Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול סקודה קארוק 2019 1.5 + שאלה לגבי הונדה

maor23

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

התחדשתי בקארוק 2019, דגם סטייל, מנוע 1.5, קנייה מבן אדם פרטי שהיה יד 00, עם 80 א' ק"מ.

בבדיקה לפני קנייה (בוצעה בטכנו-טסט) התגלו מספר ליקויים מינוריים יחסית (כאשר מנוע, גיר, שילדה תקינים) והם:

צינור קנסטר פגום, צלחות בלם אחוריות שחוקות, צמיגים אחוריים יבשים (וישנים).

אני רוצה לבצע תיקון של כל זה, אבל לפני שאני ניגש לתקן את זה אני רוצה לדעת מתי מבחינתי אני אמור לגשת לטיפול במוסך.

אם יש ספר טיפולים או אתר שאומר מתי בערך (כל כמה חודשים / ק"מ) צריך לבצע טיפול, אשמח לקבל.

שאלה נוספת, רציתי לדעת מה לדעתכם העלות של תיקון שלושת הפגמים האלו?

ובנוסף לכל אלה, אני רוצה להתקין איתוראן ברכב. האם התקנת איתוראן מתבצעת דרך מוסך יבואן (סקודה) או שצריך מקום שמתמחה בזה? אשמח לקבל מכם המלצות לכאלו מאיזור חיפה והקריות.

ועכשיו לשאלה לגבי ההונדה,

עדיין אצלי ההונדה סיוויק האצבק 2011 שלי, נכון להיום על 200,100 ק"מ.

אני מתכנן להציב אותה למכירה באיזור יולי ככה, כשלפי מחירון לוי יצחק היא עומדת על כ18.5 אש"ח.

הבעיה שלי היא שאני לא רוצה להתחייב למנוע, גיר, שילדה כי לדעתי כן יש בעיה כלשהי במנוע שכרגע אני לא רוצה לטפל בה.

מבחינתי, האם יהיה נכון לרשום במעמד המכירה (לדוגמה, ביד2) שאני לא מתחייב בבדיקת מנוע גיר שילדה?

אני בחיים לא מכרתי רכב, זה הרכב הראשון שאני אמור למכור, לכן אשמח לעזרתכם ולעצתכם בעניין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ע"פ המלצת היצרן צריך להיכנס למוסך כל שנה או 15 אלף ק"מ, המוקדם מבינהם,

באופן אישי אני עושה טיפול אחרי רכישה אא"כ יש תיעוד רשום לטיפול האחרון.

לגבי ההונדה מכוני הבדיקה דוחפים סעיפים ע"מ לכסות את עצמם מנטילת אחריות במקרה של תקלה עתידית

ולכן אין שום צורך להתחייב על רכב בבדיקת מנוע גיר שילדה, גם אם אתה יודע שהרכב פיקס 

אם אתה יודע שיש בעיה כדאי לומר אותה ללקוח בשיחה טלפון, ולא לכתוב במודעה.

אם יש לך הרגשה בלבד ואין לך רצון לבדוק האם יש תקלה,יתכבד הלקוח לבדוק בעצמו ואז תראה אם להיתגמש במחיר ע"פ התוצאות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...