

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

די נו. תשחרר, הצ'אטים יבנו לך תפריט נורמלי, בטוח יותר טוב ממה שכרגע אנשים אוכלים. אפשר לחשוב תזונאי ממציא איזה משהו לא ידוע, לוקח בדיוק את אותה ההמלצה ופשוט עושה סקיילינג לכמות הקלוריות שנראת לו נחוצה. אם בכלל.

להבנתי, בעולם של היום, עם גוגל ו AI וכו', עיקר העתיד של התזונאים הוא עם חולים במחלה כלשהי, שצריך להתאים להם תפריט מיוחד.

לאנשים רגילים הם לאט לאט נהיים לא רלוונטיים. ואני אומר זאת בזהירות.

פורסם

לאנשים ״רגילים״ הם מעולם לא היו דרושים.

פורסם

אתה בטוח?

אם אין לך גוגל אין לך אינטרנט, אתה לפני שנת 2000, לפני 1995,

אנשים רוצים לדעת מה לאכול כמה לאכול

לא אותו האחוז מהאוכלוסיה הכיר את היתרונות של אכילת חלבון לפני האינטרנט לא?

אני מדבר איתך על אנשים שרוצים לרדת במשקל ולשמור

אתה מבין, אם תלך היום לאנדוקרינולוג/ית, או לצורך העניין כמו שאני הלכתי לפני 3 שנים, היא אמרה לי ש 90% מהאנשים שיורדים במשקל באופן טבעי לא שומרים ועולים חזרה.

ז"א שההגיון אומר שאם תלך אחורה לפני שהיה אינטרנט וגוגל, אמנם היו ספרים אבל לא לכולם נגיש ויודעים מה ואיך לחפש, ברור שהיה להם יותר צורך בעבר לא?

• תוכן חדש...