Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג כעשר שנים בסוזוקי SX4 האצ'בק אוטומטית שנת 2012 (190,000 ק"מ) ורוצה להחליף אותה, למורת רוחו של המוסכניק שלי.
למעט גיר שהלך והצריך החלפה יקרה, היא נכנסת למוסך כמו שעון רק לטיפולים, אבל היא כבר בגיל בר מצווה.
הרכב הוא רכב שני ומשמש רק אותי לנסיעה יומית לעבודה (25 ק"מ לכל כיוון).
אשמח להמלצות ואחרי שקראתי מה יכול לעזור להמלצות, הנה הרשימה:

- תקציב: מ- 30,000 ועד 90,000 ש"ח (גמיש מעט לשני הכיוונים)
- הנאה מנהיגה: שוקל גם גיר ידני (נוהג בידני בחו"ל, גם בערים ונהנה מכל רגע) אבל המצאי קטן מאוד (למעט דאצ'ה כמו גרעינים).
- חסכוני בדלק
- חשוב לי שיהיה אמין, כי תקלות כרוניות כמו גיר שמועד לקלקולים, מצלמת רדאר שנדפקת (ב- ASX שלי) רדיאטור שנוטה להתפוצץ, משאבת דלק שנסדקת וכו' - עושות לי נזק נפשי..
- מנוע אטמוספרי או מקסימום היברידי, כי אני קורא על בעיות של מגדשי טורבו ואין לי אפשרות לעמדת הטענה בבית.
- לא גניב וזול לביטוח. ברכב השני שלי (ASX) גנבו לי ממגרש החניה בעבודה את הממיר הקטליטי. מצידי שיהיה רכב עם משבצות אדומות, אם זה אומר לא גניב.
- קילומטראז' לא גבוה (עד 120 אלף?).
- שנתון 2016-2023.
- רכב מפנק ומאובזר זה יתרון אבל לא הכרחי כי כל מנגנון כמו כניסה והנעה בלי מפתח, תיקון סטיה מנתיב, מושבים חשמליים וכו' הוא מנגנון שעלול להתקלקל.

- לא קריטי שיהיה גדול ומרווח. רק אני נוהג בו (פעם בחודשיים גם הבת שבאה לביקור ונוהגת מצוין).
- לא מחפש לעשות רושם, כך שגם דגם מכוער הולך.

אחרי שחרשתי את הפורום, התרשמתי שהונדה ג'אז, טויוטה יאריס, מאזדה 2 ואולי סוזוקי סוויפט באות בחשבון ואילו רנו, סיטרואן, פיאט, דאצ'ה - שומר נפשו ירחק.

כמובן, תודה מראש לעונים.

פורסם

אוהב סוזוקי - תשאר עם סוזוקי. ויטארה או קרוסאובר בגרסאות הטורבו יעשו את העבודה.

מה הנסועה הצפויה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז תקן קצת את הדרישות.

צריכת דלק - בנסועה הזו המשמעות הכספית שלה קטנה. הפרשי עלויות הנובעים מביטוח יקר או תיקונים יקרים יהיו הרבה יותר גדולים.

מנועי טורבו - הפסילה הקטגורית שלך מורידה מהאפשרויות הרבה מאוד דגמים. לא חסרים מנועי טורבו אמינים מאוד, אתה צריך לבדוק לגבי דגמים ושנתונים ספציפיים.

גירים - שוב, אותה הערה כמו לגבי טורבו. יש גירים רציפים או רובוטיים מוצלחים פחות או יותר, חלק מהם מצריכים התאמת מנהגי נהיגה, אבל בקו התחתון, אתה צריך לבדוק דגמים ספציפיים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חסכונית, אמינה, מהנה וזולה? mx5, אבל לא בארצנו.
אם חסכון חשוב, סוויפט ידנית.
אם פחות חשוב אז מאזדה 6.
פעם אחרונה שבדקתי הן זולות יותר בביטוח מאשר הג'יפונים וה-3.
בשביל הכיף, ניתן למצוא אותן עם מנוע 2.5 אטמוספרי ותיבה פלנטרית אמינה.

• אהבתי 1
פורסם

אם הנסיעה היא ברובה ללא פקקים, מציע שתבדוק פורד פוקוס אקטיב x, או St line בגרסת 1.5 ל'. 

טורבו אבל למיטב ידיעתי נחשב אמין.

רכב לא גניב עם ביטוח זול מאוד.

צריכת דלק דיי טובה בבין עירוני, עירוני צריכה גבוהה. 

טיפולים זולים, גיר מעצבן בעיר, מנוע נהדר. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

יש סזוקי סוויפט בגרסה ידנית ביד 2

שנתון חדש 2023

במחיר מאוד טוב 

1.2 היברידי 

אתה תהנה מהרכב 

עריכה אחרונה על ידי Stavik
  • אהבתי 1
פורסם

יונדאי I20 דור שני עם מנוע 1.4 ליטר אטמוספרי ותיבת 4 הילוכים פלנטארית עונה בדיוק על הדרישות שלך, נמכרה עם המנוע הפשוט והאמין עד מתיחת הפנים ב-2018 (שכללה מעבר למנוע 1.0 ליטר טורבו ותיבת 7 הילוכים דו מצמדית).

אנחנו מחזיקים ביונדאי I20 2015 כבר 9 שנים והיא מפגינה אמינות מוחלטת.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...