Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, eladns כתב:

אני דפקתי הקופה

שמע, אני הייתי מתבייש לומר את זה, אבל כל אחד ומה שעושה לו את זה.

ועוד להודות בזה מול עו"ד.

לפני 7 דקות, eladns כתב:

ואני ראיתי את זה במו עיניי שעבדתי בחנות חשמל עם לקוחות ענקיים ששיחקו את המשחק של ח.פ שונה על שם הסבתא בקבר וBDI חלק חדש יפה

ראיתי במו עיני גם כן כמה קומבינות. 

ניסו גם לעשות אחת על הגב שלי בעבר (למזלי אני תמיד עובד מסודר- כך שהיה לי עם מה להוכיח שאין לי אחות).

אני לא חושב בצורה הזו, אני לא עובד בצורה הזו ואני לא משחק בדברים כאלו. 

בגלל זה התקציב שלי נמוך בהתאם :lol:.

אם זה שווה או לא, תחליט לבד- במקרה הגרוע ונתפסת תמיד תוכל ללכת לפוליטיקה. 

התגובות שלי הן על אנשים נורמטיבים, ולא על "קומבינות". 

ואותם נורמטיבים ייזרקו יפה לכלבים ע"י המדינה. 

שורה תחתונה, כל החסמים האפשריים שיכולים להיות קיימים לזירוז קידמה, קיימים פה. היתכנות לזה, בשלב הנוכחי, אין. 

וחבל. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אחרי דה מרקר עוד אתר מתחיל להכניס את האנשים לידיעה שזה יקרה.

הידברות

image.thumb.png.539041b05968fa3941a538bee60c10d9.png

https://www.hidabroot.org/article/1224187

אני גם שם לב שהמון אנשים בפייסבוק ממש נכנסים במכללות ובאוניבריסטאות שמציעים לימודים לתואר במדעי המחשב או AI בטענה שהם יהיו גם מיותרות בקרוב מה יש ללמוד 3 שנים תואר שלא יהיה ישים כי העולם עף בקידמה שלו ב3-4 שנים שהבחור ישב ולמד נון סטופ?

image.thumb.png.1451644fa6bd24bd32644246eca626c8.pngimage.thumb.png.8819b4e98d04953c37a98533e90c9d0a.png

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אנשים בפייסבוק הם לא תמיד הכי חכמים, ראה תגובה אחרונה...

בתור אחד שעבר את "מהפכת" האינטרנט בתחילת המילניום אני זוכר את אותן אזהרות/תחזיות אפוקליפטיות מאז שלא ממש התממשו. 

בתאריך 23.6.2026 בשעה 15:29, ברווז כתב:

התגובות שלי הן על אנשים נורמטיבים, ולא על "קומבינות". 

ואותם נורמטיבים ייזרקו יפה לכלבים ע"י המדינה. 

אנשים נורמטיבים כבולים ע"י תלוש השכר, כניסת הב"מ תשחרר אותם מלהיות נורמטיבים🤕 דמיין שאתה עובד מהבית איפושהו בעולם ומקבל את התשלום בקריפטו, המדינה לא תראה אותך. כמובן שתצטרך לכבס קצת כסף לתשלומים מקומיים (חשמל, מים, בט"ל וכו') אך מבחינת המדינה אינך מקור הכנסה. זו ה"קומבינה" האולטמטיבית.

פורסם
לפני 30 דקות, Haim_gds כתב:

דמיין שאתה עובד מהבית איפושהו בעולם ומקבל את התשלום בקריפטו, 

זה משהו נורמטיבי בעיניך? איזה עסקים בדיוק משלמים בקריפטו לעובדים שלהם?

אם וכאשר זה ישתנה, זה יקרה רק אחרי שתקום רשת רגולציה לקריפטו כדי למנוע את המצבים האלו. 

פורסם
לפני 27 דקות, Haim_gds כתב:

תור אחד שעבר את "מהפכת" האינטרנט בתחילת המילניום אני זוכר את אותן אזהרות/תחזיות אפוקליפטיות מאז שלא ממש התממשו

לא התממשו?!

בדקת את מצב הקניונים בארה״ב, לדוגמא?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רק אתמול נתקלתי במשהו מעניין בקשר לבאג2000- זה היה אחד מהמקרים הבודדים בהיסטוריה שהאנשים עבדו יחד כדי לפתור את הבעייה מראש, וברוב המוחלט של המקרים התיקון אכן פשוט עבד. היו 2-3 באגים קטנים וניתנים לטיפול, וזהו, כתוצאה ישירה מהפעולות שננקטו. 

פורסם

יש כ 10,800 בקשות שממתינות לרכב ציבורי מתוכם 600 בקשות כבר התחילו תהליך דרך בתי ספר של חברות תחבורה הציבורית וסיימו לימודים.

כרגע אנשים מחכים חודשים ונוצר צוואר בקבוק.

יש מחסור כרוני של כ 5,000 נהגי תחבורה ציבורית האם הפתרון לייבא עובדים זרים? לדעתי לא.

בסוף ה Ai יחליף את הנהגים אבל זה ייקח עוד שנים רבות.

פורסם
לפני 29 דקות, ברווז כתב:

רק אתמול נתקלתי במשהו מעניין בקשר לבאג2000- זה היה אחד מהמקרים הבודדים בהיסטוריה שהאנשים עבדו יחד כדי לפתור את הבעייה מראש, וברוב המוחלט של המקרים התיקון אכן פשוט עבד. היו 2-3 באגים קטנים וניתנים לטיפול, וזהו, כתוצאה ישירה מהפעולות שננקטו. 

מי עבדו?! איזה ביחד?

כל מיני מתכנתי אסמבלר וקובול ושו״ת עבדו בשכר מופקע כדי לשכתב קוד. 

במערכות חשבונאיות/פיננסיות נתקלו בזה הרבה שנים מראש, וסידרו. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סוג של שאלת וענית על השאלה בעצמך.

פורסם
בתאריך 28.6.2026 בשעה 09:56, Haim_gds כתב:

אנשים בפייסבוק הם לא תמיד הכי חכמים, ראה תגובה אחרונה...

בתור אחד שעבר את "מהפכת" האינטרנט בתחילת המילניום אני זוכר את אותן אזהרות/תחזיות אפוקליפטיות מאז שלא ממש התממשו. 

אנשים נורמטיבים כבולים ע"י תלוש השכר, כניסת הב"מ תשחרר אותם מלהיות נורמטיבים🤕 דמיין שאתה עובד מהבית איפושהו בעולם ומקבל את התשלום בקריפטו, המדינה לא תראה אותך. כמובן שתצטרך לכבס קצת כסף לתשלומים מקומיים (חשמל, מים, בט"ל וכו') אך מבחינת המדינה אינך מקור הכנסה. זו ה"קומבינה" האולטמטיבית.

אנשים בפייסבוק לא הכי חכמים ברור אבל הם יוצרים טראפיק ואחרים קוראים את זה ומושפעים.

https://brizaacstore.com/product/gv7d3ck1qh4r/?wtrd_subPubId=23848979215&wtrd_subPubName=23848979215&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=23848979215&utm_term=&gad_source=5&gad_campaignid=23849009224&gclid=EAIaIQobChMIjd3joPuslQMVWkGRBR3MRhaGEAEYASAAEgJudfD_BwE

רק היום השומר במקום ממליץ לי בחו על המוצר הזה אומר שזה משהו משהו ראה מלא ממליצים...

מבין מה קורה בעולם הזה?!

image.png

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

נשלח עכשיו בקבוצת כסף חכם {יש איזה 50 קבוצות שלהם כל אחת של 1000 איש. תחשבו כמה חשיפה יש לזה עכשיו שכל שליח יודע שזמנו קצוב ויגיע ללשכת האבטלה בקרוב. גם ככה כל הפיד מלא בתלונות על משלוחים - גנבו לי אכלו לי בלעו לי אה מה ציגלה מה}

image.thumb.png.a6d031374ae5b68dad3163f8baa8609b.png

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם (נערך)

אתה לא מחובר :)

רובוטים של yango ועוד כמה הסתובבו להם במדרכות תל אביב לפני 5 שנים לתקופה קצרה.

הכלים האלה חוצים את הכביש לבד ומתנהלים בין שלל מכשולים עירוניים בהצלחה.

מצורף וידאו לדוגמה, אני יכול לאשר שראיתי את זה במו עיניי, אין טעם שאעלה פה וידאו שלי.

מה נסגר איתם?

איזו אימא עם עגלה התעצבנה, הקימה מהומה וכל הנושא של רובוטים שמטיילים במדרכה ומובילים אוכל נעצר בבת אחת.

אפשר להבין מאיפה הכעס, המדרכות בארץ צפופות. בקיצור, נדרש מקצה שיפורים והתאמות של צרכים בלי לפגוע במרקם העירוני,

אבל מה שאתה מתאר זה חדשות מהעבר בכל הקשור לטכנולוגיה. 

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 16 דקות, hans כתב:

המדרכות בארץ צפופות

*האנשים.

אני מתפלא שלא היו גניבות ואולי גם וואנדליזם לרובוטים המסכנים האלו. 

וואלה, זה דווקא יכול להיות די אחלה, ולהוריד כמה שליחים מהכביש (לטווחים קצרים עד קצרים מאד) עם כל ההתנהגות הפרועה שלהם. 

אבל כמו שציינת, עם כל החמודים שחונים על המדרכה למשל, ועוד שלל מפגעים שונים ומשונים, מעבר להיותן של המדרכות צרות מאד ברחובות מסויימים, כן זה לא ממש יכול לעבוד טוב בארץ. וחבל. 

+עצלנות של מזמיני המשלוחה. קצת קשה לי לראות איך מי שמזמין משלוחה מוכן אשכרה לרדת למטה בשביל לקבל את האוכל שלו במקום רק לפתוח את הדלת. 

מצד שני. בלי טיפ ובלי מגע עם שליח אנושי, יש כמה שיהפכו את זה לצורת משלוחה מועדפת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא ברור למה צריך רובוט שנוסע על המדרכה, היום בדואים מבריחים טונות נשק לעזה באמצעות רחפנים. מה הבעיה לעשות עם זה משלוחים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, ברווז כתב:

אני מתפלא שלא היו גניבות ואולי גם וואנדליזם לרובוטים המסכנים האלו. 

בארץ? לא היו. היחס היה יפה דווקא מצד האוכלוסייה.

אנחנו מרעישים ומלכלכים, אבל ונדליזם זה עדיין לא מיינסטרים, פה זה לא מרכז לוס אנג׳לס...

לפני 11 דקות, ברווז כתב:

מצד שני. בלי טיפ ובלי מגע עם שליח אנושי, יש כמה שיהפכו את זה לצורת משלוחה מועדפת.

איך להגיד שאתה לא חי במרכז בלי להגיד כלום. 😅

אין דבר כזה טיפים לשליחים. יש וולט, מזמינים את כל העולם ואשתו דרך וולט.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...