Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חייב לפרוק... (המיתוג של MG)

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 שעות, שי כתב:

מר מוריס על שמו המותג נקרא מלכתחילה היה אנטישמי ופשיסט מהמעלה הראשונה שלא רק שתמך ברעיונות הנוראים שהסתובבו בשנות השלושים באירופה, אלא גם היה מממן מהותי שלהם

בסדר, גם סין הקומוניסטית לא בדיוק תומכת ברעיונות נפלאים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 34 דקות, discoTD5 כתב:

עד כמה שזה נשמע מוזר, עד היום בזכות החיבור למוסרת הבריטית, השוק האנגלי הוא זה שרוכש הכי הרכב רכבי MG של Saic.

לא כ"כ מוזר. גם באופנועים יש מקבילה דומה.

Benelli האיטלקית במקור, והיום בבעלות QJ מוטו הסינית, נמצאת בראש טבלת המכירות באיטליה.

מנגד - מותג האופנועים הוותיק Triumph שנכחד בעבר, חזר לשוק בבעלות (ואפילו חלק מהייצור) בריטית כבעבר.

• אהבתי 1
פורסם

ב2024 הייתי בתחנת השכרת רכב באמסטרדם, והרכב שהזמנתי לא היה. החלופות שהפקיד הציע לי היו כל כך גרועות שבאיזשהו שלב אמרתי לו: תביא רכב אירופאי. כבר לא איכפת לי איזה.

ואז הוא שלף: We have MG, british car.

• מצחיק 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 1.8.2025 בשעה 16:55, BoazB11 כתב:

(ואפילו חלק מהייצור)

הייתי בסיור במפעל טריומף בהינקלי לפני שנה ומשהו, הם טענו שכל היצור מתבצע במפעל.

ובלי קשר, מי שנמצא באזור, מוזיאון טריומף הוא חינמי לגמרי, והסיור במפעל מרתק.

• תוכן חדש...