Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

מאוד מרוצה מהפיילוט ספורט 5, אבל כבר 3 שנים ו-3 חודשים והמוח שלי רוצה החלפה למרות שהם נראים טוב. 

מרגיש לי שרטוב זו נקודת התורפה שלו. 

יש צמיג מניסיונכם שהוא אול ראונדר נהדר כמו הפיילוט ספורט אך גם עדיף עליו בהיבט הרטוב מבלי לאבד המון בהיבטים אחרים? 

תקציב לא מוגבל. 

אין צורך בסמי סליקס היות והרכב לא רואה מסלול, אלא פשוט צמיג כביש פנטסטי כמו הפיילוט ספורט אך מעט עדיף ממנו ברטוב? 

אחיזה היא הפרמטר הכי חשוב בפער על כל השאר, אחר כך שקט בנסיעה. דברים כמו שחיקה ודלק לא חשובים כלל. אם כי הפיילוט ספורט כבר מעל 3 שנים ונראים נהדר אז זה כן היה נחמד. ובכל זאת כל 3 שנים מחליף כי זו הגישה שלי עם צמיגים. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• פיתרון
פורסם (נערך)

במידה הזו, אלא אם טעית במקרה, אתה די בטופ.

אפשרויות מקבילות פחות או יותר מבית גודייר (ASY6) או קונטיננטל (PC7 או SC7) למשל, פשוט לא זמינות במידה. אפילו PS4s/PSs5 מבית מישלין לא קיימים במידה.

אולי יש ברידג'סטון פוטנזה ספורט בארץ, אבל אני לא בטוח שהוא ישפר את התחומים שמעניינים אותך. 

חוץ מזה (לא שזה מה שישנה), יש מגבלות קוד עומס ומהירות? 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

תודה. כנראה שנשאר עם הפס5. 

89W.

לא זוכר אם ברישיון, אבל זה מה שמורכב כעת. לדעתי גם ברישיון אבל אוודא בערב. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...