Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חבר רוצה לקנות בוקסטר 987.2 2009 אדומה

ידנית יד 7 ,120 קמ(כולם הגיעו קבריו בארץ).

 

מבקשים על הרכב 180 במקום 100 האם כדאי אם שמור ומטופל? הייתם משלמים? 

 

אני כשחיפשתי לקסוס קבריולט is250c פיספסתי לפני חודשיים 2010 לבנה שנמכרה תוך יום ב100 עם 90 קמ יד שניה. האם ריאלי כשהמלירון חצי מזה? הייתם משלמים?

 

ואם הרכבים עברו תאונות קלות אבל שלדה נקיה והרכב נראה מצוין ולמרות זה אלו המחירים ב2 המקרים מה עושים?

 

בפורשה הבנתי שנמכרו 09 עד 2013 כ50 רכבים ואותם שנים אותה כמות בלקסוס כ50

 

האם נדירים וכדאי????

הייתה עוד לקסוס  כסופה 12 עם 40 קמ שנמכרה גם ב102. 

עריכה אחרונה על ידי thema832
פורסם

כשאתה כותב במקום 100, מה הכוונה? יש רכב אחר שמוצע ב100? אם כן, למה הוא לא קונה אותו?

פורסם

100 זה כנראה המחירון.

 

אם 180 זה כל החסכונות זה ממש לא, אם זה רכישה כדי להתפנק, ולא אכפת לו להפסיד כסף - אז סבבה.

 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

90-100 לגבי הפורשה זה המחירונים יצחק ויד 2. אבל יש מחיר שוק סביב 180

 

לגבי הלקסוס 50 ומחיר שוק 100

 

 

 

למה אתב חושב שיפסידו?

 

אולי יעלו מחיר בעתיד??

פורסם

עבור רכבים נדירים, מחירון לוי יצחק תקף רק לצורכי ביטוח. 

ממה שאני מכיר , אבל זה בא בעיקר מכיוון אספנות/מיוחדים מאוד לוקחים הערכת שמאי שבדרך כלל גבוהה ממחיר לוי יצחק.

הפורשה אולי לא ממש עונה להגדרת מיוחדת, אבל יש כמותה מעט מאוד בארץ. זה לא גורם למחירון לוי יצחק אולי להעריך את ״נדירותה״  אבל  לבקש 180 זה קצת מוגזם, לדעתי. 

במקרה שלי, אני מחזיר ברכב שכמותו לא מיוצרים יותר. מחירון לוי יצחק שוחק את ערכו מידי חודש. לעומת זאת כל מי שרוצה לקנות ממני מוכן לתת יותר באופן משמעותי. הבעיה כפי שאמרתי היא מחירון עבור הביטוח. 

 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

 

פורסם
לפני 8 שעות, thema832 כתב:

למה אתה חושב שיפסידו?

 

אולי יעלו מחיר בעתיד??

 

אני לא יודע, וגם אתה לא יודע.

 

א-ב-ל כשרוכשים רכב בגיל כזה במחיר כזה, הסיכוי להפסיד גבוה מהסיכוי להרוויח. כהשקעה זאת השקעה מ-א-ד ספקולטיבית.

 

כדאי גם לבדוק עלויות ביטוח שלמיטב זיכרוני מאד גבוהות בדגמים הללו.

  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחירי פורשה יצאו מפרופורציות לחלוטין לדעתי, משלמים פרמיה גדולה מדי על המותג (ובשביל תמונה עם רולקס מזויף ביד האוחזת בהגה).

גם אני נוהג על רכב ששילמתי עליו 1.5 ממחיר המחירון, בהתאם למחיר השוק. זו גלולה שקשה לבלוע כי במקרה וחלילה הרכב מושבת, את ההפרש בין השוק למחירון לא תקבל.

 

כאמור, אם זה רכב שנקנה על חסכונות והלוואות, לא בטוח שזה רעיון טוב.

אם זה כסף אקסטרא לפנאי, אפשר לשקול.

פורסם

זאת כנראה הפורשה של מקדונלדס 🤣

https://www.foodis.co.il/רשת-מקדונלדס-תגריל-5-מכוניות-פורש-ב/

 

עוד כחדשה, היא הייתה הכי בסיסית שיש. שום תוספת שווה.

רוב הפורשה הבאמת שמורות בלוחות מפורסמות במחירים מאוד גבוהים יחסית ללוי יצחק, זה המצב. יש גם רכבים שבורים שהבעלים חי בסרט או לא ממהר למכור והן מפורסמות מעל שנה ויותר. לפעמים המודעות יורדות ואז אחרי כמה חודשים עולות שוב עם העלאת מחיר של עוד כמה עשרות אלפים. לך תבין. קשה מאוד למצוא אקזמפלר שמור.

ברמה שראיתי אנשים שקנו חדש כי הפער בינו לבין המשומש לא היה מוצדק לטענתם. אבל מדובר על אנשים מאוד מבוססים וגם הם לא רצו לספוג ירידת ערך של פורשה חדשה אבל עשו את החישובים שלהם.

אני השתעשעתי ברעיון של לקנות לקסוס 250 קבריו לפני מעל 10 שנים וגם אז המחירים שלהם היו גבוהים, עסקאות נסגרו תוך ימים ספורים. ואז המחירון היה הרבה יותר גבוה ועדיין זה תמיד יהיה רכב מבוקש. אין מה לעשות.

קניה שכלית? ב-180 אלף אני הייתי במקומו מחפש מיאטה ND משנתון הרבה יותר חדש מהפורשה. אלא אם כן הוא מכניס הרבה מאוד כסף כל חודש, חסך המון, וזה רכב 3-4 שלו ולא העיקרי.

קניה רגשית? אם זה חלום חייו, רוצה לראות את הסמל של הסוס הצוהל כל בוקר שהוא קם, אין ברירה וצריך להגשים את החלום 😉

 

 

  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

 

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

 

פורסם

לא חסרות מכוניות שלוי יצחק פשוט לא בכיוון בהן. 

אם לכאורה המחירון משקף שקלול שוק מסויים (כולנו יודעים שגם בזה רחוקים מלהתקרב) הרי שמכוניות נדירות לא נמצאות באותו מישור.

עסקאות מתרחשות פעם בחודשים. יש הבדלים מהותיים במצב האקזמפלרים. 

וכאשר מדובר בביקוש למימוש חלום, או לחבילה שאין חלופות דומות לה - אין נקודת ייחוס אינדיקטיבית למעט אולי לשנתונים אחרים של אותו דגם ומחירו כחדש.

 

מישהו שמחפש דגם מסויים ומפקשש אותו כי חטפו אותו במחיר גבוה ממה שהסכים לשלם. יכול להתעקש ולהמתין ולהמתין, או להבין מה צריך לעשות בפעם הבאה...

 

 

 

 

 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...