Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד פשוט. 

תתעלם מהבדיקה שהסוכנות מציגה לך, ממש כאילו מראים לך דף ריק. 

קח לבדיקה מטעמך. 

תתפלא לגלות הבדלים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ובנוסף למה שכתב דיסקו - דו״ח סליקה הוא מסמך של מרכז הסליקה של חברות הביטוח שבו מצויינים כיסויי הביטוח של הרכב ותביעות ששולמו על ידי חברות הביטוח. נותן אינדיקציה מסויימת לעבר התאונתי.

מה שחשוב הוא מה שלא מופיע בו - נזקים שתוקנו ללא מעורבות הביטוח. למשל על חשבון הבעלים או על חשבון צד ג׳ ששילם מכיסו - נפוץ מאוד ברכבי חברה. ויש לעתים גם פגמים בהעברת המידע או רישומו במרכז הסליקה. את הדוח מוציא בעל הרכב בעלות כ-10 ש״ח.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, discoTD5 כתב:

תתעלם מהבדיקה שהסוכנות מציגה לך, ממש כאילו מראים לך דף ריק. 

בול.

עצם השאלה ממש עושה אי נוחות בגוף... חבר, למה שתסמוך עליהם בעיניים מזוגגות?

מה הבעיה לשים 450~ ש"ח על בדיקה לפני קנייה במכון מוסמך ונורמלי, עם דו"ח מסודר, אם אתה חושב שיש לבדיקה הזו ערך מהותי בשבילך בתור לא חבר כמו אח של מוסכניק שיודע לבדוק הכל לבדו?

מתקמצן על 450 ש"ח?

לפני 10 שעות, ד.כהן כתב:

ומה זה דוח סליקה?

גוג-אל...

https://car-pad.co.il/טיפים-ומחשבות/slika/

• רעיון טוב! 1
פורסם

אגב, לא הייתי מתעלם מדו״ח המוצג על ידי הסוכנות. בדיוק כמו דו״ח מרכז הסליקה, צריך לחשוד במה שאין בו. אבל, לפעמים (כנראה נדיר, אבל היו כאן דוגמאות בודדות) יש בו מספיק ״בשר״ כדי לעצור תהליכי התעניינות ורכישה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 47 דקות, sperial כתב:

אגב, לא הייתי מתעלם מדו״ח המוצג על ידי הסוכנות. בדיוק כמו דו״ח מרכז הסליקה, צריך לחשוד במה שאין בו. אבל, לפעמים (כנראה נדיר, אבל היו כאן דוגמאות בודדות) יש בו מספיק ״בשר״ כדי לעצור תהליכי התעניינות ורכישה.

אני חושב שהכוונה שלי ושל הבחור שהגיב מעליי היא לא להתעלם לגמרי ולזלזל במופגן, אלא בעיקר שלא לסמוך על זה בכלל.

אפשר לקרוא, להתעניין, להתעמק, ומן הסתם גם קוראים ומקבלים מידע מהדו"ח של סוכנות הרכב, אבל זה רק מידע מקדים שאינו צופה עתיד.

לא יותר מרמזים קלושים מבחינתי.

אם זה שם - זה שם לקרוא אותו וזהו.

מבחינתי לא מעבר לזה.

פורסם

דוח סליקה עולה היום 12 שקלים , לא רק בעל הרכב יכול להוציא אותו אלא כל מי שיש לו את רשיון הרכב . 

מאוד שימושי מול מוכרים שמוכנים לשלוח בווטסאפ את הרשיון.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לפותח השרשור -

אתה יכול לעבור כאן, בפורום הזה, על כל מיני פוסטים דומים שבהם העלו דו"חות בדיקה (חלק מהן מוזמנות ע"י חברות וחלק מהן שבוצעו ע"י קונים פוטנציאליים) ולקבל קצת מידע ו"השלמות" לכל מה שרשמו לך קודם.

אתה יכול להעלות פה גם את טופס הבדיקה שבוצעה בחברה ולקבל התייחסות.

אני מסכים עם הנאמר פה מקודם: לרוב הבדיקות המוזמנות (מסוכנויות) אינן נותנות יותר מדי מידע אמין לגבי מצב הרכב (אא"כ, זה ממצא שקשה מאוד להסתיר - לדוגמה: תאונה קשה עם פגיעת שלדה במשמעות גבוהה).

• רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם

לא מזמן עלתה כאן בדיקה מטעם סוכנות שבה פגיעת שלדה הוגדרה כ״משמעות נמוכה״. אבל זה הספיק כדי להוריד אתֶהשואל מהרכב.

פורסם
בתאריך 18.7.2025 בשעה 11:51, zvigolden כתב:

דוח סליקה עולה היום 12 שקלים , לא רק בעל הרכב יכול להוציא אותו אלא כל מי שיש לו את רשיון הרכב . 

מאוד שימושי מול מוכרים שמוכנים לשלוח בווטסאפ את הרשיון.

בלי קשר לדוח סליקה אני לא מתקדם בכלל מול מוכר שלא מוכן לשלוח סריקה של רישיון הנהיגה.

כשמכרתי רכב שלחתי רישיון רכב למי שרצה. בשלב הראשון אולי השחרתי את מספר ת.ז. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...