Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול, אחרי 10 שנים, ו200kkm הם לא תקינים. וגם אם כן לא יחזיקו עוד הרבה זמן.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם
לפני 4 שעות, Emanuel5 כתב:

אההה יש גם אופציה לרכוש אפטרמרקט מאלומיניום - זה יעלה משמעותית פחות (2478 ש''ח - גם לא זול)

בדיוק בא לשאול אם יש תחליפי אלומיניום.

נשמע לי כמו no brainer.

ב-B58 האלומיניום יקר פי 3-3.5 מהמקור שגם נוטה להתעוות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

וואו איך פספסתי את השרשור הזה, תודה לך!

הייתי לוקח צ'אנס עם מכסי השסתומים מאלומיניום, כל עוד זה מגיע ממדינה שידועה בתוצרת איכותית (כמו בנגלדש למשל)

לגבי ניקוי פיח בדיזל, אין באמת דרך קלה או נוחה. אני אישית השתמשתי בחומר שמגיע בספריי Mitsubishi Shuma אבל לדעתי קשה למצוא כזה למכירה. כל בקבוק עלה לי כמה עשרות שקלים בזמנו, הזמנתי מרוסיה דרך איביי.

בגדול, צריך משהו שיסיר שומנים אבל לא יפגע בחומר ממנו החלק עשוי. השתמשתי בהרבה חומר, מברשות, ולאחר מכן גרניק בלחץ בינוני.

יש לי איפשהו סרטון

פורסם
בתאריך 20.2.2026 בשעה 15:48, hans כתב:

אבל... אם יש נזילה משמע הם כבר לא תקינים. אני טועה?

נזילת שמן מעידה על בעייה באטם ולא על מכסה לא תקין.
כשהם לא תקינים/סדוקים בורח אוויר דרך הסדק , בתחילה זה קורה רק בלחץ גבוה כשהטורבו נכנס לפעולה ואז מתקבלות כל מיני התראות מוזרות , בד''כ קשה להבין את זה ואז מתחילים לחפש צינורות אוויר סדוקים , גם בבדיקה עם מכונת עשן זה לא יתגלה בקלות בגלל שהסדק יפתח רק בלחץ גבוה .
מה שקורה בד''כ הוא שמתחילים להחליף כל מיני צינורות עד שמגיעים לבעייה האמיתית - זה התהליך שעוברים רוב המוסכים/אנשים שנתקלים בבעיה הזאת - ללכת מהקל אל הכבד (ומכסה שסתומים זה כנראה הכי כבד מלבד החלפת טורבו :) )

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 17.10.2025 בשעה 14:23, סולל הדרך כתב:

אני טרם החלטתי אם להיכנס לאיראן עם מדים ודרכון ישראלי יותר או פחות אחראי ממה שעשית.

הוא לא איתי אנגל - בכל זאת. 

בתאריך 17.10.2025 בשעה 13:47, Emanuel5 כתב:

- הרדיו לא עובד .
- צירייה קדמית נוקשת בסיבוב מלא של ההגה - צריך להחליף.
- יש הזעה מאיפושהו במנוע - צריך בדיקה נוספת .

לגבי רדיו - לא כדאי להתייעץ איתי זה לבד יסתיים בשתי עשיריות. 

לגבי הזעה - אני מניח שזה תקין? זה יוקרה בריטית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...