Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיגי משה ליס,מוסד עתיר שנים סגר את שעריו בצומת רעננה.

האם ידוע אם עבר למיקום חדש?או שהסתיימה לה תקופה של בעלי מקצוע משכמם ומעלה?

במידה ולא המשיכו הלאה, האם יש חלופה ראויה באיזור?

פורסם (נערך)

אין שם שלט או הפנייה כלשהי למקום חדש/אחר, וע"פ גוגל - סגור לצמיתות.

אני גר ממש קרוב לשם, ופעמיים בשנים האחרונות ביקשתי הצעת מחיר לצמיגים.

פעמיים הם היו יקרים מדי, והיה שווה לי לנסוע לשואף בר"ג ולקבל מחיר טוב, צמיגים כמו שביקשתי ושירות מצוין.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם

אני קיבלתי אצלם שרות טוב... לפי מה ששמעתי סגרו בגלל שהשטח הופקע לבניית מחלף ולהבנתי לא פותחים במקום אחר.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

סגרו לצמיתות בשל הפקעת השטח - חנן ליס עבר לעבוד בצמיגי כחלון בכפרסבא רח' יוחנן הסנדלר 11.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לך את טייר מאסטר בתחנת דלק פז על כביש 4 כמה ק״מ צפונה משם.

יחס מצוין, מחירים סבירים.

הם מהעסקים היחידים שאני מכיר עם ציון חמש עגול בגוגל.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 39 דקות, stx כתב:

טייר מאסטר בתחנת דלק פז על כביש 4

עשיתי גוגל עליהם והגעתי לכתבה הזו.

אני לא ממש מכיר את האתר הזה "מלכת הכביש", אבל זו נראית כתבת תדמית,

אבל גם אם לא - ההמלצה שבציטוט הזה קצת תמוהה בעיני

ציטוט

איש מקצוע טוב יגיד לכם שאם אתם נוסעים 5,000-6,000 קילומטרים בשנה, צמיגי פרימיום זה פחות חשוב עבורכם,

אלא צמיגים סיניים או ביניים, שיהיה מספיק טובים "לעשות את העבודה", עם שם פחות מוכר, אבל כאלה שיהיו מספיק בטיחותיים בנסועה שנתית נמוכה.

אבל אם אתם נוסעים הרבה, 20-25 אלף קילומטרים לשנה, ואתם גם רוצים יותר מהצמיגים שלכם,

אבל כנראה שהוא היה מפנה אתכם לחמישיית מותגי הפרמיום המומלצים: פירלי, מישלין, קונטיננטל, גודייר, ברידג'סטון.

רק מי שחי ועובד נהיגה, ירגיש בהבדלים הקטנים שבין מותגי הפרימיום.

מה הקשר לנסועה? 

גם בנסועה נמוכה אפשר להיקלע למצב חירום שבו בבלימה או בתמרון יהיה יתרון לצמיגים ממותגים ומוכחים

על פני צמיג מתוצרת עלומה עם ספק בכך שהתקנים שהוא מתהדר בהם אכן אמיתיים.

אני משער שחלק מהם הם כן טובים מספיק, אבל לך תדע עם כל השמות הלא מוכרים.

אני גם לא חושב שפנצ'ריה היא סמכות גבוהה, או מאגר מידע שיכול לקבוע האם צמיג X טוב יותר או פחות מצמיג Y למעט עמידות ואורך חיים.

פורסם
לפני כשעה, BoazB11 כתב:

ההמלצה שבציטוט הזה קצת תמוהה בעיני

שלי או של הכתבה?

אני נכנסתי לשם פעם במקרה כשפקק של ונטיל  על אחד הצמיגים שלי סירב להיפתח לא משנה כמה כח הפעלתי עליו (פקק מתכתי מטופש מעלי אקספרס שחשבתי שהוא דקורטיבי).

גם הבחור שם לא הצליח לפתוח אותו עם פלייר אז הם פירקו את הגלגל, חתכו את הונטיל, החליפו לחדש ולא רצו לקחת כסף.

ביקשתי שיחייב אותי כי לא היה לי שקל מזומן אפילו לתת לבחור שעבד והוא לא היה מוכן.

רק אחרי זה ראיתי שיש לו ביקורות טובות בגוגל.

כשהחלפתי את הרכב באתי אליו כי שני האחוריים היו שחוקים. שני הקדמיים היו חדשים אבל סיניים. ביקשתי זוג של מישלן. המחיר שלו היה סביר. לא ניסו לשכנע לקחת ארבע או משהו כזה. התקשרו למחרת, כשהגעתי קיבלו אותי ישר, העבירו את הקדמיים אחורה והתקינו זריז.

הכל עם קפה וחיוך. ביקשתי המלצה למכון פרונט ובגלל שאני לא יכולתי ללכת אשתי לקחה את הרכב למחרת. אמרה שקיבלה יחס א׳ א׳.

זה הבסיס להמלצה.

אגב, גם אצל כחלון (אביגדור, לא השני) בכפר סבא הייתי והיה סבבה.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

ממליץ על צמיגי מלאכי באזה"ת של רעננה. דיוויד, הבעלים, בחור ברמה אחרת עם שירות ויחס אישי שלא פגשתי שנים.

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם
לפני 47 דקות, stx כתב:

שלי או של הכתבה?

של הכתבה כמובן.

ההמלצה שלך סיקרנה אותי, כי אני מהסביבה.

אין לי שום היכרות איתם ואני סומך על ההמלצה שלך ועל הביקורות בגוגל שהן מעידות על שירות טוב.

גם את צמיגי שואף שהחלפתי אצלם ל-4 מכוניות בשנה-2 האחרונות, הכרתי דרך המלצה כאן בפורום,

אז בפעם הבאה שאזדקק,  אבדוק גם אצלם.

מה שהיה לי תמוה זו האמירה של הבעלים בכתבה, שלנסועה נמוכה אפשר להסתפק בצמיג באיכות נמוכה יותר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...