Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המחירון שלה ובכמה נמכרה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

המחירון היה 11000 ש"ח, לאחר שקלול יד וק"מ יצא 12200 ש"ח.

היו אנשים שהציעו לי 7000 שקל אבל קלטתי עליהם שאם אני מוכר להם את האוטו הם יאכלו לי את הראש אז העדפתי לא למכור להם.

רציתי למכור כי כבר קניתי רכב אחר (גם ממישהו שעובד איתי וקנה חדש :) ) 

היו שהציעו 5, 6 אבל לא היו רציניים ולא באו לראות.

החבר מהעבודה לא בלבל את המוח, אמר תשמע יש לי 4 עכשיו, אתה רוצה כן כן לא לא ואני לא מבלבל לך את המוח אחר כך.
אמרתי לו זכית, אפילו לא עשה סיבוב על האוטו ועשינו העברת בעלות בממשלתי אישי. 

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

היופי במקרה שלך שהוא ממחיש בצורה חזקה, שאנשים מייחסים הרבה יותר מדי חשיבות למושג - אמינות. 

היה לך רכב שעם הגילוי נאות, לא באמת היית מקבל יותר ממה שמכרת אותו, אולי אלף לפה ולשם. אבל מה? הרכב מלכתחילה קנית ב-22, אז אין לאן לרדת 

במקרה שלך קיבלת ירידת ערך של 3 אלף בשנה- זה כלום. 

גם התקלות, נכון שהם מעצבנות, אבל עדיין אם להחשיב את כול העלות הכוללת של כול התיקונים  העודפים והנלווה אליהם(אולי ימי חופש, מוניות, ועוד שטויות) - כמה זה ? 5-6 אלף שקל? 

אחזקה וירידת ערך עלו לך 4 אלף שקל בשנה. 

ועכשיו תחשוב על המסכנה שאתה קנית ממנה רכב- הרכב היה באחריות, אמין כי היא בקושי נסעה, היא קיבלה ירידת ערך של 10.5 אלף בשנה. ב-6 שנים בעלות על הרכב היא שילמה 40 אלף שקל יותר ממך. 

האם זה שווה את ההרגשה שאתה לא תדרוך במוסך מעבר לפעם בשנה? לדעתי לא. 

המציאות ברוב הרכבים בארץ הם מאבדים המון מהערך שלהם עד לסכום של סביב ה-40 אלף, ואם להוציא מקרים באמת קשים של החלפת מנוע או גיר, אין הרבה מקרים שתחזוקה אפילו תתקרב לירידת ערך ברכבים בסכומים גובהים ממה שציינתי. 

• אהבתי 2
פורסם

זה מה שאני אומר לאנשים, ליסינג פרטי עולה יותר. 

נכון, ליסינג פרטי זה אוטו חדש, אבל מצד שני כדי להגיע מנקודה A ל B בזול, מספיק לי רכב ידני שגם החלון שלו נפתח ידנית 😄 .

לאחרונה עברתי לרכב אוטומטי כי הפקקים ממש החמירו ובחזור אני יכול להיות מעל 45 דקות רק בפקקים של היציאה מהעיר, אבל הבחור שקנה ממני גר ממש ליד העבודה, כך שזה לא מפריע לו.

פורסם

אומרים שלא מוכרים רכב לחברים...

יש לי דוד, שמכר לחבר שלו לאנטיס סטיישן בזמנו, (לפני בערך 4 שנים), ב 2000 ש"ח בלי צופר בלי כלום, העיקר נוסע,

עד היום כשהוא רואה אותו, הוא אומר לו , וואי אתה לא מבין הזה והזה לא עובד לי... כל פעם משהו אחר.

הבן אדם לא קולט שרכב ב2000 ש"ח לא אמור בכלל להחזיק לו 4 שנים והוא עוד מתלונן...

• מבאס 2
פורסם

נקווה שלא יהיו בעיות איתו ואי נעימויות, כתבתי לו גם בוואצאפ כל מה שאני יודע על האוטו והוא קיבל לידיו רשימת מסמכים עם הסטוריה מלאה של הרכב. 

מצד שני כמעט כל אלו שהתקשרו מהפייסבוק/יד 2 שיגעו אותי ברמה שכבר חשבתי להשאיר את הרכב שיהיה אספנות 😄 . 

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 22 דקות, מיץ פטל כתב:

תהנה.

אני מניח שקנית אותה עם 5,000 ק"מ בקירוב ;-)

חחחח הלוואי, אבל ברוך השם יצאה קניה טובה ממישהו שעובד אצלנו והזמין רכב חדש. 

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...