Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכריה שלנו הייתה צריכה לחדש רישיון מעל גיל 80   התחילה לטפל בזה חצי שנה לפני פקיעת הרישיון.

עקב אירוע רפואי היא היא הביאה פיסית  למשרד הרישוי אישורים רפואיים  רלוונטיים 

שם נאמר לה  ע"י הפקידה שיהא מעבירה הלאה ושאם לא יגיע רישיון   3 שבועות לפני הפקיעה תחזור  לברר

לאחר זמן  כשלא קרה כלום בדקה באתר האישי  ( בעצת חברה ) ושם גילתה שהיא צריכה להביא עוד בדיקות .

היא הביאה את הבדיקות מהרופאים אבל במשרד הרישוי טוענים  שכיון שעברו 45 יום  מזמן שליחת המכתב הם לא יכולים לאשר את הבדיקות  ומעבירים את התיק  למרב"ד .

לא קראתי את התכתובת ואולי יש איזה פרט לא נכון שמשנה את התמונה  . אבל זה נשמע לא הגיוני להעביר למרב"ד ולשלול רישיון  רק בגלל אישור שלא הגיע בזמן   הרישיון עדיין לא פקע. 

דואר ישראל לא ממש מתפקד  בטח עם הכמויות שהצטברו במלחמה  באיראן

יש למישהוא ניסיון במקרה דומה?

פורסם
בתאריך 19.10.2025 בשעה 15:17, avri6 כתב:

דואר ישראל לא ממש מתפקד  בטח עם הכמויות שהצטברו במלחמה  באיראן

לא יודע מאיפה הבאת את זה? הדואר חזר לעצמו מזמן.. חבילות מאמזון ועליאקספרס מגיעות באותה מהירות של לפני חודש יוני

כבר באמצע אוגוסט הכל טס..

פורסם

ראשית הטרטור שהם עושים לבני 80 לא הוגן.

מכיר מקרה דומה. התייצבות במשרד הרישוי והתעקשות שינתה החלטה במקום.

האווירה במקום לא נעימה, מגיעים כל מיני טיפוסים. וההמתנה מעיקה.

לא צריך להיות אגרסיבי אבל כן עקשן.

אם עשתה כל מה שצריך בזמן - יש לעמוד על זה ולנמק בצורה לוגית.

במקרה שאני מכיר זה עזר למרות נתונים מאוד דומים למתואר.

פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי, אם התיק עבר למרב"ד זה כבר אבוד.

הפניית תיק של נהג למרב"ד לא נעשית במקרה.

זה שאדם לא חידש רשיון בזמן לא יגרום לכך.

מקרים שיכולים להוביל לבדיקת זכאות מחדש לנהיגה במרב"ד יכולים לנוע מצבירת נקודות גדולה, נהיגה תחת השפעת סמים/אלכוהול, בעיות רפואיות נפשיות ופיסיות.

הפניית האדם למרב"ד נעשה  על ידי גופים ממשלתיים כמו בתי משפט, ביטוח לאומי, משרד הבריאות (רופא משפחה) ועוד.

אז אם המכירה שלך הופנתה לשם יש סיבה, אולי היא מוצדקת ואולי היא לא.

מי שהופנה לשם צריך המון סבלנות.

צריך לפנות אליהם (בהצלחה...) ולהבין איזה מיסמכים הם מבקשים, לפנות ל"כל הבריאות" והם אמורים להנחות.

אצלינו לא עזר כל דרך אחרת ונסענו בסוף לסניף המרב"ד עצמו בפתח תקווה והגשנו את המסמכים (אם היינו עושים את זה מראש, היה נחסך כחודש...).

אח"כ יקבעו פגישה עם הנהג תוך כחודש בכדי שיגיע ויעשה מבחנים.

במידה ועוברים אותם בהצלחה, זה עניין של עוד חודש חודשיים עד שהתיק עובר מהמרב"ד בחזרה למשרד התחבורה.

מהנקודה הזו כחודש או חודשיים עד שהרשיון המיוחל מונפק מחדש.

סה"כ מדובר בתהליך של בערך חצי שנה, יכול להיות טיפה פחות ולא מעט יותר.

אנחנו כרגע בשלב האחרון של התהליך, עם אמא שלי, כבר בשלב האחרון במשרד התחבורה - הסיבה שהופנתה: רופא המשפחה סימן בחידוש רשיון שלה שיש לה סכרת בטעות (אין לה!).

עריכה אחרונה על ידי locus

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

רק מעדכן.

אין לי את כל הפרטים  מדוע זה נשלח למרב"ד  הבנתי שרק  בגלל חוסר מסמך רפואי  שלא עודכן בזמן   ( אבל אולי הסיפור היה שונה)

הם שלחו לשם את כל הממסכים  וקצת נעזרו  במכר  ממערכת הבריאות  שניסה לזרז את הטיפול

זה לקח חודשיים 

לאחר שחזר למשרד הרישוי קיבלה מיד  את רישיון.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בתאריך 20.10.2025 בשעה 22:32, גולדן191 כתב:

לא יודע מאיפה הבאת את זה? הדואר חזר לעצמו מזמן.. חבילות מאמזון ועליאקספרס מגיעות באותה מהירות של לפני חודש יוני

כבר באמצע אוגוסט הכל טס..

אני לא יודע מאיפה אתה הבאת את זה... אולי חבילות שנשלחות ע"י חברות שילוח כמו פדקס וכו'. בדואר ישראל החבילות יכולות לשכב חודש במרכז המיון. אני מזמין חבילות רק דרך redbox.

עריכה אחרונה על ידי 2pac
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, 2pac כתב:

אני לא יודע מאיפה אתה הבאת את זה... אולי חבילות שנשלחות ע"י חברות שילוח כמו פדקס וכו'. בדואר ישראל החבילות יכולות לשכב חודש במרכז המיון. אני מזמין חבילות רק דרך redbox.

הזמנתי כ 15 חבילות מעליאקספרס ומאמזון בחודשיים האחרונים. הרוב מעליאקספרס. ואני מתכוון לכאלה שנשלחו עם דואר ישראל, יש עוד 2 שהגיעו דרך בר הפצה מעבר ל-15.

כמובן שרוב החבילות קשורות לדברים לרכב :)

מתוכם, אחת ללא עדכון מעקב כבר חודש (היא בארץ) ואחת הגיעה לעיר אחרת, לקח לה כ-20 ימים להגיע לעיר שלי וקיבלתי את החבילה.

ז"א שנדפקו לי רק  2 חבילות מתוך 15 שנשלחו עם דואר ישראל.

לא זוכר מה בדיוק היה המצב מאוגוסט עד נובמבר, אבל בערך אותו סיפור, אפילו קצת יותר טוב.

אם אתה לא מזמין מעליאקספרס, אלא רק מאמזון, אז כן, איכשהו הסיכוי שיהיו לך בעיות גבוה יותר - אבל עדיין 90% מגיע בזמן ובצורה מצוינת.

לדעתי, מה שלא דחוף לך ואתה לא חייב אותו תוך שבועיים-שלושה, תזמין רגיל.

13 חבילות הגיעו תוך שבוע וחצי-שלושה גג

עריכה אחרונה על ידי גולדן191

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...